Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: PRESHP4

Presonus HP-4

Normál Ár: 45 900 Ft

Akciós ár: 42 900 Ft

Darab

Részletek

4 csatornás fejhallgató a Presouns-tól. A négy független fejhallgató kimeneten kívül tartalmaz még egy Monitor kimenetet is mely külön szabályozható. Csatornánként 150mW teljesítmény leadására képes.

További Információk

Garancia: 1 év
Bruttó súly 3,5kg
Rendezés: DESC
Több, mint jó R. Gábor véleménye
Ár / érték
Minőség
Több szempontból is nagyon jó, és hasznos is lehet. Akár amiatt, mert nincs több fejhallgató kimenet a hangkártyán, akár azért, mert halk a hangkártya kimenete, tökéletes választás.
Megfelelő hangerőt produkál. 250 ohmos fejhallgató meghajtására is kiválóan alkalmas, ki sem lehet igazából teljesen hajtani, mert ott már a fejhallgató sínyli meg :) Frekvencia átvitelben nem találtam problémát.
Monitorkontrollernek is elég jól használható. Ami számomra nagyon pozitív a mono és a mute gomb. Mind a kettő pattanás, reccsenés nélkül teszi a dolgát. Negatív dolog talán az, hogy a monitor út hangerő szabályozó potméter teljes lehalkításánál hangyányit hallani a hangfalakban a zenét, de erre ott a némító gomb, ha valakit nagyon zavar. A másik negatívum, amivel meg lehet barátkozni (mert igazából a rendeltetésének minőségén nem ront), az a power kapcsoló..Sajnálatos módon nem hagytak helyet a tervezők az előlapon, ezért ez a tápkábelra került. Ezt leszámítva nagyon jó a berendezés. (Elküldve 2015. június 7.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!