Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: ROLA-88MKII

Roland A-88MKII

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

327 900 Ft
Darab

Részletek

Játék. Vezérlés. Szórakozás.

A hosszú múltra visszatekintő, professzionális MIDI kontrollereink legújabb tagja a Roland A-88MKII, mely játszhatóság és beépített kreatív funkciók terén a mai kor zenészei és producerei számára készült. Népszerű kalapácsmechanikás billentyűzetünk és a megszokott strapabíró konstrukció mellett olyan képességek is helyet kaptak, mint az USB-C csatlakoztathatóság, RGB megvilágítású vezérlők és MIDI 2.0 (hamarosan) kompatibilitás.

Egy kontroller, amely hangszerként is megállja a helyét.

Egy MIDI kontroller esetében a játszhatóság gyakran csak másodlagos szempontként szerepel. Az A-88MKII billentyűzete azonban olyan játékélményt nyújt, amely a profi billentyűsök igényeit is tökéletesen kielégíti a színpadon vagy stúdióban egyaránt. A robosztus, fából készült konstrukció az ujjak számára kiegyenlített és szilárd játékérzetet nyújt. Ráadásul be is állíthatod a billentésérzékenységet a saját játékstílusodnak megfelelően.

Határtalan zenei kifejezés.

Az A-88MKII három, a felhasználó által meghatározható zónával rendelkezik a layer és split beállítások elvégzéséhez, különböző hangszínekkel és hangszerekkel. A különleges pitch/mod karral, az RGB megvilágítású potméterek és padok sokaságával a hangzás széles határok között vezérelhető a tökéletes zenei kifejezés érdekében. Továbbá a zengető pedál bemenettel és két szabadon címezhető pedálbemenettel a láb is bekapcsolódhat a játékba.

Kreatív vezérlés.

A mai kor zenei stílusai speciális produkciós technikákat igényelnek. Egyes szoftverszintetizátorok és modulok azonban nem rendelkeznek olyan beépített eszközökkel, melyek ezt lehetővé teszik. Az A-88MKII azonban képes kibővíteni a kreatív eszközök tárházát. Három konfigurálható zóna, fejlett arpeggiator, akkordmemória és többcélú padok a különböző parancsok és események indításához, melyekkel még energikussá teheted az előadást.

MIDI 2.0 és USB-C

Az A-88MKII a legújabb technológiákat használja az univerzális kompatibilitás és kényelem érdekében. A fejlett USB-C busz tápellátást és egykábeles csatlakoztatást biztosít macOS és Windows rendszerekkel, valamint kompatibilis iOS készülékekkel. Továbbá az A-88MKII készen áll a MIDI 2.0 kibővített funkcióinak kezelésére. 

*Amikor az A-88MK2 kontrollert iOS készülékekhez csatlakoztatja, egy Lightning, Apple iPad Camera Connection készlet és A-88MKII hálózati tápellátás szükséges.

Egyéni vezérlés. Azonnali behívás.

Az A-88MKII egyéni beállításához egy macOS és Windows rendszerhez használható alkalmazás szükséges. Egyetlen szempillantás alatt áttekintheted a layer-eket és vezérléseket, illetve megcímezhetsz parancsokat a padokra, egyéni színbeállításokkal a vizuális visszajelzés érdekében. Egyedi beállításokkal vezérelhetsz meghatározott szoftverszintetizátorokat vagy külső hardvert, a praktikus Snap Shot funkcióval pedig bármit azonnal behívhatsz.

Amikor a kevesebb a több.

Napjaink személyi stúdióiban a helyigény kiemelt szerepet játszik. Az A-88MKII-t a lehető legkisebb méretűre tervezték, és közben megőrizték a Roland hangszerektől megszokott megbízható, dinamikus játékérzetet. Lapos felületek és sarkított élek, hogy pontosan és síkban lehessen elhelyezni más készülékekkel vagy egy stúdióasztalon.


További Információk

Garancia: 3 év a Roland oldalán történő termékregisztrációval
Billentyűk száma 88
Billentyűk mérete Teljes méretű
Billentyű mechanika Kalapácsmechanika
Roland A-88MKII
Csatlakozási lehetőségek MIDI, USB-C
Leütés érzékeny
Roland A-88MKII
Igen
Modulációs kerék Van
Hajlítókar Van
Zónák száma
Roland A-88MKII
3
Expression pedál bementek
Roland A-88MKII
1
Kapcsoló pedál bemenetek 1
Bus Powered
Roland A-88MKII
Igen
Roland A-88MKII
Elemes működés Nem
Méret (Szé x Ma x Mé) 1429 x 274 x 119 (mm)
Nettó súly 16,3kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!