Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: CUBASE PRO 10

Steinberg Cubase Pro 10.5

179 900 Ft
Darab

Részletek

Cubase 10.5 Pro

A Cubase 10.5 számos olyan funkciót hozott a már így is rendkívül sokoldalú DAW használatába, melyek gyorsabb és kényelmesebb munkamenetet tesznek lehetővé:

A Cubase 10.5 legfontosabb újdonságai:

 • Spectral Comparison EQ: segítségével csak egy kattintással A-B összehasonlítást végezhetünk két különböző EQ beállításon, így azonnal kiderül, melyik működik jobban a mixben (PRO verzió)
 • Video Export Render: végre közvetlenül a DAW-ból exportálhatjuk ki a végleges, editált hanggal együtt a videóinkat MP4 formátumban (H.264 videó kompresszió és 16-bit/44.1 vagy 48kHz audióval), timecode-dal együtt. (PRO/ARTIST/ELEMENTS/AI/LE)
 • MultiTap Delay: egy új kreatív effekt, mellyel egészen egyedi ritmikájú delayeket alkothatunk, az erőteljesen perkusszív hatás érdekében. Az ismétlődések karaktere is megválasztható a teljesen clean-től a koszos, vintage delayek hangzásáig. (PRO/ARTIST)
 • Padshop 2: A Steinberg saját fejlesztésű granulár szintetizátorának továbbfejlesztett változata -megújított oszcillátor, arpeggiator és effektek. (PRO/ARTIST)
 • Színezett Mixer csatornák: a könnyebb áttekinthetőség immáron a MixConsole csatornái teljes magasságukban színezhetők - így elég rápillantanunk a felületre és máris könnyedén kiigazodhatunk rajta! (PRO/ARTIST/ELEMENTS)
 • Importálás különböző projektekből: jelentősen meggyorsíthatja a munkamenetet, amennyiben például ugyan azt Group, FX, Folder Track beállításokat szeretnénk alkalmazni az épp futó projekten, mint egy korábbinál. (PRO)
 • Combined Select Tool: az új eszköz kombinálja a két leggyakrabban használt eszköztípust, hogy még gyorsabban dolgozhass. (PRO/ARTIST)
 • MIDI Retrospective Recording: akkor is rögzíti a bejövő MIDI jeleket, amikor nem megy a felvétel - így sosem maradsz le a legjobb take-ről!(PRO/ARTIST/ELEMENTS)
 • Safe Start Mode: gyors indítás a third-party plug-inek szkennelése nélkül (PRO/ARTIST/ELEMENTS/AI/LE)

Több millió zenész, producer, és hangmérnök használja nap mint nap a Cubase-t, ami korunk egyik legnépszerűbb DAW szoftvere (digitális audio munkaállomása). Népszerűségét elsősorban intuitív kezelőfelületének, és a szoftverben megtalálható elképesztően sokoldalú eszközparknak köszönheti, ami egyaránt segíti professzionális eszközökkel a zeneszerzés, felvétel, szerkesztés, és keverés fázisát is. A szoftver intelligens és flexibilis eszközei a kreativitás szabadságát segítik, és nem erőltetnek egy meghatározott munkafolyamatot a felhasználóra.

A legújabb, minden szempontból továbbfejlesztett Cubase 10 igazolja azt az állítást, hogy ez a legteljesebb DAW szoftver, ami ma elérhető.
A Cubase 10 Pro változata professzionális felhasználók (producerek, dalszerzők, hangszerelők, hangmérnökök) számára készült, hatékony munkafolyamatot, és végtelen lehetőséget biztosítva a kreativitás kifejezésére.

VariAudio 3

Minőség, munkamenet és használhatóság - a VariAudiot minden aspektusában továbbfejlesztették és még kreatívabb eszközökkel bővítették. A Smart Controls funkció jelentősen felgyorsítja a munkamenetet azáltal, hogy közvetlen hozzáférést és kezelhetőséget biztosít minden szegmens bármely paraméterére. Editálhatunk mikro-pitch szinteket a finom átmenetekhez, állíthatjuk a formánsok paramétereit a tökéletesen természetes hangszínek érdekében, de akár drasztikus módon is transzformálhatjuk általa a felvételeinket extrém pitch shift beállításokkal, valamint eszközölhetünk bármit, ami a szélsőségek között fellelhető.

Új Channel Strip kialakítás

A channel strip a legtöbb hangmérnök és producer számára a legfontosabb eleme a keverési munkafolyamatoknak. A Cubase 10 teljes mértékben átalakított channel stripje szignifikáns módon terjeszti ki a modulok funkcionalitását és használahtóságát. Az új metering elemek direkt vizuális visszajelzést adnak a modulok működéséről, részletes kompresszor nézetekkel.

