Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: MODX7

Yamaha MODX7

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Normál Ár: 611 900 Ft

Akciós ár: 459 900 Ft

Darab

Részletek

A Montage hangzása és kezelhetősége

A MODX worstation széria a Montage hangzását és sokoldalú, könnyű kezelhetőségét nyújta egy könnyen hordozható házban, a Yamaha szintetizátoroktól megszokott kiváló minőségű, 76 billentyűs félsúlyozott mechanikával, mely remek játszhatóságot biztosít a legkülönbözőbb hangszínek, műfajok esetén is.

Az MODX hanggenerátora ugyanarra a technológiára épül, mint a csúcskategóriás MONTAGE: AWM2 (Advanced Wave Memory 2) mintavételezett és szintézis motor és a tiszta FM-X (frekvencia moduláció) szintézis képes magávalragadó modern megszólalásra és komplex hangszíntervezésre.

AWM2

Csak a Yamaha szintetizátorokban található AWM2 modul sokkal több mint egy mintalejátszó. A 16 AWM2 part egyenként teljes mértékben nyolc programozható szintetizátort jelent szűrővel (18 különböző típus) amplitúdó, hang és szűrő burkoló görbe generátorokkal, 9 LFO, 3 sávos EQ és speciális duál inzert effektekkel és virtuális áramkör modellezéssel.

FM-X

Az FM-X egy rendkívül kidolgozott szintetizátor hangmotor képes a klasszikus 80-as évek hangzását felidézni, vagy kiváló dinamika tartományban és hangminőségben EDM hangzást nyújtani. A MODX 8 operátoros FM architektúrája és a 64 hang polifóniája lehetővé teszi, hogy rendkívüli sokféle hangkészítési opciót használjon.

192-Hang polifónia

MODX 128-hang sztereó AWM2 polifóniával és 64-hang FM-X polifóniával rendelkezik. Az MODX és a MONTAGE különleges architecturájának köszönhetően ez a polifónia késés vagy más funkciók zavarása nélkül biztosított.

SSS (egyenletes hangszínváltás)

Egyenletes hangszínváltás (SSS) - performance beállításokat válthat a hangok, burkológörbék vagy effektek lecsengésének levágása nélkül. Kiválóan alkalmazható élő koncertek során, amikor a dalokat egymás után, megállás nélkül játssza.

* Ez a funkció csak a maximum 4 részből álló performance esetén működik.

Integratedflash

Az MODX felhasználói flash memóriája 1GB, nagy írás/olvasási sebességet biztosít saját minták vagy hangminta könyvtárak számára melyeket a yamahamusicsoft.com oldalon találhat.

Effektek

A nagyon magas felbontású zengetéstől, a rendkívül részletgazdag Virtuális Áramkör Modellezéses (VCM) effektekig a MODX DSP rengeteg innovációval, teljesítménnyel és ami a legfontosabb - kiváló hangminőséggel rendelkezik. A modern EDM hangzást olyan effektek biztosítják, mint a Beat Repeat, Vinyl Break vagy Bit Crusher. A Spiralizer effekt olyan hatást kelt, mintha a hangmagasság folyamatosan változna, miközben valójában változatlan marad.

Oldalági kompresszor hozzáadásával a modern ""ducking"" effekt is rendelkezésére állhat. Vagy váltson retró hangzásra olyan vintage effektekkel, mint Analog Delay, VCM Phaser vagy többféle erősítő szimulátor. Zongoristáknak tetszeni fognak a speciális zongora effektek, mint például a Damper Resonance effekt, mely teljesen realisztikus zongora élményt nyújt, a HD zengetéssel bárhová helyezheti a lehallgatási pozíciót.

A/D INPUT

A két A/D INPUT-al kiegészítve az MODX bármely professzionális stúdiónak vagy koncert számítógépes rendszerének központját jelentheti.

