Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: SYMDR7506

Sony MDR-7506

Normál Ár: 43 900 Ft

Akciós ár: 39 200 Ft

Darab

Részletek

Az MDR-7506 professzionális zárt dinamikus fejhallgató a Sony-tól ma már standard-nek számít a fejhallgató monitorozásban. Számos itthoni illetve külföldi stúdióban, de otthoni stúdiókban is egyre többen előszeretettel és elégedetten alkalmazzák. Ez elsősorban köszönhető a részletgazdag hangképének, ami legfőképp a középtartományon mutatkozik meg - jót téve a hangszeres- és énekfelvételek érthetőségének -, robusztus felépítésének de ennek ellenére könnyűsége lehetővé teszi a hosszas órákon át tartó kényelmes, komfortos viseletét.

Ugyanakkor minőségéből és ár-érték arányából fakadóan nagyszerű választás annak is, aki szimplán zenehallgatásra szeretné használni - nem csak erősítőről megszólaltatva - a hordozható lejátszók és a 3,5mm-es Jack aljzattal ellátott mobiltelefonok is kiváló hangerősséget eredményeznek.

Specifikációk:

  • Fejhallgató típus: dinamikus, zárt
  • Mágnes típus: neodymium
  • Hangszóró méret: 40.0mm
  • Frekvenciamenet: 10-20.000Hz
  • Impedancia: 63Ω
  • Érzékenység: 106dB/W/m
  • Terhelhetőség: 1,000mW
  • Csatlakozó típus: aranyozott sztereo UniMatch 1/4" és 1/8"
  • Spirál kábel: 3m
  • Súly: 230g

További Információk

Garancia: 1 év
Nyitott / Zárt Zárt
Impedancia 63ohm
Csatlakozó 1/8" kisjack + 1/4" nagy jack átalakító
Nettó súly 230g
Bruttó súly 500g
Rendezés: DESC
Stúdió Standard Zoli véleménye
Ár / érték
Minőség
MDR7509HD mellé kerül amelyet már több mint 10éve használok és még szintén sosem okozott csalódást (bár a fülpárnákat cserélni szükséges, így az MDR7506-hoz már alapból rendeltem tartalék fülpárnákat is :). Kemény tokot sajnos nem találtam hozzá az oldalon, így azt máshonnan kellett beszereznem. Hangszeres felvételekhez és énekhez is kiváló. Simán viselhető kényelmesen egy fülön is (ami pl. felénekléseknél nagy előny énekeseknek), az 1/4 és 1/8-os csatlakozó pedig minden helyzetben jól jön. Órákon keresztül viselve sem válik kényelmetlenné a fejhallgató és minimális hangerővel is tökéletes vele a lehallgatás vagy a tracking. Ja, és James Burtonnek is bevált, tehát nem lehet rossz. :) (Elküldve 2018. július 8.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem
(1 volt 1 közül aki hasznosnak találta ezt az értékelést)
Szuper! Koronczi Róbert véleménye
Ár / érték
Minőség
Weboldalról nézegetve a beyerdinamic-okat néztem ki magamnak, abból is a 880pro-t vagy a DT-990 pro-t. Az üzletben meghallgatva viszont nekem azoknak túl nyílt hangzásuk volt.
Mintha egy mesterséges teret adna az egész zenének, ami számomra kevéssbé kivehetővé teszi a részleteket. vagy hogy mi pontosan hol szól. A kedves eladó javasolta a Sony MDR-7506 meghallgatását, és pozitívan csalódtam, nagyon direkt hangzása van, minden tartományban tisztán egyenletesen szól, és még olcsóbb is, mint amiket kiszemeltem.
Ami még tetszett és hallotam a hangját az az AKG K121 volt. (Elküldve 2016. október 22.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem
(2 volt 2 közül aki hasznosnak találta ezt az értékelést)
Nagyszerű fejhallgató Bence véleménye
Ár / érték
Minőség
Mivel eddig csak olcsóbb, "casual" fejhallgatókat használtam, ezért más professzionális füleshez nem tudom viszonyítani, csak szubjektíven tudom értékelni. Nagyon meg vagyok elégedve vele, a hangkép részletgazdag és kiegyenlített, jelenleg egy FireFace UC phones kimenetén használom. A mélyebb frekvenciák szerintem (egy korábbi értékelő véleményével ellentétben) erőteljesek de nem tolakodóak, dinamikusak, elsőre talán még kicsit soknak is tűntek, persze ez is egyéni ízlés és megszokás kérdése. Kialakítását tekintve nagyon kényelmes és könnyű, szinte alig érezni használat közben. Típusa (zárt) miatt viszont érdemes 30-45 percenként levenni, kicsit pihentetni a fület, mert a füles erőteljesen elzárja a külvilágot, a fülem is kissé megizzad ez alatt az idő alatt folyamatos használat mellett. A fülpárna elhasználódási probléma nálam még nem jelentkezett ez alatt a néhány hónap alatt, remélhetőleg még sokáig nem is fog. (Elküldve 2015. február 6.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem
(3 volt 3 közül aki hasznosnak találta ezt az értékelést)

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Jelenleg egy jól bejáratott AKG K550 fejhallgatót használok felvételekhez.
Jobb-e az MDR-7506 (főleg beszédfelvételnél) és ha igen, mennyivel?
-1