Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: ROLVR-09-B

Roland VR-09-B

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Normál Ár: 249 900 Ft

Akciós ár: 218 900 Ft

Darab

Részletek

A legfontosabb hangzásokra kihegyezve

A V-Combo VR-09-B egy élő előadásokra tervezett öt oktávos szintetizátor mechanikával rendelkező olcsó, és pehelykönnyű szintetizátor az utazó, és koncertező zenészek számára. Három dedikált hanggenerátor működik egyidejűleg, egy felel a zongorákért (akusztikus, és elektromechanikus egyaránt), egy az orgonahangzásért (Super Natural Tone Wheel orgona 9 fizikai drawbar-ral, percussion, vibrato dedikált gombokkal), és egy a szintetizátorhangokért.

Áttekinthető, intuitív kezelőfelület

A V-Combo VR-09 koncepciója, hogy ne kelljen menükben "bogarászni", ha változtatni akarunk a hangszínen, a lehető legtöbb funkció dedikált fizikai kontrollert kapott a kezelőfelületen. A kijelző elég nagy méretű, kellően informatív. A színpadi szintetizátorokra ma már jellemzően egyidejűleg több effektet használhatunk, és kapcsolhatunk ki-, be valós időben (Rotary, Delay, Reverb, Tone, Overdrive, Compressor és testreszabható MFX), villámgyorsan hozhatunk létre Split és Layer beállításokat, ezeket azonnal menthetjük, és a Registration funkcióval egy gombnyomással előhívhatjuk bármikor.

Akusztikus és elektromos zongora hangszínek

Koncerteken ezek a legtöbbet használt hangszínek, a legtöbb stílushoz kiválóan igazodó elektromos, és akusztikus zongorákat találunk a VR-09-ben, gy 88 billentyűre mintavett sztereó zongorát ugyanúgy, mint a vintage effektekkel (tremolo, phaser) megvadított elektromos zongorákat. A compressor segítségével könnyen kiemelhetjük magunkat egy élő koncert mixben.

SuperNATURAL V-Combo orgona

A legújabb színpadi hangszerek követelményeinek is tökéletesen megfeleve a VR-09 egy élethű orgonaemulációval is bír, ez a V-Combo orgona, mely a hangján felül 9 drawbar-ral, és a dedikált, kizárólag az orgonákra jellemző kontrollerekkel (percussion, vibrato gomb) törekszik visszaidézni a klasszikus hammond, és tranzisztoros orgonák világát. A Rotary effekt hűen másolja a forgóhangszórós (leslie) erősítők hangját, azok túlverzáérléséből fakadó torz hangzást.

Klasszikus és modenr szintetizátor hangzások

A legkülönfélébb szintetizátorhangok találhatók a V-Combo VR-09 -ben, a klasszikus JUNO analóg vintage vonósoktól a 80-as évek szinti brass hangjain át a mai modern elektronikus tánczenékben megkerülhetetlen hangokig. A valós idejű vezérlés ennél a blokknál az előlapon található szabályzókkal valósítható meg, így az orgona drawbar-jaival példáula burkológörbét állíthatjuk. Az effekt felhozatal is minden igényt kielégít a vintage szintetizátorhangoktól a mai Dance műfajokig.

VR-09 Editor iPad-re

Egy iPad, és az ingyenes VR-09 Editor alkalmazással hatékonyabban szerkeszthetjük a szintetizátort, az orgonák sajátos hangkarakterének egyes alkotóelemei, vagy a szintetizátorhangszínek egymásra rétegezett hangjai a nagy kijelzőnek, és az érintőképernyős felület nyújtotta kényelemnek köszönhetően. Egy könnyen áttekinthető, felhasználóbarát, remek grafikával kidolgozott editorszoftver jár tehát ingyenesen a hangszerhez. A VR-09 csatlakozhat camera connection kit-en, és wireless is az iPad-hez.

További Információk

Garancia: 3 év a Roland oldalán történő termékregisztrációval
Billentyűk száma 61
Billentyűk mérete Teljes méretű
Billentyű mechanika Egyszerű
Roland VR-09-B
Modulációs kerék Van
Hajlítókar Van
Csatlakozási lehetőségek MIDI, USB 2.0, Wireless
Szintézis típusok PCM (ROM)
Polifónia
Roland VR-09-B
128
Multitimbralitás
Roland VR-09-B
16 part
Analóg kimenetek
Roland VR-09-B
2
Audio továbbítása USB-n keresztül
Roland VR-09-B
Nem
Expression pedál bementek
Roland VR-09-B
1
Bus Powered
Roland VR-09-B
Nem. A tápegység tartozéka
Roland VR-09-B
Elemes működés Nem
Méret (Szé x Ma x Mé) 1008 x 300 x 106 mm
Nettó súly 5.5 kg
Bruttó súly 7 kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!