Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: RND R6

Rupert Neve Designs R6

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Normál Ár: 250 900 Ft

Akciós ár: 222 900 Ft

Darab

Részletek

Bőséges erő, sokoldalú csatlakozás: az R6 a lelki nyugalmat azon hangmérnököknek, akik magabiztosan szeretnék használni az 500-as formátumú rackjeiket

Az erő amiben bízhatsz

Táp szempontjából az R6-os a szabványban előírt áram másfélszeresét nyújtja, ezzel akadályozza meg, hogy a tápsínek alulteljesítsenek váratlan túlterhelés hatására. A problémás modulok hibakeresését az előlapon található áramfelvételt-jelző LEDsor segítségével végezhetjük. A belső tápot nagy figyelemmel tervezték meg: duplán árnyákolt, semmelyik csatornára nem szól át. Ez a gondoskodás szükséges ahhoz, hogy az 500-as modulok a maximumon működjenek, ahogy azt eredeti tervezőjük elképzelte.

Kapcsolatban gazdag 

Az R6 a szokásoshoz képest sokkal nagyvonalúbb csatlakozási lehetőségekben. A hátoldal tulajdonképpen egy patchbaynek is tekinthető. 8 csatorna szimmetrikus ki- és bemenet mellett DB-25 (!!!) és TRS csatlakozások is használhatók egymást felváltva. Ez a rugalmasság nagyon jól jön mikor olyan helyre mész, ahol bizonytalan az, hogy milyen csatlakozás áll rendelkezésre. Ha DB25, XLR vagy TRS csatlakozókat kell más formátumra alakítani, akkor a 7-es és 8-as csatorna dedikált THRU funkciója révén ez is megtehető!

Kemény fém konstrukció

A házat kemény fémből faragták, lehetőség van függőléges és vízszintes konfigurációk létrehozására, a füle pedig automatikusan lecsukódik ha nem használjuk. Minden csatlakozó és kialakítás a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelel, nyugodtan számíthatsz arra, hogy évekig ki fog tartani.

Új megbízhatósági szint az 500-as formátumban

Mivel az R6-ös az 500-as szabványban előírtaknak megfelel, ezért hibátlanul fog működni minden olyan 500-as modullal, amit helyesen terveztek és gyártottak. Hovatovább, ha előfordul az (ami bizony előfordul!), hogy néhány modul túllóg az szabvány szerinti érékeken, akkor az R6-on lehetséges, akkor jól jön az, hogy az R6-os csavarok változtatható helyzetűek, így a modulok kivétele és berakása sokkal simábban megy mint más termékek esetében. Az 500-as modulok linkelhető a belső jumperek segítségével az 1-2, 3-4, és 5-6-os helyeken. A ház színére fújt vak előlapok szintén kaphatók a nem használt nyílások eltakarására.

További Információk

Garancia: 3 év
Bruttó súly N/A
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!