Sidechain

Automatikusan vezérli a dinamikát egyik partról a másikra. A Sidechain egy nagyon népszerű technika, a szőnyeg vagy más kitartott rész a lábdobhoz igazodik. A lábdob megszólalása halkítja a kitartott részt és egy jellegzetes „pumpáló” hatást eredményez.

Többcsatornás audio interfész

Ahogy egy modern számítógépre épülő stúdiótól elvárható, az MODX profi 4-be/10-kimenettel, többcsatornás USB Audio interfész-el rendelkezik. Egyetlen kábel képes kiváltani egy külső audió interface-t. iOS kompatibilis.

Teljes kontroll

Minden művész egyedi hangot keres. Vedd át az irányítást, emelkedj ki a tömegből. A Motion Control segítségével más szintre helyezheti a zene készítés, automatizálását a valósidejű vezérléssel.

Super Knob

A Super Knob performance beállításonként egyszerre akár 128 paraméter vezérlését teszi lehetővé. Ez azt jelenti, hogy szinte bármely funkciót, a keverő funkcióktól kezdve a hangerő, panoráma effekt küldés mértékéig, vezérelhet olyan részletekig, mint a szintetizátor szűrők, LFO-k és operátorok.

Ez összesen 128 paraméter... EGYSZERRE!

A Super Knob akár FC7 lábvezérlővel is programozható, így a hangot kétkezes játék közben is lehetősége van alakítani.

Motion Sequencer

A Motion Sequences tempó alapú zenei motívumok, teljesen megváltoztathatóak és bármilyen paraméterhez programozhatóak, hihetetlenül új hangkészítési lehetőséget jelentenek.

A Motion Sequence részek rendkívüli interaktivitást és kifejezőerőt biztosítanak, a kezelőfelületről külön dedikált vezérlőkkel könnyen, valós időben állíthatóak.

Envelope follower

A burkológörbe követő (Envelope Follower) az audió jelet a vezérlés forrására konvertálja és lehetővé teszi, hogy bármely paramétert vezérelni tudjon vele. Például, egy dob loop-pal effekt paramétereket indíthat, különleges ritmusokat hozva létre vagy a felvett énekhanggal több paramétert vezérelhet, így a jelet ""beszélő"" szintetizátor hangjává alakíthatja át. Az A/D bemeneteken keresztül az audió jel akár ""élő"" bemeneti forrásként is szolgálhat.

Audio beat sync

Az ABS (Audio Beat Sync) észleli a hangszer A/D bemenetére csatlakoztatott külső eszköz, pl. elektromos dobfelszerelés, dobgép vagy audió lejátszó ütemét és szinkronizálja az MODX Arpeggiator, Motion Sequencer vagy dalok üteméhez. Az MODX szintetizátor „figyeli” a zenét és valós időben alkalmazkodik.

Tartozék Cubase AI

Az MODX hangszerhez Cubase AI Steinberg profi, teljes értékű zeneszerkesztő programot adunk ajándékba.

További Információk

Garancia: 2 év
Billentyűk száma 76
Billentyűk mérete Teljes méretű
Billentyű mechanika Fél-súlyozott
Yamaha MODX7
Aftertouch érzékenység
Yamaha MODX7
Nem
Modulációs kerék Van
Hajlítókar Van
Csatlakozási lehetőségek MIDI, USB 2.0
Szintézis típusok PCM (ROM), Subtractive, FM
Polifónia
Yamaha MODX7
192
Multitimbralitás
Yamaha MODX7
16 part
Analóg kimenetek
Yamaha MODX7
2
Szekvenszer MIDI
Audio továbbítása USB-n keresztül
Yamaha MODX7
Igen
Expression pedál bementek
Yamaha MODX7
2
Kapcsoló pedál bemenetek 2
Bus Powered
Yamaha MODX7
Nem. A tápegység tartozéka
Yamaha MODX7
Elemes működés Nem
Méret (Szé x Ma x Mé) 1144 x 331 x 134 mm
Nettó súly 7.4 kg
Bruttó súly 11 kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!