Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: GO-MixerPRO

Roland GO:Mixer Pro

Normál Ár: 51 900 Ft

Akciós ár: 44 900 Ft

Darab

Részletek

Profi hangminőség, hogy még több megtekintésed és követőd legyen

Ha zenészként, podcasterként vagy streamerként átütő végeredményt szeretnél, kulcsfontosságú a hangminőség. Az okostelefon beépített mikrofonja jó szolgálatot tehet a mindennapokban, de igazi hatást gyakorolni a hallgatóságra csak kiemelkedő minőséggel és az hang széleskörűbb kezelhetőségével lehet. A Roland GO:MIXER PRO-val a lehető legegyszerűbben csatlakoztathatsz és keverhetsz kilenc audiobemenetet, beleértve egy profi kondenzátor-mikrofont, gitárt/basszusgitárt és vonal-jelszintű készülékeket. Csatlakoztasd, állítsad be a hangerőt és máris kezdődhet a felvétel. A sztereó audiokimenet közvetlenül küldhető el az okostelefonra és azonnal feltölthető, illetve megosztható. Ha szeretnél kiemelkedni a sorból egy videóval, a GO:MIXER PRO tökéletesen együttműködik a Roland különleges, okostelefonra készült alkalmazásaival, beleértve a 4XCAMERA vagy Virtual Stage Camera alkalmazásokat. A GO:MIXER PRO ideális választás abban az esetben is, amikor profi hangot szeretnél hozzáadni közösségi médiára feltöltött videókhoz vagy élő streameléshez, hogy még több megtekintésed és követőd legyen.

Jó hangzás nélkül nincs jó zene

Ha már valaha is megtapasztaltad, mennyire lehangoló egy rossz minőségű audiofelvétel, a GO:MIXER PRO-val kristálytiszta sztereó hangzást kaphatsz, amely mentes az előadást tönkretevő háttérzajoktól. Ha együtt zenélsz másokkal, egyszerre három hangszert is felvehetsz a dedikált bemeneteken keresztül - például egy billentyűs hangszert, gitárt/basszusgitárt és éneket - és beállíthatod ezek hangerőarányát demók vagy próbák felvételéhez.

Kiváló minőségű énekhang a videókhoz

Énekesek számára a GO:MIXER PRO megkönnyíti kiváló hangzású videók létrehozását, amikor az énekhez egy okostelefonról megszólaltatott dal a kíséret. A Center Cancel funkció redukálja a fő ének hangerejét bármilyen lejátszott dal esetében – így saját énekhangod kerülhet a középpontba. Ráadásul támogatja egy profi kondenzátormikrofon csatlakoztatását is, stúdióminőségű felvételek készítéséhez.

Oszd meg zenéidet a világgal

Az okostelefonoknak és közösségi oldalaknak köszönhetően a livestreaming nagyon népszerűvé vált – és nagyon le is egyszerűsödött. Ha ehhez hangszereket is használsz vagy egyszerűen, csak jó minőségű hangzást szeretnél elérni, hamar szembesülhetsz az okostelefonok beépített mikrofonjának korlátaival. A GO:MIXER PRO több bemenettel rendelkezik egy kiegyenlített, jó megszólalású mix elkészítéséhez. Tápellátása biztosítható elemekkel is, így nem terheli az okostelefont, ami hosszabb streamelést tesz lehetővé. A körülményektől függően, a GO:MIXER PRO 4 db AAA elemmel használva, képes több mint 4 órán keresztül működni.

Tökéletes partner négy képernyős zenei videók készítéséhez a 4XCAMERA alkalmazással

A Roland 4XCAMERA alkalmazásával akár négy független előadás kombinálható egyetlen osztott képernyős videóvá, különböző izgalmas felvételek készítéséhez. Az iOS és Android készülékekhez elérhető, ingyenes 4XCAMERA verzióval két előadás kombinálható egy képernyőn. A GO:MIXER PRO tulajdonosok a 4XCAMERA teljes verzióját használhatják, így akár négy forrással is készíthetnek osztott képernyős (2x2) videókat, minden képernyőn egy másik hangszer vagy ének megjelenítésével.

Videózz és járd körbe a világot a Virtual Stage Camera alkalmazással

A Roland Virtual Stage Camera egy ingyenes iOS alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy saját videóid hátterét felcseréld filmfelvételekre vagy állóképekre egy okostelefonról, és mindezt valós időben a videózás közben - így jammelhetsz kedvenc zenekaroddal vagy Te adhatod az első koncertet az űrben. A Virtual Stage Camera alkalmazással egyszerűen és valós időben hozhatsz létre videókat kék/zöld háttérrel, ami lehetővé teszi az eredeti háttér felcserélését egy „újabbra” vagy izgalmasabbra. Miután létrehoztad a kék/zöld képernyős videót, elküldheted a fájlt egy olyan szerkesztőszoftverre (pl. Apple iMovie), amely kezeli az egymásra fényképezést és ezzel új szintre emelheted a videókészítést.

Otthoni vagy szabadtéri felvételek készítése vagy kisebb koncertek rögzítése minden korábbinál egyszerűbben

A GO:MIXER PRO kisebb koncerteken vagy összejöveteleken mobil audiomixerként használható, több bemenetének, elemes tápellátásának és kompakt méretének köszönhetően. Egy erősítőn és néhány hangszeren kívül másra nem is lesz szükség. A jammelésbe beszállhat egy billentyűs, gitáros/basszusgitáros vagy énekes is, de az okostelefonról megszólaltatott kedvenc dalaidra is énekelhetsz.

Saját zenék létrehozása okostelefonnal vagy táblagéppel

Ha okostelefonon vagy táblagépen komponálsz vagy készítesz zenéket, a GO:MIXER PRO ideális partner számodra. Amikor egy olyan alkalmazással használod, mint az Apple Garage Band, felvehetsz énekszólamokat a kíséret visszahallgatása közben. A Loopback funkció kikapcsolásával csak az énekszólam kerül felvételre, miközben a kíséret vezetősávként használható. 

További Információk

Garancia: 3 év a Roland oldalán történő termékregisztrációval
Csatornák száma 9
Mikrofon bemenetek
Roland GO:Mixer Pro
1
Mono bemenetek száma 5
Sztereó bemenetek száma 2
Beépített effektprocesszor Nem
Beépített hangkártya Támogatott
Roland GO:Mixer Pro
Nettó súly 0.22 kg
Bruttó súly 1.3 kg
Rendezés: DESC
Praktikus, hiánypótló termék T. László véleménye
Ár / érték
Minőség
Online streamhoz használjuk, egy Iphone 11-el 2db, wireless mikrofon jelének keverésére
Az AT System10 2db kameravevője, és a mixer elfér egy kis oldaltáskában.
A célnak megfelel, az alapzaját azonban magasnak találom, valamint a mellékelt kábelek ilyen felhasználas esetén rövidek, ezért toldót kell használnunk
(Elküldve 2020. március 8.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!