Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: UR 44

Steinberg UR 44

Normál Ár: 108 900 Ft

Akciós ár: 88 990 Ft

Darab

Részletek

Steinberg UR44 - 6 bemenetes, és 4 kimenetes hangkártya, és MIDI-interfész

Megjelent a Steinberg UR szériás hangártyáinak legújabb darabja, az UR44, ami egy USB 2.0-ás csatlakozású hangkártya (+ MIDI interfész), saját DSP-vel rendelkezik, és iPad, valamint iPhone kompatibilis (a dspMixFx applikáción keresztül)

Update: Az UR szériás hangkártyák most már iPad, és iPhone kompatilbilisek!

dspMixFx applickáció iPad és iPhone-hoz

Az UR hangkártyák összes DSP funkciója vezérelhető az ingyenes “dspMixFx for iOS” applikációval, ez egy kényelmes eszköz azon zenészek számára, akik iOS-en használják a UR szériás hangkártyákat.

• A DSP mixer és a DSP effektek teljeskörű vezérlése
• Kompatibilis eszközök: UR242, UR44, UR28M és UR824
• Késés nélküli DSP-támogatott monitorozás az iPad-en és aziPhone-on
• Kényelmes, könnyű kezelés
• Más iOS-es audio applikációkkal is műkodik

Az UR22-nél megszokott ekerekített fémház, előlapján 4 Yamaha D-Pre előfokkal mikrofon szintű bemenet (kombnált Neutrik csatlakozókkal), 4 gain potméter, két (!) fejhallgató kimenet, és egy maszter kimeneti hangerőszabályzó. Az első két eljzat (MIC/HI-Z) mikrofon, és gitár, vagy akár basszusgitár csatlakoztatására, a második kettő (MIC/LINE) mikrofonok, vagy vonali szintű hangszerek (pl. szintetizátorok csatlakoztatására alkalmas. Két külön fantomtáp kapcsoló ad páronként 48 V-ot szükség szerint a bemenetekre, hogy egyaránt lehessen dinamikus, és kondenzátoros stúdiómikrofonokat csatlakoztatni. A két fejhallgató kimenet két független bus-on fut, mindkettőre teljesen különböző mix-et küldhetünk a szoftverből, és a hozzájuk tartozó potméterekkel szabályozható külön-külön a hangerejük, ami független a maszter kimenet hangerejétől. A hátlapon találunk még plusz 2 vonali szintű bemenetet, és itt kaptak helyet a kimenetek, 2 főkimenet, és 4 független vonali kimenet is. Hogy teljes legyen a kép, kapott az UR44 MIDI ki-, és bemenetet, így tudja azt, amit a piacon hasonló kategóriában játszó hangkártyák specifikációban a magukénak tudhatnak. 

Kitűnik a sűrű mezőnyből azonban az UR44 a szolgáltatások sokrétűsége, és minősége tekintetében, tehát: 192Khz/24bit mintavételi frekvencia, a Yamaha D-Pre mikrofon előfokok, késés mentes monitorozás, DSP effektek, iPad kompatibiltás. Az UR44 nem kizárólag a Cubasis iOS szoftverrel működik többsávos hangkártyaként, de bármely iOS-es DAW elfut vele. Tartozék még extraként a Cubase AI krosszplatform változata, amiről a be, és kimenetek szabályzása, a DSP effektek is vezérelhetők egyenesen a Cubase Ai szoftverről. Csatlakoztatáskor ez a Cubase verzió felismeri az UR44-et és automatikusan felajánlja a DSP effektek (zengető, kompresszor, channel strip) használatát az egyes bemenetekre. Az UR44 dspMixFx elnevezésű patch mixere 100%-ban kompatibilis az összes DAW szoftverrel, ASIO, és Core Audio platformon egyaránt. Ugyanez a  dspMixFx látja el a klaszikus keverő funkciókat is, a bemenetek effektezésének, EQ-zásának késésmentes lehetőségét kínálja, itt paraméterezhető a bemenő jel szintje. A DSP-ről fut a Sweet Spot Morphing Channel Strip, a REV-X zengető és a Guitar Amp Classics erősítőszimulátor, és ezek VST3 változata is megtalálható a csomagban.