MixConsole Snapshots, azonnali mentés és behívás

Ezáltal alternatív mixeket készíthetünk egy adott projekten belül és összehasonlíthatjuk őket egymással. Ez az új szolgáltatás lehetővé teszi, hogy elmentsük a kurrens mixünket egy saját lapra, közvetlenül a MixConsole-ban, hogy azonnal bármikor előhívható legyen. Mindegyik snapshothoz saját jegyzetet is írhatunk. A snapshotokból behívhatunk akár pldául csak egyetlen EQ beállítást vagy egy önálló sáv paramétereit is. Ez a funkció alapjaiban fogja megváltoztatni a keverési munkamenetünket.

Audio Alignment, avagy a hangzásaink szinkronizásása

A vokálok duplázása és rétegzése bevett szokás a zenei produkciókban, de a különböző rétegek pontos időzítése, összehúzása időigényes feladat lehet. Az új Audio Alignment Tool lehetővé teszi ezen munkafázis automatizálását egy előre megtervezett referencia track segítségével.

Groove Agent SE 5

A Groove Agent SE 5 egy teljesen új felhasználói élményt nyújt, új hangok gigabájtjaival megpakolva és munkafolyamatbeli újításokkal felvértezve. A teljes mértékben tetszőlegesen méretezhető interfészhez jár egy akusztikus dobkészlet The Kit néven, valamint 20 vadonatúj Beat Agent kit elektronikus produkciókhoz. A program rendelkezik egy kattintással elérhető routing lehetőségekkel, pad presetekkel, hang előnézetekkel valamint számos, felfedezhető új szolgáltatással.

Támogatás 32-bites integer és 64-bites float audio formátumokhoz 

Amikor a minőségről, precízióról és eredetiségről beszélünk, akkor a kompromisszumos megoldások nem jöhetnek szóba. A Cubase 10 által ez nem is opció, mivel mostantól támogatja a 32-bites integer és a 64-bites float felvételek készítését, ilyen audio fájlok importálását, exportálását és konvertálását.

Új Distroyer processzor

Ha szükségünk van egy lehelletnyi analóg melegségre a mixünkben vagy egy kis testre, például a kickjeinkhez, a Distroyer aszimmetrikus torzítása megadja ezt az extra karaktert és dúsítja a harmonikusokat is.

Latency Monitor

Legyen szó monitorozási feladatokról a felvételeink során, vagy ha például szeretnénk elküldeni egy cue mixet a feljátszó zenész monitorába, az alacsony késési érték alapvető fontosságú az előadás szempontjából. A MixConsole új Latency Monitor szekciója teljes áttekintést és kontrollt biztosít, hogy ezt a kritikus pontot megfelelően átláthassuk és kezelhessük. Ezen a felületen látható az össz-látencia érték, valamint külön, egyenként, a plug-inek és egyéb öszetevők által generált késések mértéke is, az effektláncon belül.

Új, megkönnyített side-chaining lehetőségek

Legyen szó a jól ismert pumpáló basszus effektus létrehozásáról (hogy a kicknek legyen helye a mixünkben), vagy más hangeffektusok megvalósításáról, a side-chainezés az egyik legelterjedtebb technika a kortárs zenei produkciókban. Az új, leegyszerűsített side-chain setup lehetővé teszi a kívánt routolás létrehozását mindössze néhány kattintás révén. Aktiváljuk a side-chain funkciót az FX plug-inünkben, válasszuk ki a kívánt jelforrást a track listából és már működik is.

Új vintage zengetők a REVerenceben

A REVerence a Cubase plug-in arzenáljának az egyik legelismertebb effektje. Az új változatot újratervezték és kiterjesztették. A személyre szabott impulzus válaszok menedzsnmentjét és előnézeti funkcióját összefésülték, valamint a plug-in gyári könyvtára 20 vadonatúj vintage analóg- és modern digitális impulzus válaszú zengető típussal bővült.

AAF import és export

A digitális média és a metaadatok gördülékeny cseréje a különböző rendszerek és alkalmazások között
meghatározó jelentősségű minden multimédiás munka során, legyen szó professzionális vagy felhasználó-orientált területről. A széles körben elterjedt AAF (Advenced Authoring Format) formátum támogatása által a Cubaseben ezentúl lehetőségünk van az adatcserére a legnépszerűbb alkalmazásokkal.

A Media Rack effektjei

A plug-inekkel való munka radikális fejlesztéseken esett át a Cubase 10 esetében. Lehetőségünk van az effekt plug-ineket sávokhoz rendelni úgy, hogy behúzzuk őket a Media Rackből, vagy kreálhatunk instrument sávokat is a VST hangszer projektbe való behúzásával közvetlenül.

Multidimenzionális kontrollerek MPE támogatása

Mostantól a MIDI Poliphonic Expression (MPE) funkció hivatalosan is támogatott a Cubase 10-ben. A legelterjedtebb MPE kontrollereket a program automatikusan felismeri. A Retrologue-hoz és a Padshop-hoz tervezett MPE-re felkészített könyvtárak a program részét képezik.

