Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: CUBASEPRO95EE

Steinberg Cubase Pro 9.5 Educational

Archív termék, nem rendelhető!

Részletek

Mindenek előtt az oktatási kedvezményről. A Steinberg cég lehetőséget nyújt oktatási intézmények, és nappali tagozatos diákok számára egyaránt, hogy igazolt hallgatói jogviszony, illetve az oktatási intézmény cégszerű, jogosultság-igazolással egyenértékű hivatalos megrendelése esetén kedvezménnyel juthassanak szoftverekhez.

  • Az oktatási változat egyedi rendelésnek minősül, a rendelés később nem módosítható!
  • Diákok számára a kedvezmény terméktípusonként egy darab termékre korlátozódik, erre a kedvezményre jogosult a nappali tagozatos hallgató, aki hallgatói jogviszonyát hivatalosan (az intézmény által hitelesítetten) igazolja, valamint a gyártó formanyomtatványát szintén kitölti, és az okatatási intézménnyel is aláíratja.
  • Az Update, Upgrade termékekre további kedvezmény nem érvényesíthető.
  • A kedvezményre jogosító formanyomtatványt PDF-ben küldjük el az érdeklődők számára.
  • Amennyiben a kedvezményt oktatási intézmény kívánja megrendelni, úgy a mennyiségek, és a sávos kedvezmény-rendszer miatt kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot, hogy segítségünkkel megtalálják az optimális mennyiség/kedvezmény arányt.

Szignifikáns javulás a munkamenet és minőség terén

Több millió zenész, producer, és hangmérnök használja nap mint nap a Cubase-t, ami korunk egyik legnépszerűbb DAW szoftvere (digitális audio munkaállomása). Népszerűségét elsősorban intuitív kezelőfelületének, és a szoftverben megtalálható elképesztően sokoldalú eszközparknak köszönheti, ami egyaránt segíti professzionális eszközökkel a zeneszerzés, felvétel, szerkesztés, és keverés fázisát is. A szoftver intelligens, és flexibilis eszközei a kreativitás szabadságát segítik, és nem erőltetnek egy meghatározott, munkafolyamatot a felhasználóra.
A legújabb, minden szempontból továbbfejlesztett Cubase 9.5 igazolja azt az állítást, hogy ez a legteljesebb DAW szoftver, ami ma elérhető.
A Cubase 9.5 Pro változata professzionális felhasználók (producerek, dalszerzők, hangszerelők, hangmérnökök) számára készült, hatékony munkafolyamatot, és végtelen lehetőséget biztosítva a kreativitás kifejezésére.

Cubase 9.5 újdonságai:

64-bit mixing motor

A teljesen új 64-bites mixing motor segítségével többé nem kell kompromisszumot kötnünk sem hangminőség, sem prezíció, sem pedig kényelem terén. A továbbfejlesztett algoritmusok a summing, mixing funkciókat és effekteket kétszeres pontossággal képesek kiszámolni - ezáltal a lehető legprecízebben adja vissza a részleteket, dinamikai változásokat, mindezt korábban elképzelhetetlen transzparenciával.

Zoning 2.0: Gyorsítsd fel munkamenetedet!

Három új szekció kapott helyett a jobb oldali zónában, melyek nagy mértékben képesek meggyorsítani az eddigi munkamenetedet! Az új böngésző segítségével villámgyorsan megkereshetjük, kiválaszthatjuk, belehallgathatunk majd egyszerűen behúzhatjuk projektünkbe média fájljainkat, anélkül, hogy át kelljen lépni egy másik ablakba. A metering szekció beállítható "master" vagy "loudness" értékek visszajelzésére - így bármikor szem előtt tarthatjuk, hogy az ideális határértékeken belül tartjuk-e sávunkat, mixünket. Ezen túl helyet kapott a "Control Room", mely révén azonnal hozzáférhetünk cue és monitor mixeinkhez.

Több metronóm

Az új metronóm segítségével egyedi mintákat alakíthatunk ki 4 különböző hangsúlyozási szinttel - ehhez csupán a "Click Pattern Editor" gombra kell kattintanunk, és már azonnal is saját igényünkre szabhatjuk, hogy milyen módon kövessük le a "Signiture Track"-et. Ráadásul különféle hangzások közül is választhatunk, vagy ízlésünk szerint egyedi mintákat is alkalmazhatunk erre a célra.

Automatizáció Bézier-görbékkel

A Cubase 9.5 az eddigi remek automatizációs lehetőségeket tovább emelei a Bézier-görbék alkalmazásával - páratlan precizitással és finomsággal rajzolhatjuk meg és módosíthatjuk az automatizációs görbéket, mindezt a lehető legkevesebb kattintással. Ráadásul a VCA faderek arányaiban tökéletesen megtartják az előre megrajzolt automatizációkat, valamint vizuálisan jelzik azok változását, ahogy emelünk vagy vágunk a hangerőn.