A Steinberg UR 44 összegezve egy profi céleszköz paramétereivel rendelkező strapabíró, mégis hordozható hangkártya 4 nagyon jó mikrofonelőfokkal, iPad kompatibilis, két fejhallgató kimenete van, saját DSP-je, és 192kHz/24bit-en is képes rögzíteni.  

Főbb jellemzők:

 • 6-be, és 4-kimenetes USB 2.0-ás hangkártya (192kHz/24bit)
 • masszív strapabíró, mégis hordozható kivitel
 • D-PRE (Yamaha) előfokok
 • XLR-TRS kombinált aljzat négy bemenethez, peak led-del, és gain potméterrel, + 2 vonali szintű bemenet a hátlapon
 • 48V fantomtáp (ehhez is van led), két kapcsolóval az előlapon, páronként egy
 • az Input 1, és 2-nél Hi-Z szint gitárhoz/basszusgitárhoz, az Input 3-4-5-6 lehet vonalszintű
 • 4 analóg TRS line kimenet + 2 analóg TRS főkimenet
 • 2 Fejhallgató kimenet 2 hangerőpotméterrel
 • késés nélküli hardver-monitorozás
 • saját DSP (channel strip, REV-X, Guitar Amp Classics
 • MIDI IN/OUT
 • kompatibilis bármely iOS DAW szoftverrel
 • UR44 dspMixFx patch mixer
 • Cubase AI szoftver 
 • Windows / Mac kompatibilis

További Információk

Garancia: 2 év
Támogatott platform Windows , Mac, iPhone, iPad
Interfész típusa USB 2.0, MIDI
Analóg bemenetek
Steinberg UR 44
6
Analóg kimenetek
Steinberg UR 44
4
Mikrofon bemenetek
Steinberg UR 44
4
Fejhallgató kimenetek 2
Steinberg UR 44
DSP effektek Monitoringhoz
Steinberg UR 44
Digitális bemenet Nincs
Digitális Kimenet Nincs
Max. Mintavételi frekvencia 192kHz
Max. Mintavételi bitmélység 24 bit
Bus Powered
Steinberg UR 44
Nem. A tápegység tartozéka
Steinberg UR 44
Word Clock Nem
Nettó súly 1.2 kg
Bruttó súly 1.5 kg
Megjelenés dátuma 2013.11.12.
Rendezés: DESC
Nem jelenik meg a jel a zeneszerkesztő programban. K. Géza véleménye
Ár / érték
Minőség
Körülményes a telepítése, XP-n nem is megy. Található két hosszú szám sosrozat a telepítést elősegítendő a csomagban, viszont telepítés közben egy úgy nevezett "liszensz" kódot kér a rendszer, ami viszont nincs a telepítő csomagban. Lehet, hogy ennek hiánya miatt nem fut nálam tökéletesen a hangkártya? Első sorban ének felvételre vettem meg,de nem működik.Hallani halom magam a fejhallgatóban és a zenei alapot is, viszont a "jelet" nem látom a zeneszerkesztő programban ami alapján a jel erősséget beállíthatnám...így hiába is tekergetem a gain gombot...nem tudom felvenni az éneket, pedig erre a célra vettem meg.Köszönet a hangszerbolt "szakértő" eladóinak, akik biztosítottak arról, hogy XP-n is futni fog a hangkártya...sajnos nem így történt. (Elküldve 2017. szeptember 19.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem
(3 volt 17 közül aki hasznosnak találta ezt az értékelést)
Ez a kártya teljesen rendben van! Tomsza véleménye
Ár / érték
Minőség
Működik ahogy kell, a hangminőség szuper, ne a DSP effektek miatt válasszátok, mert az azért sokra nem jó. Amiért jónak tartom az az, hogy nincs driver szarakodás, működik és kész. Ha menet közben kikapcsolom és újra be gond nélkül áll vissza az output device, nincs szarakodás a 44- 96 khz közötti váltás esetén sem, bár lehet hogy ez a Mac érdemes inkább. (Elküldve 2015. október 5.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem
(7 volt 10 közül aki hasznosnak találta ezt az értékelést)

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!