Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: RD-88

Roland RD-88

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Normál Ár: 416 900 Ft

Akciós ár: 389 900 Ft

Darab

Részletek

Roland RD-88

Színpadra teremtve

Az RD zongorák több mint 30 éve szerepelnek a profi billentyűsök színpadi hangszerei között a világ minden részén. Most a népszerű RD hangzás és játékérzet egy könnyebb, elérhetőbb és mérsékeltebb árfekvésű hangszerben ölt testet.

Világklasszis játszhatóság

Az RD zongorák világszerte több mint három évtizede élvezik a profi felhasználók bizalmát, és szolgálják ki színpadi igényeiket estéről-estére. Ennek egyik kulcsa a játszhatóság és a zenei elképzelések tökéletes közvetítésének lehetősége. Masszív vezérlők és precíz, megbízható billentyűzet, amely mindig természetes érzetű.

Autentikus hangzás

Egy kiváló színpadi zongorának autentikus és karakteres hangszínekre van szüksége. A néhány potméterrel beállítható, új fejlesztésű Super Natural zongora és elektromos zongora hangszíneivel az RD-88 továbbviszi a sorozat gazdag örökségét. A sokoldalúság növelése érdekében korábbi hangszerek népszerű akusztikus és elektronikus hangszínei is helyet kaptak benne, melyek ugyanazt a hangforrást használják, mint a Roland csúcsminőségű szintetizátorai

Üdítően egyszerű

Az RD zongorák kezelése rendkívül egyszerű a jól áttekinthető kezelőfelületnek és vezérlőkiosztásnak köszönhetően. Ez alól az RD-88 sem kivétel, hiszen rendelkezik minden olyan képességgel, melyek elengedhetetlenek a megbízható és kifejező előadáshoz. A létfontosságú szabályzók mindig kéznél vannak a kedvenc hangszínek gyors kereséséhez, effektek hozzáadásához vagy a hangerő arányok beállításához.

Integrált szoftverszintetizátor

Az RD-88 három zónája konfigurálható a belső hangszínekkel, de képes vezérelni az Apple MainStage szintetizátorait. Ez megkönnyíti egy sáv hangjának megduplázását élőben, vagy kedvenc szoftverszintetizátoraink kombinálását az RD-88 saját hangszínkészletével.

Alkalmazkodik az életstílusodhoz

Az RD-88 letisztult, kompakt felépítésű hangszer. Könnyű súlyának és strapabíró konstrukciójának köszönhetően egyszerűen szállítható és gyorsan összeállítható még egy kis méretű színpadon vagy zsúfolt próbateremben is. A beépített hangszórórendszer rendkívüli kényelmet biztosít, mivel a hangszer további kábelek és külső erősítés nélkül is megszólaltatható.

További Információk

Garancia: 2 év
Billentyűk száma 88
Billentyűk mérete Teljes méretű
Billentyű mechanika Kalapácsmechanika
Roland RD-88
Hajlítókar Van
Csatlakozási lehetőségek MIDI, USB
Szintézis típusok PCM (ROM), Sampling
Polifónia
Roland RD-88
N/A
Multitimbralitás
Roland RD-88
3 part
Analóg kimenetek
Roland RD-88
2
Audio továbbítása USB-n keresztül
Roland RD-88
Igen
Beépített hangszóró Van
Expression pedál bementek
Roland RD-88
1
Kapcsoló pedál bemenetek 2
Bus Powered
Roland RD-88
Nem. A tápegység tartozéka
Roland RD-88
Elemes működés Nem
Méret (Szé x Ma x Mé) 1,284 (W) x 258 (D) x 159 (H) mm
Nettó súly 13.5 kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!