Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: WALKYRA

Waldorf Kyra

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Normál Ár: 780 900 Ft

Akciós ár: 738 900 Ft

Darab

Részletek

A digitális szintézis egy újabb lépcsője

A Waldorf Kyra egy rendkívül nagyteljesítményű FPGA-ra alapú szintetizátor - 128-hang polifónia, 8 part multitimbralitás, 4 pár sztereó kimenet, és egy oversamplingelt 32-bit/96kHz motor, mely olyan felbontást és hangminőséget biztosít, mely már az analóg szintetizátorok babérjaira tör.

Félelmetes kapacitás

Összesen 4096db. 18-bites, 32x oversamplingelt Wavetableből választhatunk, melyek révén messze elkanyarodhatunk a már megszokott analóg szintézisen alapuló hangszínektől. Az FGPA használatának számtalan előnye van: rendkívül gyors, nincs operációs rendszer, teljesítményéhez képest nagyon alacsony áram fogyasztás és fokozott megbízhatóság jellemzi. A hatalmas teljesítménynek köszönhető nagy felbontás miatt észrevehetetlenek a digitális szintézis leggyakoribb hibái, mint az oszcillátorok aliasing zaja, a szűrők kellően magas interpolációval működhetnek, a modulációk sokasága sem okoz "glitch"-et a hangban.

Amennyiben a 128 hang polifóniát kibontjuk még elképesztőbb, milyen lehetőségeket kínál a Kyra: bármely voice esetében rendelkezésünkre áll 2 wave oszcillátor (a már említett 4096 nagyfelbontású hullámformával), 2 fűrész, 2 négyszög, 2 zaj oszcillátor, továbbá 2 szub oszcillátor különféle hullámformákkal. Ezen túl még megvalósíthatunk FM és Ring modulációt a teljesség kedvéért, valamint elérhető egy sztereó Hypersaw mód is, mely 6 oszcillátort pakol egymásra, állítható spread és detune paraméterekkel.

Összesen 8 part multitimbralitás áll rendelkezésünkre - tehát 8 teljesen különböző hangszínt használhatunk egyidejűleg, egyenként akár 32 hang polifónával - ezeket pedig külön ki is küldhetjük a 8db szimmetrikus kimeneten, amennyiben egy nagyobb pultra mennénk, vagy esetleg vasakkal szeretnénk effektezni.

Partonként 2 Filter (12/24dB és LP/BP/HP bármilyen kombinációkban), 3 burkológörbe és 3 LFO (128 választható hullámformával) hozza mozgásba a Kyra hangját. Minden egyes parton 9 effektet használhatunk szimultán, valamint egy 6-slotos modulációs matrix áll rendelkezésünkre, slotonként több hozzárendelhető céllal.

Teljes USB-s integráció

Amennyiben külön szeretnénk rögzíteni a Kyra minden egyes partját, nem szükséges azonnal egy újabb hangkártyáért vagy A/D konverterért rohanni - a Kyra ugyanis képes mind a 8 Partot sztereó 24-bit/96kHz felbontásban közvetíteni USB 2.0-n keresztül küldeni a DAW-unkba. Ezen túl vissza is játszhatunk két audio csatornát a Kyrán keresztül.

További Információk

Garancia: 2 év
Billentyűk száma Nincs (Hangmodul)
Billentyűk mérete Nincs (Hangmodul)
Billentyű mechanika Hangmodul
Waldorf Kyra
Hajlítókar Nincs
Csatlakozási lehetőségek MIDI, Stand-alone mód, USB 2.0
Szintézis típusok Wavetable, Subtractive
Polifónia
Waldorf Kyra
128
Multitimbralitás
Waldorf Kyra
8 part
Analóg kimenetek
Waldorf Kyra
8
Szekvenszer MIDI
Audio továbbítása USB-n keresztül
Waldorf Kyra
Igen
Expression pedál bementek
Waldorf Kyra
Nincs
Bus Powered
Waldorf Kyra
Nem. A tápegység tartozéka
Waldorf Kyra
Elemes működés Nem
Méret (Szé x Ma x Mé) 440 x 305 x 85 mm
Nettó súly 5.76 kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!