Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: UAD2SDUO

Universal Audio UAD-2 Satellite Duo Core

Archív termék

Részletek

Mostantól az UAD pluginek mobil környezetben is elérhetővé váltak. A FireWire400 és 800 csatlakozásnak köszönhetően a legtöbb iMac-kel és MacBook Pro-val, valamint Windows 7-es PC-vel lehetővé vált a legendás UAD pluginek használata. A kártya mellé az Analog Classics plugin csomag jár.

Az UAD-2 Satellite DUO a világ legjobb analóg berendezéseit hivatott emulálni immár firewire illesztőn keresztül is. A DUO két darab SHARC processzorral lett szerelve. A hozzá járó plugin csomag része az LA-2A leveller, a 1176LN kompresszor/limiter valamint a Pultec EQP-1A EQ, így rögtön kicsomagolás után rendelkezésre áll néhány igen hasznos vintage klasszikus. Természetesen a Satellite is működik az összes eddig megjelent UAD pluginnel, melynek kínálatában szinte minden gyártó képviselteti magát: Studer, SSL, Manley, Empirical Labs, Neve, Roland, BOSS, EMT, Fairchild, Harrison, Helios, Little Labs, Lexicon, Pultec, SPL, stb. Ezeket az UAD online boltjában lehet megvásárolni, vagy a 14 napos demó verziót aktiválni a kipróbálásukhoz. A pluginek elérhetőek VST, Audio Unit, RTAS formátumban, és minden népszerűbb zeneszerkesztővel használhatók: Pro Tools, Cubase, Nuendo, Logic, Live, Digital Performer, stb.

Hatalmas számítási teljesítménye révén a számítógéped kapacitásától függetlenül futtat roppant mennyiségû plug-int, mellyel sokkal szélesebb mértékben és sokkal jobb minőségben alakíthatod a hangzásodat ahhoz képest, amit eddig a szoftverektől megszokhattál. Egyértelmû evolúciója ez az otthoni számítógép-alapú zenélésnek: kompresszorok és hangszínszabályzók, zengetők és effektek, amik sokkal hamarabb meghozzák a kívánt eredményt mint az eddigi szoftveres vetélytársaik, és még valami...valóban inspirálnak! Talán nem is gondoltad mekkora különbség lehet két hangszínszabályzó vagy kompresszor között. Talán azért nem sikerült ezeket igazán jól beállítani, mert beállíthatatlanok voltak. Mennyivel gyorsabban lehet haladni, ha ezek az eszközök kezes bárányként pont azt csinálják, amit elvár tőlük a felhasználójuk? Ismerd meg az UAD-2-t, és szerezz új élményt a keverés-mastering területén!

Ezúttal nem csak arról van szó, hogy jó minőségû plug-inekkel dolgozhatunk, hanem adott konfigurációban komplett keverésekhez szükséges teljes processzorteljesítményt is kapunk: tehát a minőség mellé immáron mennyiség is párosul. A DUO hardvere pl. 64 db AMS-Neve 88RS csatornát képes szimulálni (dinamikaprocesszor és hangszínszabályzó). Mindezt olyan minőségben, ami natív rendszereken perpillanat elképzelhetetlen, éspedig fixen, megjósolhatóan: nem lesz olyan, hogy egyszer csak váratlanul nincs elég teljesítmény a kártyán, és emiatt megáll a lejátszás vagy a felvétel. 

A megoldás sokszínûsége további érv: a konkurrenciától eltérően itt nem ugyanazt az algoritmust adják el más-más grafikus felülettel: valóban gyökeresen eltérően szólnak az egyes berendezések szimulációi.

Főbb tulajdonságok

 • A világ legjobb klasszikus analóg gépeinek plugin emulációja
 • FireWire 400 és FireWire 800 csatlakozás*
 • “Analog Classics” plugincsomag (LA-2A, 1176LN/SE, Pultec EQP-1A, RealVerb Pro, CS-1)
 • Külön vásárolható pluginek az online boltban (Studer, SSL, Manley, Empirical Labs, Neve,
  Roland, BOSS, EMT, Fairchild, Harrison, Helios, Little Labs, Pultec, SPL, stb.
 • Komplett mixek készíthetőek vele az összes népszerű zeneszerkesztővel, mint Logic, Pro Tools, Nuendo, Cubase, Live, anélkül, hogy a számítógép processzora használva lenne
 • Nagy sávszélességű FireWire kapcsolattal és 2 db. SHARC processzorral szerelve
 • VST, AU, RTAS támogatás
 • Használható már meglévő PCIe kártyákkal egy rendszerben
 • 3 év garancia

További Információk

Garancia: 3 év garancia
Interfész típusa Firewire 400, Firewire 800
Támogatott platform Windows , Mac
Nettó súly 1kg
Bruttó súly 3kg
Rendezés: DESC
Szerintem zseniális találmány! Imre véleménye
Ár / érték
Minőség
Sok jót hallottam a cég-ről ezért is vettem meg de hozzá teszem azért egy kicsit félve mert attól tartotam, hogy csak marketing az egész és kész. Viszont azt kell mondjam, hogy nem így van. A kézhez vétele után ki is próbáltam, hogy vajon mit is tud ez a masina és mit mondja KELLEMES CSALÓDÁS ért engem mert tényleg azt nyújtja amit kell.
A hozzá járó alap plug-in csomag +2db ajándék plug-in nagyon jól használhatóak.
Sok videot is megnéztem róluk amin persze nem jött ki, hogy milyen is a hangzásuk használatuk közben, de aggodlomra semmi ok mert nagyon is jó szólnak!
Az ára egy kicsit visszatartott attól, hogy meg vegyem de még is meg vettem. Miéirt is vettem meg akkor? Mert ha azt veszük alapul, hogy a vasak árai a több százezres tételtől a több milliós tételig terjed akkor viszont már nem is annyira drága szerintem. Ráadásul szerintem a vasaknak a müködését és hangzását megközelítőleg egyedűl az UAD-nak sikerűlt MINŐSÉGILEG le modellezni.
Főkép Rock, Pop, R'n'B, Hiphop zenészek, producerek használják, de viszont én elektronikus zenében mozgok és itt is nagyon hasznosak így bátran ajánlom azokna akik ebben a műfajban vanak jelen (pl.: The Glitch Mob is használja). (Elküldve 2013. július 17.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!

Az alábbi termék(ek) is érdekelhetik