Több insert és rugalmasabb pre/post fader lehetőségek

A beszúrható insertek, VST effektek számát a Cubase 9.5 esetében megkétszerezték - így összesen 16 áll rendelkezésünkre. Mindezeket könnyedén módosíthatjuk - hány slotot szeretnénk fader elé vagy mögé szeretnénk helyezni, valamint milyen sorrendben szeretnénk őket működtetni.

Új design Vintage Compressor, Tube Compressor és Magneto effektekhez

A három legkedveltebb VST processzor nem csupán külcsínyben javult - az új felhasználói felület a munkamenetet helyezi előre mindhárom esetében, kényelmesebb és emberibb feljasználást biztosítva.

Direkt offline processzálás

A direkt offline processzálás segítségével azonnal bármely egy vagy több audio eseményt módosíthatunk, mely változásai azonnal megjelennek vizuálisan - így szabadon dönthetünk, hogy még később módosítjuk ezek beállításait, vagy véglegesnek szánjuk azokat.

HALion Sonic SE 3 és az új FLUX wavetable szintetizátor

Az új FLUX wavetable szintetizátor elérhető a HALion Sonic SE 3-ban, mely ötvözi a legkiemelkedőbb hangminőséget a legfrissebb HALion technológiával, mindezt egy könnyen kezelhető felhasználói felülettel. 100 kiváló preset várja az elektronikus zenészeket, lead, basszus, pad és effekt hangzásokkal, melyek több mint 70 különböző hangmintán alapulnak - ezáltal könnyen képet kapunk, mire is képes az új virtuális hangszer és azonnal nekiállhatunk saját hangzásaink létrehozásának.

Automation range eszköz

Az új "Range Tool" révén jóval gyorsabban és precizebben editálhatjuk autimaticázióinkat - egyszerűen csak kijelöljük a kívánt szakaszt, és azonnal módosíthatjuk relatív vagy abszolút módon, bármilyen további markerek létrehozása nélkül.

Softube Console 1 támogatás

A Softube páratlan kényelmet és gyors munkamenetet nyújtó hardware konzolának segítségével immáron nem csupán a Softube effekteket vezérelhetjük - kiválaszthatjuk és vezérelhetjük a különböző Cubase csatornákat, paramétereket, mint hangerő, pan, send bállításokat. (2018 év elejére várható)

Zoom lekövetés

Az "Adapt to Zoom" funkció segítségével nem kell a rácsozat méretét átállítanunk, mivel az azonnal leköveti a nagyítást és távolodást - legyen az nagymértékű vagy aprólékos korrekció, azonnal, zökkenőktől mentesen és villámgyorsan dolgozhatunk.

Sampler Track fejlesztések

A nemrégiben bemutatott "Sampler Track" további változásokon esett át, melyek szintén felgyorsítják a mindennapi használatot. Húzzunk be bármely MIDI fájlt a "Samper Control"-ba, és azonnal kísérletezhetük az automatikusan hozzárenderelt audio fájllal - ráadásul összehasonlíthatjuk különféle beállításainkat az A/B mód segítségével, azzal a megnyugatató tudattal, hogy az undo/redo parancsok minden esetben érvényesek erre a feladatra is.

Új video engine

A teljesen új, modern video engine búcsút int a QuickTime technológiának. A Cubase 9.5 új motorja támogat minden releváns codec-et, valamint külső videókártyákat is. Mint minden új motor esetében, itt is további finomásokat fognak eszközölni, a jobb és tökéletesebb működés érdekében.

Inspirálódj a "Production Preset"-ekből!

A Cubase 9.5 "Production Preset"-eiből könnyedén szerezhetünk inspirációt, amikor megakadtunk a mixing folyamatban. Az új FX chain presetek új színt visznek szinte bármely hangszerbe és énekbe. Az mastering presetek szinte minden műfajt és különböző produkciós helyzetet lefednek, így könnyedén professzionális szintre emelhetjük alkotásainkat.

További Információk

Szoftver kategória Zeneszerkesztő
Támogatott formátumok Stand-Alone, VST
Támogatott platform Windows , Mac
Rendezés: DESC
Tökéletes BenMusic véleménye
Ár / érték
Minőség
Amikor megvettem az első hangszerkesztő szoftveremet, a Steinberg Cubase-re esett a választás. Azóta nem bántam meg. A munkámban sokat segített egy könyv, amit Simon Millward írt a Cubase-ről. Könyv részletesen leír mindent, tippeket és tanácsokat is ad.
A Cubase-ben sok lehetőségem van zenét csinálnom. Ami még tökéletessé teszi a programot, hogy az 5.1-t támogtja. Gyorsan lehet keresni a VST mappákban, átlátható felülete van. A külső eszközökkel is tökéletesen kommunikál pl. hangkártya, külső VST-k vagy egyéb midi kontrollerekel. Gyors és precíz munkát biztosít. (Elküldve 2018. július 23.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem
(26 volt 49 közül aki hasznosnak találta ezt az értékelést)

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!