Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: pre0009

Presonus AudioBox iTwo Studio

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Normál Ár: 81 900 Ft

Akciós ár: 73 900 Ft

Darab

Részletek

Minden amire felvételhez és zeneszerkesztéshez szükséged lehet utazáskor.

Készítsd el a felvételedet ott, ahol rádtör az inspiráció! Az AudioBox iTwo audio/MIDI interfész és a Studio One felvétel és zenekészítő program segítségével minden eszköz rendelkezésre áll demók, próbák, videóhoz tartozó hanganyagok felvételéhez.

AudioBox iTwo: könnyen használható utazás közben is.

Az AudioBox iTwo a gyártó legsokoldalúbb USB tápellátású audio/MIDI interfésze, két mikrofon és átkapcsolható vonal/hangszer bemenettel, jó minőségű mikrofon előerősítővel. A stúdióban, vagy terepen is készíthetsz vele felvételeket. Szintik, gitár, vagy bármilyen más hang rögzítése lehetséges a mikrofonok segítségével. Kompakt és masszívan összeszerelt eszköz, jó szolgálatot tehet zenészek, sound designerek számára is.

A Studio One 3 Artist teszi könnyeddé a felvétel készítését.

Nincs még egy ilyen könnyen megtanulható és használható belépő szintű szoftver, amellyel stúdió minőségű felvétel készíthető. Studio One® 3 Artist segít a gyors munkában, hogy te közben csak az ötleteidre fókuszálhass. Nincs limit a használható csatornák vagy pluginek számában, és további olyan funkciókat tartalmaz, amelyek más belépő szintű DAW-okban nem találhatóak meg. A szerkesztéshez szükséges funkciók megtalálhatóak anélkül, hogy több menüt is át kéne bogarászni. Audio clip-ek, MIDI fájlok és effektek betöltése, mentése lehetséges drag-and-drop módszerrel.

Készítsd el a felvételt útközben is a Capture Duo szoftverrel iPaden.

A Capture Duoval két sztereo sávot vehetsz fel 24 bit, 96 kHz minőségben az AudioBox iTwo használatával, vagy más iPad kompatibilis audio interfészekkel, illetve az iPad saját mikrofonjával. A felvételeket ezekután vezeték nélkül továbbíthatod A Capture Duoból a PC-re vagy Mac-re, amely a Studio Onet futtatja, hogy a hanganyagot egy jól felszerelt Daw szoftverrel használhasd. Ha két csatorna nem elég, megvásárolható a kedvező árú, 32 csatornás Capture iPadre.

Rögzíts minden részletet az M7 kondenzátor mikrofonnal.

Indítsd a mikrofonjaid repertoárját a nagymembránú M7 kondenzátor mikrofonnal. A stúdió szakértők túlnyomó többsége kondenzátor mikrofonok mellett dönt, mivel így olyan részletek és harmonikus tartalom is rögzíthető, ami elveszne egy dinamikus mikrofon használatakor. A nagymembránú mikrofonokkal - mint az M7 - felvett hang nem lesz nyers hangzású, ezért vokál és hangszer felvételéhez is használható.

Hallj ki minden részletet a HD7 professzionális fejhallgatóval.

A Presonus jó minőségű HD7 fejhallgatója a félig nyitott kialakítású fejhallgatók előnyeivel rendelkezik. Különösen mély frekvenciák is kijönnek belőle, kiegyensúlyozott és erőteljes basszussal rendelkezik. Pontos közép és széles magas frekvenciák segítségével a zenék finom részletei is jól hallhatóak. Könnyű, ergonómikus kialakításának hála, kényelmes marad még hosszú felvételkészítések alkalmával is.

További Információk

Garancia: 1 év
Támogatott platform Windows , Mac, iPad
Interfész típusa USB 2.0
Analóg bemenetek
Presonus AudioBox iTwo Studio
2
Analóg kimenetek
Presonus AudioBox iTwo Studio
2
Mikrofon bemenetek
Presonus AudioBox iTwo Studio
2
Fejhallgató kimenetek 1
DSP effektek Nincsenek
Digitális bemenet Nincs
Digitális Kimenet Nincs
Max. Mintavételi frekvencia 96kHz
Max. Mintavételi bitmélység 24 bit
Bus Powered
Presonus AudioBox iTwo Studio
Igen
Presonus AudioBox iTwo Studio
Word Clock Nem
Nettó súly 2.2 kg
Bruttó súly 2.8 kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!