Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: UAD2STOCTCOR

Universal Audio UAD-2 Satellite Thunderbolt Octo Core

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

309 900 Ft
Darab

Részletek

Az akciós ár 2017. június 30-ig tart!

Az UAD-2 Satellite családja két új taggal bűvölt, a Thunderbolt csatlakozású Quad és Core kártyákkal. A Thunderbolt sebessége a PCI Express kártyákéval megegyezik, így kompromisszum mentesen van lehetőségünk mobil környezetben használni a világklasszis UAD-2 plugineket.

A korábbi FireWire400/800 csatolóval rendelkező Satellite kártyákhoz képest jóval alacsonyabb latency érték mellett és nagyobb pluginszámmal tudunk dolgozni. Az új Mac Pro-k Thunderbolt 2 csatlakozásával is kompatiblis, így a korábbi Thunderbolt-hoz képest dupla akkora sávszélesség használatára nyílik lehetőség. 

Bármely Intel processzorral és Thunderbolt csatlakozóval ellátott Apple számítógéppel kompatibilis, legyen akár MacBook Air, iMac vagy a mostani Mac Pro széria.

Az UAD-2 Satellite Thunderbolt a világ legjobb analóg berendezéseit hivatott emulálni immár Thunderbolt illesztőn keresztül is. Az OCTO nyolc darab SHARC processzorral lett szerelve. A hozzá járó plugin csomag része az UA-610-B előfok és EQ plugin, az LA-2A leveller, a 1176LN kompresszor/limiter, a Fairchild 670 limiter, az UA Precision Enhancer Hz, a CS-1 channel strip, valamint a Pultec EQP-1A EQ, a RealVerb Pro zengető, így rögtön kicsomagolás után rendelkezésre áll néhány igen hasznos vintage klasszikus. Természetesen a Satellite is működik az összes eddig megjelent UAD pluginnel, melynek kínálatában szinte minden gyártó képviselteti magát: Studer, SSL, Manley, Empirical Labs, Neve, Roland, BOSS, EMT, Fairchild, Harrison, Helios, Little Labs, Lexicon, Pultec, SPL, stb. Ezeket az UAD online boltjában lehet megvásárolni, vagy a 14 napos demó verziót aktiválni a kipróbálásukhoz. A pluginek elérhetőek VST, Audio Unit, RTAS formátumban, és minden népszerűbb zeneszerkesztővel használhatók: Pro Tools, Cubase, Nuendo, Logic, Live, Digital Performer, stb.

Hatalmas számítási teljesítménye révén a számítógéped kapacitásától függetlenül futtat roppant mennyiségû plug-int, mellyel sokkal szélesebb mértékben és sokkal jobb minőségben alakíthatod a hangzásodat ahhoz képest, amit eddig a szoftverektől megszokhattál. Egyértelmű evolúciója ez az otthoni számítógép-alapú zenélésnek: kompresszorok és hangszínszabályzók, zengetők és effektek, amik sokkal hamarabb meghozzák a kívánt eredményt mint az eddigi szoftveres vetélytársaik, és még valami... valóban inspirálnak! Talán nem is gondoltad mekkora különbség lehet két hangszínszabályzó vagy kompresszor között. Talán azért nem sikerült ezeket igazán jól beállítani, mert beállíthatatlanok voltak. Mennyivel gyorsabban lehet haladni, ha ezek az eszközök kezes bárányként pont azt csinálják, amit elvár tőlük a felhasználójuk? Ismerd meg az UAD-2-t, és szerezz új élményt a keverés-mastering területén!

Ezúttal nem csak arról van szó, hogy jó minőségû plug-inekkel dolgozhatunk, hanem adott konfigurációban komplett keverésekhez szükséges teljes processzorteljesítményt is kapunk: tehát a minőség mellé immáron mennyiség is párosul. Az OCTO hardvere pl. 256 db AMS-Neve 88RS csatornát képes szimulálni (dinamikaprocesszor és hangszínszabályzó). Mindezt olyan minőségben, ami natív rendszereken perpillanat elképzelhetetlen, éspedig fixen, megjósolhatóan: nem lesz olyan, hogy egyszer csak váratlanul nincs elég teljesítmény a kártyán, és emiatt megáll a lejátszás vagy a felvétel. 

A megoldás sokszínûsége további érv: a konkurrenciától eltérően itt nem ugyanazt az algoritmust adják el más-más grafikus felülettel: valóban gyökeresen eltérően szólnak az egyes berendezések szimulációi.

Főbb tulajdonságok

 • A világ legjobb klasszikus analóg gépeinek plugin emulációja
 • Thunderbolt csatlakozás
 • “Analog Classics Plus” plugincsomag (Fairchild 670, UA-610B, LA-2A, 1176LN/SE, Pultec EQP-1A, RealVerb Pro, CS-1, UA Precision Enhancer Hz)
 • Külön vásárolható pluginek az online boltban (Studer, SSL, Manley, Empirical Labs, Neve,
  Roland, BOSS, EMT, Fairchild, Harrison, Helios, Little Labs, Pultec, SPL, stb.
 • Komplett mixek készíthetőek vele az összes népszerű zeneszerkesztővel, mint Logic, Pro Tools, Nuendo, Cubase, Live, anélkül, hogy a számítógép processzora használva lenne
 • PCI Express sebességű kapcsolattal és 8 db. SHARC processzorral szerelve
 • VST, AU, RTAS támogatás
 • Használható már meglévő PCIe és Apollo kártyákkal egy rendszerben
 • 3 év garancia
 • Thunderbolt kábel nem tartozéka!

További Információk

Garancia: 3 év
Megjelenés dátuma 2014.09.22.
Interfész típusa Thunderbolt
Támogatott platform Windows , Mac
Nettó súly -
Bruttó súly -
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!