Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: ZOOM310709

Zoom TAC-2

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Archív termék, nem rendelhető!

Részletek

Ultrakompakt asztali hangkártya Thunderbolt csatlakozóval MAC-hez

A Zoom TAC2 egy 2-be és 2 kimenettel rendelkező Thunderbolt adudio interfész, mely elképesztő sebességet biztosít külső eszközeink és sázmítógépünk között.

Nagy méretű hangerő szabályzó, és 2X7 ledes jelszintmérő található az új Zoom TAC2 hangkártyán, mely nagy mértékben megkönnyítni a dolgunkat, ha gyorsan és magas minőségben szeretnék felvételt készíteni. Legyen szó akár gitár, ének, sztereó mikrofon felvétel vagy szintetizátor rögzítéséről, mindez soha nem volt ilyen kényelmes és egyszerű.  

Thunderbolt-é a jövő

Csatlakoztassuk az eszközt MAC számítógépünkhöz a mellékelt Thunderbolt kábellel és kezdhetjük is a zeneszerkesztést, vagy felvétel készítést, ráadásul professzionális hangminőségben. A TAC2 ugyanis akár 192kHz-es mintavételi frekvencián, 24-biten tud rögzíteni, és kijátszani, a Thunderbolt kapcsolatnak köszönhetően ultra alacsony latency érték mellett.

A hátlapon található 2 db XLR/TRS jack kombó aljzat mikrofon és vonalszintű jelek fogadására alkalmas. Az előlapon a fejhallgató kimenet mellett találhatunk továbbá egy TRS hangszerbemenetet. Ez egy előlapra kivezetett plussz csatlakozó, ha gyorsan szeretnénk rákötni például egy gitárt az eszközre anélkül, hogy hátulról kihúzzunk bármit is. A TAC-2 mikrofon bemenetein Burr Brown mikrofon előfokok kerültek beépítésre, melyek igen alacsony zajszinttel, kiváló hangminőséggel dolgoznak.

A tápellátást és a +48V fantomtápot a Thunderbolt kábelen keresztül kapja az eszköz. A 10Gbit/s sebességre képes Thunderbolt a lehető leggyorsabb adatátvitelt biztosítja, ezáltal a lehető legkisebb latency értékkel tudunk dolgozni.

További Információk

Garancia: 1 év
Támogatott platform Mac
Interfész típusa Thunderbolt
Analóg bemenetek
Zoom TAC-2
2
Analóg kimenetek
Zoom TAC-2
2
Mikrofon bemenetek
Zoom TAC-2
2
Fejhallgató kimenetek 1
DSP effektek Nincsenek
Digitális bemenet Nincs
Digitális Kimenet Nincs
Max. Mintavételi frekvencia 192kHz
Max. Mintavételi bitmélység 24 bit
Bus Powered
Zoom TAC-2
Igen
Zoom TAC-2
Word Clock Nem
Nettó súly 0.42 kg
Bruttó súly 0.9 kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!