Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: UAARROW

Universal Audio Arrow - Akció!

166 900 Ft
Darab

Részletek

Az Arrow kártyához december 31-ig ajándék Antares Auto-Tune Realtime Access plug-int kapunk.


 

Figyelem! A UAD Arrow hangkártyának nem tartozéka a Thunderbolt 3 kábel! Ide kattintva érhető el!

A világ első THUNDERBOLT 3 hangkártyája megérkezett!

Ha megvetted a legújabb csilivili számítógéped, amin már ott virít a legfrissebb szabvány, az USB-C csatlakozó Thunderbolt 3-mal, akkor ahhoz dukál a legújabb, legfürgébb hangkártya. Egy új korszak veszi kezdetét, ahol MAC-en és PC-n egyaránt alapfelszereltség az új szabvány, amely kereszt platform kompatibilitást hoz, és széditő teljesítményre képes. Egyértelműen új időszámítás kezdődik. (Cikkünket itt olvashatod a TB3-mal kapcsolatos tudnivalókról. Felhívjuk figyelmedet, hogy a géped alaplapján kell legyen integrált Thunderbolt 3 támogatás, az átalakítók nem működnek!)

A kompakt új interfész frenetikus konvertereket, UNISON technológiás nagyteljesítményű mikrofon előerősítőt  és hardveresen támogatott, CPU-t nem terhelő DSP effekteket hordoz. Azonnal, késés nélkül lehet hozni a 610-es csöves előfok, az LA-2A, a 1176-os kompresszor, és Marshall Plexi erősítők hangját a létező legautentikusabb szimulációkban.

Lehetőséged nyíilk:

 • Az iparág élvonalbeli A/D és D/A átalakítóival felvenni és lejátszani, melyek slágerfelvételek százain hallhatók már jelenleg is!
 • Keverni az alaptartozék UAD plug-inekkel, többek között: a Teletronix LA-2A levellerrel és 1176 kompresszorral, Pultec hangszínszabályzókkal.
 • Sávolni közel nulla késéssel, mikrofon előerősítő és gitárpedál emulációkkal többek közt a Neve, API, Marshall, Fender márkáktól az UNISON technológia révén.
 • Felvételt készíteni, akár menet közben felülmúlhatatlan hangzással, külső tápegység használata nélkül. Mindez egy masszív, strapabíró fémházban.

UNISON technológiával a lélegzetelállító mikrofon és gitár előerősítő szimulációkért

Az Arrow-ban is alkalmazott Unison technológia a kulcs a világ legtöbbet vágyott előerősítőinek élményéhez. A csomag tartozékai közt szerpel a  610-B csöves előfok, illetve  opcionálisan megvásárolhatók az autentikus Neve, API modellek is, csak úgy mint a Fender és Marshall erősítők emulációi. Ezek egészen az impedancia jellemzőik analóg szimulációjáig, az erősítő fokozataik "sweet spotjáig", és az alkatrész szintű viselkedésükig hűek az eredetihez!

Az Unison titka az Arrowban található analóg erősítő és a DSP processzor integrációjában rejlik. Elég beraknod egy Unison preamp plug-int az Arrow szoftverének mikrofon bemeneti csatornájára, mely fizikailag átkonfigurálja a hangkártya impedancia viszonyait - így tényleg szinte olyan, mintha a világ kedvenc stúdióberendezéseinek ill. erősítőinek csöves vagy trafós bemenetére csatlakoztál volna!

Változatos hangzás

Más hangkártyák elsősorban arra törekednek, hogy minél kevésbé színezzenek, minél transzparensebbek legyenek, vagyis ne legyen “saját hangjuk”. Az Universal Audio viszont a felvételkészítésre elsősorban mint művészi tevékenység gondol, ahol a tiszta hangon túl "ér" használni különböző jellegzetes berendezések hangját kreatív megfontolásból.  Kicsit olyan ez, mint a képeknél a különféle szűrők: kérhetünk öregesebb, torzabb, orrosabb, modernebb, stb... hangzást. Alkalmazásuk révén a felvétel sokszínűbb, érdekesebb lehet, az egyes sávoknak önálló, saját karaktert adhatsz. 

Video: énekfelvétel készítése otthon Universal Audio Apollo hangkártyával (Koszi Janka és Silk) - a videóban a cég korábbi hangkártyája hallható. A funkciók azonosak, az ARROW hangminősége azonban ezt már meghaladja. Teljesítmény igény és pénztárca szerint

Mindannyian másképp dolgozunk, másak az igényeink és a lehetőségeink. Az ARROW-nak egyetlen változata van, mely teljesítménye azonos az Apllo Twin SOLO testvérével.

Ide kattintva az alábbi tábálzatból megtudhatod, hogy kedvenc plug-injeidből az általad választott hardver mennyit tud egy időben elfuttatni.

