Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: DJ-202

Roland DJ-202

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Normál Ár: 114 900 Ft

Akciós ár: 107 900 Ft

Darab

Részletek

Keverés, Scratch, Szekvencia

A Roland DJ-202 egy előremutató Serato DJ Intro kontroller, mely a DJ-k számára egy strapabíró, hordozható készülék formájában teszi elérhetővé egy teljes-méretű, professzionális kontroller minden fontos tulajdonságát. A kompakt DJ-202 ugyan azt a koncepciót követi, mint a csúcskategóriás DJ-808 és az áramvonalas DJ-505, páratlan rugalmasságot garantálva a kreatív élő fellépésekhez vagy stúdiómunkákhoz.  Nagyméretű, gyorsan reagáló tányérjaival, dedikált Pad-jeivel és vezérlőivel, beépített szekvenszerével és professzionális énekeffeketekkel rendelkező mikrofonbemenetével a DJ-202 a legtöbbet nyújtja ebben a kategóriában. 

 • Két csatornás, négy deck-es vezérlő a Serato Intro-hoz
 • Nagyméretű, „scratch-eléshez” optimalizált, a lehető leggyorsabban reagáló tányérok
 • Beépített dob szettek a Roland legendás TR-808, TR-909, TR-606* és TR-707* dobgépekből átvéve, fejlett ACB (Analog Circuit Behavior) technológiával megszólaltatva
 • Nyolc hangszín minden TR szetthez: Lábdob, pergő, zárt lábcin, nyitott lábcin, tam, káva és kísérő
 • Beépített szekvenszer a Serato DJ Intro mintavételezőjének vezérléséhez a valós idejű ritmuskészítéshez
 • Független Sampler hangerő beállítás
 • Nyolc dedikált Pad Hot Cue, Loop, Sequencer és Sampler módokkal a Serato DJ Intro vagy Serato DJ szoftver vezérléséhez 
 • MIDI kimenet a Serato DJ Intro sávok szinkronizálásához külső készülékekkel
 • Mikrofon bemenet Gate, Hi-Pass, Reverb és Echo effektekkel
 • 24-bit/48 kHz-es audió hangminőség, nagy felbontású digitális/analóg konverterekkel
 • Kompakt méretek, könnyű súly, könnyen megmarkolható fogantyúk az egyszerű hordozáshoz
 • RCA sztereó kimenetek aktív hangszórók vagy erősítők közvetlen csatlakoztatásához
 • USB tápellátás
 • Tartozék Serato DJ Intro; Serato DJ frissítési lehetőséggel
 • Használd a Serato DJ Intro-t zenei könyvtárak létrehozásához és rendszerezéséhez vagy dalok integrálásához a iTunes-ról — egyszerűen húzz át egy sávot a deck-re, állítsd be és szólaltasd meg a loop-okat, hangmintákat és jelölj ki effekteket.

A *TR-606 és TR-707 hangszíneket egy későbbi frissítéssel telepítheted. 

Kiváló hordozhatóság az igényes DJ-k számára

A DJ-202 egy kétcsatornás, négy deck-es kontroller, amely USB tápellátással működik és a lehető legkisebb erőfeszítéssel szállítható. A kompakt kialakítás, könnyű súly és egyszerűen megragadható fogantyúk jó szolgálatot tesznek, ha mindig mozgásban vagy a házibulik, klubok és más helyszínek között. A DJ-202 könnyen áttekinthető kezelőfelülete és plug-and-play csatlakoztathatósága minden akadályt elgördít és felszabadítja a kreativitást. A 24-bit/48 kHz-es hangminőség és a Roland nagyfelbontású audió hardvere lenyűgöző hangzást garantál bármilyen hangrendszeren. 

A Roland dobgépek öröksége egy DJ kontrollerben

A TR-909 összetéveszthetetlen lábcineitől, a dübörgő TR-808 lábdobok sikeréig a Roland TR dobgépek komplett műfajok hangzását határozták meg a modern zenében a ’80-as évek hip-hop, house, techno és electro zenéitől a ’90-es éveken át napjainkig. A Roland szabadalmaztatott ACB (Analog Circuit Behavior) technológiájával felvértezett DJ-202 tökéletesen adja vissza klasszikus elődjeinek hangját és karakterét, autentikus megszólalását dobsávok létrehozásához és programozásához. A DJ-202 kibővített TR hangszínei között lábdob, pergő, zárt lábcin, nyitott lábcin, tam, káva és kísérő hangszínek szerepelnek, rengeteg lehetőséget teremtve ezzel a különböző Layer kombinációkra és lenyűgöző szekvenciákra. 

Keverés és Scratch

A DJ-202 nagyméretű, precízen reagáló tányérjai minden kétséget kizáróan a legjobbak ebben a kategóriában. A dedikált Serato DJ Intro vezérléssel rendkívül gyors a Hot Cue, Loop, TR hangszínek, szekvenszer pattern-ek és hangminták használata, valamint a négy Serato deck váltása a Deck Select gombbal. A csatorna szűrőkkel vagy a deck-enként három FX Select gombbal elérhető Serato effektekkel ravasz összeolvasztásokat vagy hangsúlyozott scratch-eket lehet létrehozni. A dedikált Play/Pause és Cue gombokkal ugyanazt a közvetlen kontrollt tapasztalhatjuk meg, mint a csúcskategóriás vezérlőkön és önálló audió lejátszókon. 

Az énekhang életre kel 

A 6,3mm-es TS mikrofon bemenetre használható egy beépített Reverb és Echo effekt a beszéd, ének vagy csatlakoztatott hangszerek hangjának színesítéséhez. További énekeffektek is rendelkezésre állnak, beleértve egy Low-Cut EQ-t a hangzás finomításához és Noise Gate effektet a hang tisztaságának megőrzéséhez és háttérzajok kiszűréséhez.

Remix, zenekészítés, előadás

A Serato Sampler négy hangminta slot-jára (független hangerőszabályozás mellett) betöltött TR dobokkal és saját hangszínekkel megteremthető a remix-ek, ritmusok és élő előadások alapja. Ezeket a DJ-202 16-lépéses szekvenszerével lehet programozni a Pad-eken keresztül, majd automatikusan szinkronizálni a Serato könyvtárhoz különleges zenei átmenetek és élő remix-ek létrehozásához vagy klasszikus felvételek felfrissítéséhez. Az Inst-Rec módban azonnal, valós időben hozhatunk létre Serato Sampler szekvenciákat vagy a MIDI kimeneten keresztül bármilyen MIDI-kompatibilis külső készüléket és hangszert szinkronizálhatunk a szekvenszerhez és Serato DJ Intro-hoz. Az elérhető funkciók bővítéséhez frissíts Serato DJ-re, mely 32 szinkronizálható Sampler slot-al (4 bank), egy komplett iZotope hangeffekt-gyűjteménnyel, felvétel képességekkel és más lehetőségekkel is rendelkezik.

További Információk

Garancia: 3 év a Roland oldalán történő termékregisztrációval
Megjelenés dátuma 2017.08.14.
Beépített hangkártya Támogatott
Roland DJ-202
Támogatott platform Windows , Mac
Nettó súly 2.1 kg
Bruttó súly 4.1 kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!