Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: 37-90002

Polyend Seq

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Normál Ár: 389 900 Ft

Akciós ár: 376 900 Ft

Darab

Részletek

Minden csak egy lépéssel kezdődik

A Seq megalkotásánál a cél a tökéltes hardware step sequencer megalkotása volt: 32 lépés, 8 polifón sáv, 256 tárolható pattern - mindez a legkiválóbb minőségű fa és alumínium házban. A különféle csatlakozási lehetőségek révén egyaránt használhatjuk software-ekkel és hardware-ekkel

Másik szempont, mely a Seq megalkotását vezette, hogy olyan egyszerű, gördülékeny és élvezetes munkamenetet nyújtson, melyet a digitális eszközök ritkán - ezáltal a lehető legegyszerűbb módon hozhatunk létre ritmusokat, akkordokat, dallamokat. Ráadásul minden egyes csatornán különféle lejátszási módok érhetőek el: normál, fordított, ping-pong és véletlenszerű.

A legtöbb funkció közvetlenül érhető el a frontpanelről - így semmi sem akadályoz az ötletek azonnali felvitelében. Ráadásul az Autosave funkció megőriz minden módosított adatot.

Nagy előrelépés a design terén

A tölgy és az alumínium használata az elsőosztályú megmunkálással együtt egyedülálló minőséget eredményez, mely nem csupán az esztétikában jelentkezik, hanem a mindennapi használatban is. A sávok vizuális megjelenítése kiemelkedő a hardware szekvencerek között - a hangok nyomon követhetőek a felületen, minden más információt pedig a nagy fényerejű, éles kijelző szolgáltat.

A minimalista kialakítás csupán a szükséges információkra szorítkozik - így nincs semmi más tényező, mely elvonhatja figyelmünket az alkotásról.

A kreativitás szabadsága

A Seq rendelkezik a legkülönfélébb be-és kimeneti lehetőségekkel (MIDI IN, MIDI THRU,2 X MIDI OUT, USB MIDI), így szinte bármely korszakból és stílusból származó elektronikus hangszerrel együttműködésre bírhatjuk, legyen az interfész klasszikus MIDI, vagy USB.

A Step edit mód mellett külső billentyűzetet vagy más dobgépeket is használhatunk MIDI hangok felvételére, amihez nagy segítséget nyújt a lábkapcsoló bemenet, mellyel elindíthatjuk vagy megállíthatjuk a felvételt, illetve a lejátszást. A felvett hangokat pedig sávonként kvantálhatjuk.

További Információk

Garancia: 0
Csatlakozási lehetőségek MIDI, USB
Méret (Szé x Ma x Mé) n/a
Nettó súly 3 kg
Bruttó súly 5 kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!