DAW integráció

Természetesen Core Audio és ASIO drivereken keresztül az összes népszerű zenei szoftverrel használható, legyen az Logic, Cubase, ProTools, Ableton, stb. Az Apollo keverő programjának van egy plug-in verziója, amellyel az aktuális projektünkhöz tudjuk menteni az Apollo keverő és plug-in beállításait, hogy rögtön visszahívható legyen a komplett project. Router, mixer és plug-in total-recall azonnal, már a project megnyitásakor.

Milyen plug-ineket adnak gyárilag a hangkártyához?

A Realtime Analog Classics csomag részei, úgy mint:

Tulajdonságok

 • Desktop kivltel, 2 be - 4 ki hangkártya kategóriagyőztes 24 bit / 192kHz átalakítókkal
 • MAC és PC kompatibilitás
 • 1 db DSP processzor
 • Valósidejű effektek futtatása, közel késésmenetesen (1,1msec)
 • Thunderbolt 3 interfész (csak USB-C csatlakozóval nem üzemel!)
 • 2 db mikrofon/vonali szintű előerősítő, , az egyik bemenet nagyimpedanciás is lehet
 • Kimagasló minőségű fejhallgató kimenet
 • Masszív felépítés
 • Real Time Analog Classics plug-incsomag alaptartozék
 • Plugin támogatás: AudioUnit, VST, RTAS, AAX64
 • Windows 10 (64 bit) vagy Apple OS-X 10.12-10.13 szükséges a működéséhez
 • Quad Core i7 vagy gyorsabb processzor és legalább 6GB tárhely szükséges 
 • Thunderbolt 3 kábel nem tartozéka!

 

A csomag ezeket a plug-ineket tartalmazza alapból:


TA 610-B csöves előfok és EQIdézd meg felvételeidhez az ikonikus karakterét a klasszikus előfoknak, melyet szinte mindenki használt már Duke Ellingtontól a Coldplayig! Ez a plug-in a teljes jelutat szimulálja a csöves erősítőktől a trafókon át az áramkör egyéb "tökéletlenségeivel". Egy kis organikusság, egy kis szaturációra tehetsz szert akár re-ampelsz, akár felveszel,  hála az Universal Audio Unison™ technológiájának.

Marshall® Plexi Classic Amplifier

Az elvitathatatlan szent grálja a rock & roll gitárerősítőknek, a Marsall 1959 Super Lead legalább annyira legendás, mint a zenék, amik vele készültek. Jimi Hendrixtől Jimmy Page-en át Eric Claptonig a "plexi" büntető keverékét szolgáltatja a rock hangzás összes elemének.

A Softube cég szoftverét az UAD-2 hardverre készítették kizárólagosan. A Plexi Super Lead 1959 plug-in a legapróbb részletekig hozza a 100 wattos brit klasszikus EL34 csöveinek és kézzel vezetékezett áramköreinek, és Tony Plattnek a többmikrofonos beállításait, amivel az AC/DC Black in Black-ját és Highway to Helljét vették.

Teletronix® LA-2A Classic Leveling Amplifier (Legacy)

Gyengéd, zenei anyagtól függő optikai karakteresztikája és az aprólékosan megtervezett csöves erősítője révén az LA-2A az első számú kompresszora a profiknak bárhol a világon - különösen énekre. Mindössze két tekerőjével pofonegyszerűen beállítható, és szinte minden matérián első osztályú eredményt ad.

1176SE/LN® Classic Limiting Amplifiers (Legacy)

A világ legismertebb kompresszora az ultragyors FET-es 1176. Ez az első eszköze a hangmérnököknek ha erőt, prezenszet, karaktert akar demonstrálni. Jellegzetes színes, torz felhangjai mindenkinek tetszik, legyen szó dobokról, énekről, gitárokról vagy basszusról. A 1176LN megszámlálhatatlan felvételen hagyta nyomát a Led Zeppelintől a White Stripesen át Michael Jacksonig. Tulajdonképpen hangmérnök szakma nincs nélküle.

Pultec® Pro hangszínszabályzók (Legacy)

Keverj a legvágyottabb hangszínszabályzókkal, amiket valaha alkottak - a MEQ-5 közép szabályzóval és az EQP-1A Program EQ-val. A két ikonikus csöves eszköz hangja sima és selymes, duzzad a meleg analóg karaktertől.

Precision Mix Rack Collection

Három plug-inból álló gyűjtemény: egy channel strip, egy teremszimulátor, és egy precíziós késleltető / modulációs effekt. Mindhárom a modern, lineáris hangzás szellemében készült, hiszen a túl sok színezés, karakter és torzítás nem mindig kívánatos. Ilyenkor jönnek jól a sebészi pontosságú, jól paraméterezhető eszközök, mely a létezők legjobb egyike.

