Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: UR 12

Steinberg UR12

Normál Ár: 36 900 Ft

Akciós ár: 35 900 Ft

Darab

Részletek

Saját kategóriájában, a hordozható, megfizethető árú kétcsatornás hangkártyák mezőnyében az UR 12 messze a legsokoldalúbb eszköz. Jelesül:  az UR 12 iPad kompatibilis, a Yamaha D-PRE mikrofon előfokát örökölte, konvertere 24/192 felbontású, zsebben elfér, és nagyon strapabíró.

Ultra-kompakt...

Az UR12 első osztályú alkatrészekből készült, és mégis kisméretű maga az eszköz, mindent tud egyben: hardware ami szinte minden platformmal kompatibilis.

...mégis nagyon jóminőségben rögzíthetünk vele.

Ebben az árfekvésben, és méretben néhány évvel ezelőtt elképzelhetetlen lett volna ez a minőség, és teljesítmény. A közkedvelt Yamaha D-PRE előfok részletességét, és dinamikáját megkapjuk a kis dobozban, plusz egy Hi-Z bemenetet gitárhoz, vagy basszusgitárhoz. Mindezt 24-bit 192 kHz-en.

iPad csatlakozás

Az UR12 telepítendők nélkül képes csatlakozni iPad-re, és ha egy olyan applikációval párosul, mint a Steinberg Cubasis-e, akkor a nagyokéhoz hasonló stúdiószoftver + hardver élményben lehet részünk. 

Integráld saját redszeredbe

Az UR12 a legtöbb audió szerkesztő, masztering, és DAW szoftverrel működik, ASIO, Core Audio és WDM szbványon egyaránt fut.

Az UR12-höz jár a csomagban a Cubase egyik speciális változata, a Cubase AI, ami rendelkezik a legfőbb tulajdonságokkal, amik soksávos felvételhez, azok szerkesztéséhez, keveréséhez a legszükségesebbek.

Ajánljuk azoknak....

...a kezdőknek, és haladóknak, most ismerkednek a digitális rögzítés, zenekészítés, szerkesztés, zeneszerzés világával a számítógépükön, laptop-jukon, és iPad-en, de azoknak is, akik nagyon jó minőségben kívánnak hordozható eszközön ének-, gitárfelvételeket készíteni. 

... a profiknak, akik zenélésből élnek, de a sok utazás miatt szükséges egy ultra kompakt, jó minőségben rögzítő, és visszajátszó zsebben hordozható méretű strapabíró audio interfész. Minden platfornon, és körülmények közt megállja a helyét, a lagkisebb helyen is elfér. Az ötleteket azonnal rögzíthetjük vele, lehet jó minőségű konverter fejhallgató monitorhoz, akár utazás közben is, a hotelszobában, turébuszon, bárhol.

Főbb jellemzők: 

  • 2-be, és 2-kimenetes USB 2.0-ás hangkártya (192kHz/24bit)
  • D-PRE (Yamaha) előfok+ 1 HI-Z bemenet
  • XLR-TRS kombinált aljzat, és egy TRS aljzat peak led-del, és gain potméterrel
  • 48V fantomtáp (ehhez is van led)
  • az Input 2-nél Hi-Z gomb gitárhoz/basszusgitárhoz
  • 2 analóg RCA line kimenet
  • Fejhallgató kimenet hangerőpotméterrel
  • késés nélküli hardver-monitorozás, kapcsolóval
  • Cubase AI7 szoftver 

 

 

 

 

 

 

 

 

További Információk

Garancia: 2 év
Támogatott platform Windows , Mac, iPad
Interfész típusa USB 2.0
Analóg bemenetek
Steinberg UR12
2
Analóg kimenetek
Steinberg UR12
2
Mikrofon bemenetek
Steinberg UR12
1
Fejhallgató kimenetek 1
DSP effektek Nincsenek
Digitális bemenet Nincs
Digitális Kimenet Nincs
Max. Mintavételi frekvencia 192kHz
Max. Mintavételi bitmélység 24 bit
Bus Powered
Steinberg UR12
Igen
Steinberg UR12
Word Clock Nem
Nettó súly 0.4 kg
Bruttó súly 1.2 kg
Megjelenés dátuma 2015.01.06.
Rendezés: DESC
Meglepett V. László véleménye
Ár / érték
Minőség
Ez az első "profi" hangkártyám, így csak az alaplapi hangkártyához tudom viszonyítani. Sajnos nem sok időm volt vele zenét szerkeszteni, de azért kipróbáltam vele egy-két szoftvert. FL Studióban pötyögtem, ami kevésbé zabálta a procit, sokkal több mindennek kellett együtt mennie ahhoz, hogy recsegjen-ropogjon, de igazából ez sem a hangkártyán múlt, a gépem többi része kevés ahhoz hogy 4 szinti plugin együtt menjen, (prociban gyenge).

Sima zenehallgatáshoz és filmnézéshez is ezt használom, meg is lepett. Általam nagyon szeretett és ismert számokban is új dolgokat véltem felfedezni, amit eddig nem hallottam az alaplapi hangkártyával. - és ez még mp3-aknál is igaz!

Korábban, az erősítőn elég hamar elértem egy olyan hangerőt, ami fölött már idegesítő volt a hangja, ez a tartomány jelentősen feljebb került, én az UR12-nek tudom be ezt is.

Annak is javaslom ezt a holmit, aki csak zenehallgatásra keres az integrált dacnál jobbat, igaz erre felesleges a mikrofonbemenet... (Elküldve 2017. június 21.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem
(6 volt 6 közül aki hasznosnak találta ezt az értékelést)

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!