Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: PROPREASON9

Propellerhead Reason 9.5 + Ajándék Reason 10 Upgrade!

Archív termék

Részletek

Vásárolj most Reason 9.5-öt és október 25-én ingyenesen megkapod a legújabb 10-es verziót, mely számos újdonságot tartalmaz! Akik szeptember 1. után vásároltak Reason 9.5-öt, azok természetesen szintén megkapják az új verziót.

Ha a Reason-t csupán néhány szóval kellene jellemezni, akkor "a moduláris virtuális stúdió" lenne a legmegfelelőbb rá. A virtuális rack-ünkbe berakott hangszerek, effektek és kiegészítő modulok vizuális egymáshoz huzalozhatóak, legyen az audio vagy vezérlőjel. A huzalozáshoz természetesen megfordítható a rack és minden szükséges csatlakozó azonnal a szemünk elé tárul. Hangszerek között található szubtraktív és granuláris szintetizátor, dobszintetizátor, samplerek, TR stílusú dobsampler. Effektekben sem kell hiányt szenvednünk, szinte minden szükséges funkcióra megtalálható a megfelelő eszköz.

A verziószámok növekedésével arányosan egyre újabb intrumentek és effektek jelentek meg a programban, a korábban nagy hiánynak számító audio editor és audio sávok kezelése a Reason 6.5-ös verziótól vált elérhetővé.

A Reason 9.5-ös verziója hosszú évek várakozása után immár támogatja a VST pluginek használatát is, ezeken kívül pedig természetesen a Propellerheads Rack Extension formátumán keresztül számos gyártó plug-inje is elérhető, melyek az online webshopjukban vásárolhatóak meg. A 7-es verzió óta lehetőség van (megfelelő hangkártya használatával) külső analóg CV/Gate interfésszel rendelkező szintetizátorok kezelésére is.

A legújabb, 9-es verzió legfontosabb újításai az alábbiak:

  • Scales & Chords, Note Echo és Dual Arpeggiator: Ezzel a három új Player modullal rendkívül egyszerűen tudunk létrehozni, bonyolult, érdekes dallamokat, akkordmeneteket. Az három új modul tetszőleges kombinációja rendkívül inspirálóvá és szórakoztatóvá teszi új dallamok kitalálását.
  • 1000 új patch is került az új verzióba, melyek jellemzően a mai modern hangzást képviseli
  • Pitch Edit: az audió szerkesztő immár lehetőséget biztosít a hangmagasság korrekciójára is, utólag nem csupán az énekfelvételt, de effektszerűen használva a hangszerek sávjainak időjét és hangmagasságát is kijavíthatjuk vele.
  • Audio to MIDI: egyszerű, da nagyon hasznos funkciói, hogy egy tetszőleges audio klipet egy kattintással átalakíthatunk monofón MIDI sávvá.
  • Bounce in Place: a kijelölt MIDI klipet kirendereli Audio klippé egy pillanat alatt
  • Új kinézet: három új kinézet közül is lehet választani: alapértelmezett, kék vagy sötét.

További Információk

Garancia: 1 év
Szoftver kategória Zeneszerkesztő
Támogatott formátumok Stand-Alone, VST
Támogatott platform Windows , Mac
Megjelenés dátuma 2016.05.19.
Rendezés: DESC
Nekem ez a kedvencem... D véleménye
Ár / érték
Minőség
Én a 4-es verzióval kezdtem a zenélést, így nagyon a szívemhez nőtt. Próbálkoztam később Cubase-el, Abletonnal, de azokban is mindig a Reason-ös hangszereket és használhatóságot kerestem, így visszatértem ehhez.
Gyakorlatilag minden benne van ami kellhet, nekem nem hiányzik belőle a VST-bővíthetőség, mivel a hangszerek nagyon jól használhatóak, a soundbankek is bőségesek.
A felülete is tetszik, nem unalmas szürke, csupa egyforma potikkal, hanem valóban rackbe szerelt hangszerek érzetét kelti, főleg, ha megfordítod, és elkezdesz a kábelekkel szórakozni. Nem mellesleg nekem ez a progi, és az előbb említett kábelezés volt az, ami elindított a hardveres szintik használatán...
Ez az új verzió pedig gyakorlatilag mindent tud, amire valaha is szükségem volt egy DAW-ban. (Elküldve 2017. április 19.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem
(4 volt 4 közül aki hasznosnak találta ezt az értékelést)
Jó hang minták,könnyű vele dolgozni.Szuperek az új funkciók :) Kassai Zsolt véleménye
Ár / érték
Minőség
Scale and Chord egésznap nyomogatom jó hogy a hangszereket már akkordokban is meg szólaltatja ;) (Elküldve 2017. április 16.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem
(2 volt 2 közül aki hasznosnak találta ezt az értékelést)

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!