RAW torzító

A legendás, korai 80-as évekből származó, Pro Co Rat modellezése ez a plug-in, mely természetesen a legmagasabb színvonalon hozza annak bátor, dinamikus, pusztító hangját. Az Unison technológia révén a nagyimpedanciás bemenet hardveresen is szimulálja az eredeti eszköz viszonyait, így a bemenő jelre pontosan ugyanazokat a reakciókat adja gain tartomány, torzítási pont tekintetében is, ezáltal téve teljessé az eredeti hardver jelentette élményt.

Softube Bass Amp Room

A klasszikus, sokoldalú 1970-es évek basszus erősítőjét idézi meg. Szakterülete széles: a tisztától a kövér, vastag, merész hangokig minden játszik. Három különböző ládát szimulál: 8x10, 4x12 és egy open back 12", melyek bőségesen elegendők szinte minden műfajhoz. A szimuláció a ládák mikrofonozott jelét a direkt jellel is tudja keverni, a mikrofonok pozíciója pedig állítható.

RealVerb Pro

Ez a plug-in egy rendkívül rugalmas, természetes hangzásra törekvő zengető, mely az UA saját, különleges algoritmusain alapszik. Segítségével megtervezheted a zengetést adó szobát. A RealVerb Pro messze túlhalad a primitív kis-nagy, sötét-világos paraméterű zengetőkön. Az eredmény torzítás mentes, áttetsző zengetés, ahol a diffusion és az akár ultra hosszú lecsengés is precízen beállítható.

 

A Universal Audio ARROW és APOLLO termékek összehasonlító táblázata

 

 ArrowApollo Twin USBApollo Twin SoloApollo Twin DuoApollo Twin Quad
Csatoló Thunderbolt 3 USB 3.1 Thunderbolt 1/2 Thunderbolt 1/2 Thunderbolt 1/2
DSP-k száma 1 2 1 2 4
Szoftvercsomag Analog Classics Analog Classics Analog Classics Analog Classics Analog Classics
Digitális bemenet --- ADAT (8ch) ADAT (8ch) ADAT (8ch) ADAT (8ch)
Daisy Chaining --- --- Igen Igen Igen
Bus Power Igen Külső táp Külső táp Külső táp Külső táp
Monitor kapcsoló --- --- A és B A és B A és B
Talkback mic --- --- Igen Igen Igen
Monitor DIM --- --- Igen Igen Igen
Mono check --- --- Igen Igen Igen
Fázisfordító Igen Igen Igen Igen Igen
Pad gomb Igen Igen Igen Igen Igen

További Információk

Garancia: 3 év
Támogatott platform Windows , Mac
Interfész típusa Thunderbolt 3
Analóg bemenetek
Universal Audio Arrow - Akció!
2
Analóg kimenetek
Universal Audio Arrow - Akció!
2
Mikrofon bemenetek
Universal Audio Arrow - Akció!
2
Fejhallgató kimenetek 1
DSP effektek Monitoringhoz és szoftverhez
Universal Audio Arrow - Akció!
Digitális bemenet Nincs
Digitális Kimenet Nincs
Max. Mintavételi frekvencia 192kHz
Max. Mintavételi bitmélység 24 bit
Bus Powered
Universal Audio Arrow - Akció!
Igen
Universal Audio Arrow - Akció!
Word Clock Nem
Nettó súly N/A
Rendezés: DESC
Imádom Zsolt véleménye
Ár / érték
Minőség
Sajnos csak az iMac-hez tudok Thunderbolt 3-as eszközt csatlakoztatni, így kicsit hezitáltam, többnyire Macbook-n zenélek. Nagyon szép az Arrow, minőségi, a tekerő gomb egyedül műanyag. Közel 2 GB-t foglal a driver, az összes Universal Audio plug-in benne van trial verzióban. kb. 250. Pár óra volt eltüntetni a DAW szoftverekből. Két analóg szinti és egy vocoder rögzítéséhez vettem, saját DSP miatt választottam. így csak rádobok egy kompresszort és lehet durvulni, nem kell aggódni a túl hangos részek miatt zengetésnél. Saját zaja és a késés gyakorlatilag nulla, hihetetlen szépen szól! Propellerheads Reason alatt hibátlanul működik. Nagyon jó plug-in-ek járnak hozzá, ezeket Reason és iZotope alatt is használtam, tökéletesen működnek. Óriási pacsi a gyártónak! (Elküldve 2019. július 3.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem
(1 volt 1 közül aki hasznosnak találta ezt az értékelést)
Ha elég a két bemenet ezt kell venni! dredbirozsolt véleménye
Ár / érték
Minőség
Jó előfok, realtime felvételhez jó monitoring rendszer. (Elküldve 2019. március 7.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem
(1 volt 1 közül aki hasznosnak találta ezt az értékelést)

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!