Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: UAD2SQUADCU

Universal Audio UAD-2 Satellite Quad Custom

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

339 900 Ft
Darab

Részletek

Az akciós ár 2017. június 30-ig tart!

Mostantól az UAD pluginek mobil környezetben is elérhetővé váltak. A FireWire400 és 800 csatlakozásnak köszönhetően a legtöbb iMac-kel és MacBook Pro-val, valamint Windows 7-es PC-vel lehetővé vált a legendás UAD pluginek használata. A kártya mellé az Analog Classics plugin csomag jár, valamint három plugin ingyenes letölthető a kártya regisztrálása után.

Az UAD-2 Satellite QUAD a világ legjobb analóg berendezéseit hivatott emulálni immár firewire illesztőn keresztül is. A QUAD négy darab SHARC processzorral lett szerelve. A hozzá járó plugin csomag része az LA-2A leveller, a 1176LN kompresszor/limiter valamint a Pultec EQP-1A EQ, így rögtön kicsomagolás után rendelkezésre áll néhány igen hasznos vintage klasszikus. Természetesen a Satellite is működik az összes eddig megjelent UAD pluginnel, melynek kínálatában szinte minden gyártó képviselteti magát: Studer, SSL, Manley, Empirical Labs, Neve, Roland, BOSS, EMT, Fairchild, Harrison, Helios, Little Labs, Lexicon, Pultec, SPL, stb. Ezeket az UAD online boltjában lehet megvásárolni, vagy a 14 napos demó verziót aktiválni a kipróbálásukhoz. A pluginek elérhetőek VST, Audio Unit, RTAS formátumban, és minden népszerűbb zeneszerkesztővel használhatók: Pro Tools, Cubase, Nuendo, Logic, Live, Digital Performer, stb.

Hatalmas számítási teljesítménye révén a számítógéped kapacitásától függetlenül futtat roppant mennyiségû plug-int, mellyel sokkal szélesebb mértékben és sokkal jobb minőségben alakíthatod a hangzásodat ahhoz képest, amit eddig a szoftverektől megszokhattál. Egyértelmû evolúciója ez az otthoni számítógép-alapú zenélésnek: kompresszorok és hangszínszabályzók, zengetők és effektek, amik sokkal hamarabb meghozzák a kívánt eredményt mint az eddigi szoftveres vetélytársaik, és még valami...valóban inspirálnak! Talán nem is gondoltad mekkora különbség lehet két hangszínszabályzó vagy kompresszor között. Talán azért nem sikerült ezeket igazán jól beállítani, mert beállíthatatlanok voltak. Mennyivel gyorsabban lehet haladni, ha ezek az eszközök kezes bárányként pont azt csinálják, amit elvár tőlük a felhasználójuk? Ismerd meg az UAD-2-t, és szerezz új élményt a keverés-mastering területén!

Ezúttal nem csak arról van szó, hogy jó minőségû plug-inekkel dolgozhatunk, hanem adott konfigurációban komplett keverésekhez szükséges teljes processzorteljesítményt is kapunk: tehát a minőség mellé immáron mennyiség is párosul. A QUAD hardvere pl. 128 db AMS-Neve 88RS csatornát képes szimulálni (dinamikaprocesszor és hangszínszabályzó). Mindezt olyan minőségben, ami natív rendszereken perpillanat elképzelhetetlen, éspedig fixen, megjósolhatóan: nem lesz olyan, hogy egyszer csak váratlanul nincs elég teljesítmény a kártyán, és emiatt megáll a lejátszás vagy a felvétel. 

A megoldás sokszínûsége további érv: a konkurrenciától eltérően itt nem ugyanazt az algoritmust adják el más-más grafikus felülettel: valóban gyökeresen eltérően szólnak az egyes berendezések szimulációi.

Főbb tulajdonságok

 • A világ legjobb klasszikus analóg gépeinek plugin emulációja
 • FireWire 400 és FireWire 800 csatlakozás*
 • “Analog Classics” plugincsomag (LA-2A, 1176LN/SE, Pultec EQP-1A, RealVerb Pro, CS-1)
 • 3db. szabadon választott UAD plugin a Universal Audio webshopjából
 • Külön vásárolható pluginek az online boltban (Studer, SSL, Manley, Empirical Labs, Neve,
  Roland, BOSS, EMT, Fairchild, Harrison, Helios, Little Labs, Pultec, SPL, stb.
 • Komplett mixek készíthetőek vele az összes népszerű zeneszerkesztővel, mint Logic, Pro Tools, Nuendo, Cubase, Live, anélkül, hogy a számítógép processzora használva lenne
 • Nagy sávszélességű FireWire kapcsolattal és 4 db. SHARC processzorral szerelve
 • VST, AU, RTAS támogatás
 • Használható már meglévő PCIe kártyákkal egy rendszerben
 • 3 év garancia

További Információk

Garancia: 3 év
Interfész típusa Firewire 400, Firewire 800
Támogatott platform Windows , Mac
Nettó súly 1.0 kg
Bruttó súly 1,5kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!