Továbbfejlesztett editálási funkciók képi anyagokhoz

A képi anyagokhoz történő editálási funkciók mostantól még könnyebb megoldásokat és még kreativabb lehetőségeket biztosítanak. A képi és az audio anyagok frame pontosan illeszkednek egymáshoz. A videó automatikusan követi a hangi változtatásokat, lehetővé téve, hogy azonnal láthassuk, hogy az audio és videó sávok megfelelően illeszkednek-e egymáshoz.

ARA támogatás hamarosan

A Cubase 10 támogatja az ARA 2 specifikációt a kiterjesztett kommunikációért az ARA plug-inek és a DAW között. A támogatás egy későbbi update kiadás során lesz elérhető.

Steinberg Virtuális Valóság produkciós szett Cubase-hez

A Steinberg Virtual Reality egy összefoglaló kifejezés a Steinberg VR kezdeményezésére, amely professzionális, de mégis könnyen használható eszközöket biztosít a VR anyagokhoz készülő hangi munkálatokhoz, az audió sávok rögzítésétől a végkeverésig. A VR produkciós csomag plug-inek garmadáját tartalmazza és zökkenőmentesen integrált funkciókat biztosít. Olyanokat, mint például az ambiszonikus busz, a HMD csatoló a fejmozgások lekövetéséhez, a teljes körben integrált Binauralizer és a VR panorámázó eszköz, amely a VST Multipanner részeként kapott a programban helyet.

HiDPI támogatás magas felbontású képernyőkhöz

A Cubase 10 felhasználói interfésze mostantól támogatja a nagy felbontású képernyőket. Míg a HiDPI teljes körű támogatást élvez a kurrens macOS-t futtató számítógépeken, a Windows 10 támogatás limitált és alapesetben deaktiválva van. Erre nézve a Steinberg Tudásbázisában található cikkek adnak további iránymutatást.

Újratervezett plug-inek

Rengeteg Cubase plug-in tért vissza újratervezett, továbbfejlesztett formában, megújult kinézettel, amely által egy modern felhasználói felületet kapunk, amely megkönnyíti effektjeink használatát és mindazonáltal továbbfejleszti a teljes munkafolyamatunkat.

Inspiráló hangok és nagyszerű hangzású loopok

A Cubase 10-es kiadásához 5 gigabájtnyi friss hangmintakészlet és loopgyüjtemény jár, amelyeket a stílusaikban legelismertebb producerek exkluzíve a Steinberg számára készítettek.

 • A berlini Florian Meindl szállítja a mély, grúvos Analog Techno könyvtárat, amelyet moduláris szintetizátor setupjával készített
 • A Beat Butcha csapata -akik többek között olyan előadók munkásságában vállaltak komoly szerepet, mint Beyonce, Jay-Z, Mobb Deep és sokan mások- készítették el a Hip-Hop Vaultot nagyszerű hagnzású dobokkal és egyedi loopokkal.
 • A Soul Assembly egy, a Soul Surplus által fejlesztett kollekció olyan hangzásokkal, hangulatokkal, amelyek tökéletesek új kreációk alapjaihoz.
 • A Rawtekk nevű Drum and Bass duó készítette a Raw Ambience elnevezésű, esztétikus hangkönyvtárat, amely tökéletes elektrohoz, ambient hangzásokhoz és dubstephez.
 • A nashville-i illetőségű Allen Morgan fejlesztette a Blockbuster hangkönyvtárat, amely tökéletes inspirációt ad film trailerek elektronikus zenei aláfestéséhez.
 • A Mystic Spaces egy rendkívüli kollekció kísérleti hangzásokkal, Ferdinand Försch hangszerépítő és hangtervező kezei alól

Fejlesztések a minőség, telejsítmény és használhatóság szempontjából

 • Az új trackek, jelutak és az egyszerre több sáv egyidejű létrehozása könnyebb lett, mint valaha
 • A direkt offline processzálás mostantól támogatja az effektlánc preseteket
 • A 14-nél több maggal rendelkező számítógépes rendszereken történő teljesítmény jelentősen fokozódott
 • Fejlesztették továbbá a Hitpoint detektálás algoritusát
 • A Resamplig algoritmusok is komoly fejlesztéseken estek át a lehető legjobb hangminőség érdekében

Az eLicenser USB kulcs a csomag tartozéka!

 

További Információk

Garancia: 0
Szoftver kategória Zeneszerkesztő
Támogatott formátumok VST
Támogatott platform Windows , Mac
Rendezés: DESC
Kiváló termék! B. Attila véleménye
Ár / érték
Minőség
Elképesztő tudás, és hangminőség!
Rendkívül felhasználóbarát, mégis profi minden téren..
Köszönöm a Hitspace-nek a gyorsaságot, és a baráti árat! (Elküldve 2019. december 4.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem
(3 volt 3 közül aki hasznosnak találta ezt az értékelést)

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!