Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: PREfaderportv2

Presonus FaderPort V2

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Normál Ár: 70 900 Ft

Akciós ár: 65 500 Ft

Darab

Részletek

10% kedvezmény tanulóknak és oktatási intézményeknek!


Nincs több egerezés!

A DAW-ok elképesztő sokoldalúságukkal nélkülözhetetlen elemei bármelyik stúdiónak - azonban amennyire hasznosak, annyira bosszantó az alapvető vezérlésük. Egérrel áttűnéseket és automatizációkat rajzolni, szinteket állítani rendkívül körülményes használatot eredményez, nem is meglepő, hogy a zenészek és hangmérnökök többsége ragaszkodik a szoftveres platform fizikai kiterjesztéséhez.

A FaderPort V2 itt jön képbe - USB-vel csatlakozik a számítógéphez és teljeskörű vezérlést biztosít, mely hatékonyabbá teszi mind a rögzítés, mind a mixing, mastering folyamatok menetét. Ráadásul kompatibilis a legtöbb DAW-al, így szinte azonnal munkába állíthatjuk!

Hibátlan érzés és pontosság

Az érzés kardinális jelentőségű, amikor órákon át az adott eszközzel dolgozunk. A FaderPort V2 ezt kínálja elérhető áron, kompakt kiszerelésben: 1 kiváló minőségű, hosszú utat bejáró és motorizált Alp fader 1024 lépéses felbontásával kivételes pontossággal képes ellátni feladatát.

A faderen túl 24 gomb áll rendelkezésre, mely 40 különböző funkciót tud megvalóstani - így jelentősen gyorsíthatjuk munkamenetünket!

Egygombos elérés a legfőbb funkciókhoz

A FaderPort V2 egyedi Session Navigator szoftvere azonnali elérést nyújt 8 kulcsfontosságú funkcióhoz. Emelett egy nagyméretű encoder növeli a munkamenet sebességét és pontosságát - görgess az idővonalon, vagy a nyilakkal a meghatározott pontok között is ugrálhatsz, nagyíthatsz vagy távolíthatsz.

Széleskörű támogatottság és szoros Studio One® integráció

A FaderPort V2 támogatja a Mackie Control és HUI protokollokat, ezáltal lényegében bármelyik DAW vezérlésére képes - nincs szökség driverre, csupán csatlakoztasd, és máris használatra kész!

A Faderport V2 teljes potenciálját azonban a PreSonus Studio One alatt hsználhatod ki - ráadásul a Studio One Artist verzió a csomag részét képezi.

További Információk

Garancia: 1 év
Interfész típusa USB 2.0
Transzport gombok Igen
Jog kerék Igen
Joystick Nem
Expression pedál bementek
Presonus FaderPort  V2
1
Méret (Szé x Ma x Mé) 230 x 140 x 45 mm
Nettó súly 0.68 kg
Bruttó súly 1 kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!