Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Új Termékkód: ROL421631

Roland WM-1

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

23 900 Ft
Darab

Részletek

Vezeték nélküli MIDI egy vezeték nélküli világ számára

Napjainkban fontos szempont, hogy bárhol és bármikor, kábelek nélkül, rendezett körülmények közt legyünk képesek zenekészítésre. A vezeték nélküli vezérlésnek pedig könnyen beállíthatónak, ugyanolyan gyorsnak és megbízhatónak kell lennie, mint a kábeles csatlakoztatásnak. Csatlakozz a vezeték nélküli MIDI forradalomhoz a Roland WM sorozattal, ahol a kreativitás kibontakoztatásának nincsenek határai.

Csatlakoztass egy WM-1-et egy hagyomános MIDI kimenettel/bemenettel rendelkező billentyűs hangszerhez, dobgéphez vagy más hardverhez, hogy vezeték nélkül kommunikálhass egy iOS készülékre és Mac számítógépre telepített MIDI-s zenei alkalmazással, akár egyszerre is. Vagy csatlakoztass több hangszert és készüléket további WM-1 adapterekkel vagy a WM-1D vezeték nélküli MIDI Dongle segítségével. A MIDI hangjegyadatok mellett, küldhetsz MIDI szinkronjelet a tempó, effektek, LFO-k, loop-ok stb. vezérléséhez - anélkül, hogy akár egyetlen kábelt is használnál.

Engedj szabad utat a kreativitásnak

Vannak helyzetek, amikor a vezeték nélküli MIDI képes megoldani a problémát. Ha szeretnél egy egyszerű, jól áttekinthető összeállítást egy MIDI billentyűzettel és a laptopoddal, illetve iPhone vagy iPad készülékeddel, Vagy előfordulhat, hogy a kedvenc MIDI kontrollered a DAW alkalmazásodtól távol helyezkedik el és a csatlakoztatáshoz hosszú kábelekre lenne szükség, amelyekben el is botolhatsz, Vagy csak szabadon szeretnél mozogni egy kis billentyűzettel vagy pad kontrollerrel. A bonyolult összeállítások gátolják a kreativitást — és ha egyszer megtapasztaltad a Roland vezeték nélküli MIDI használatának élményét, soha nem akarsz majd visszatérni a korábbi megoldásokhoz.

Alacsony jelkésés. Kiváló teljesítmény.

Zenészek körében a legtöbb vezeték nélküli MIDI rendszer bukását a jelkésés jelenti - vagyis egy billentyű lenyomása, illetve egy ütőfelület megütése és a hang tényleges megszólalása között eltelt idő. A túl magas jelkésés természetellenes játékérzetet eredményez és pontatlanná teszi a játékot A WM sorozatba épített, saját fejlesztésű vezeték nélküli technológiánk azonban azonnali, rendkívül érzékeny játékélményt nyújt, mintha csak egy normál MIDI kábelt használnál a csatlakoztatáshoz.

Szuper sebesség

A WM-1 / WM-1D Standard módja tökéletesen megfelel a legtöbb játékkörnyezetnek, az időzítés szempontjából kritikus alkalmazások pedig még nagyobb sebességet élvezhetnek. A Fast mód 3ms-ra csökkenti a jelátvitelt - ami jobbnak mondható, mint sok hardver belső sebessége - így rendkívül gyors kommunikációt biztosít egy másik WM-1 vagy WM-1D között.

WM-1D: Window számítógép támogatása és rendkívül alacsony jelkésés

Ha Windows számítógépet használsz, a WM-1D MIDI Dongle-re van szükséged a vezeték nélküli MIDI kommunikációhoz. Egyszerűen csatlakoztasd egy szabad USB portra a zökkenőmentes és érzékeny kommunikáció létrehozásához, bármilyen hangszerrel vagy készülékkel a WM vezeték nélküli rendszeredben. Mac számítógépek és iOS készülékek Bluetooth MIDI-n keresztül is tudnak kommunikálni a WM sorozat tagjaival, Standard módban. De ha a Fast mód előnyeit szeretnéd élvezni, vagy több számítógépet szeretnél vezeték nélkül csatlakoztatni, használj egy WM-1D-t. *

* Egy iOS készülékkel történő USB kapcsolat létrehozásához a megfelelő Apple adapter szükséges.

További Információk

Garancia: 3 év a Roland oldalán történő termékregisztrációval
Interfész típusa Wireless
Önálló működés / patchbay
Roland WM-1
Nem támogatott
SMPTE időkód támogatás Nem
Nettó súly 0.046 kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!