Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: PIO7

Pioneer S-DJ50X

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Normál Ár: 54 900 Ft

Akciós ár: 50 500 Ft

Darab

Részletek

Áttekintés:

Az S-DJ szériába aktív referencia hangfalak tartoznak, melyek célja a minél pontosabb lehallgatás biztosítása professzionális DJ és produceri munkákhoz, vagy akár csak simán zenehallgatáshoz. A beépített hangszínszabályozó segítségével szükség szerint finomhangolható a hangzás.

Az S-DJ50X egy aktív, referencia minőségű hangfal, ami megfelelő lehallgatást biztosít DJ gyakorlás mellé. A hangszórók – amik feketénen, és fehérben is kaphatóak (S-DJ50X-W) – kiváló hangminőséget, jobb basszust nyújtanak. További előnyei a háromféle bemenet, és hogy beépített hangszín szabályozó segíti a felhasználót a testreszabásban. A hangfalak egyesével kaphatóak.

Hangminőség:

A burkolat és a bass reflex légcsatornája MDF anyagból (közepes sűrűségű farostlemez) készült, a megfelelő basszus és a rezonanciamentesség végett. Additionally, to optimize sound quality and increase reliability, Pioneer uses woofers made with aramid fiber cones and soft dome tweeters infused in magnetic fluid.
·         Barázdás kialakítás:  A megfelelő légáramlás biztosításához a Pioneer a légjáratban apró barázdákat alakított ki. Ezek segítségével a levegő áramlása egyenletesebb lesz, nem alakul ki állóhullám, és hatásosabb lesz a basszus.
    •    Domború diffúzor:  A mély hangok mellé társulnak a soft dome magassugárzók, amik a domború kialakításuknak köszönhetően széles térbeli tartományban sugározzás a magas hangokat. A szép megjelenés végett a diffúzorok fehér fényt bocsájtanak ki, amikor a hangfal be van kapcsolva.
    •    AB osztályú bi-amp:  A hangszórók bi-amp konfigurációban vannak meghajtva, ami külön látja el teljesítménnyel a mély illetve magas sugárzókat.
    •    Állítható EQ:  A hangsugárzók hátulján található hangszínszabályozó segítségével állítható a magas tartomány kiemelése -2 dB és +1dB között a hallgató igényének megfelelően.

Bemenetek, és extrák:

Az S-DJ50X model 3 féle bemenettel rendelkezik (XLR, TRS és RCA). Az energiatakarékosság végett a hangfal 25 perc inaktivitás után stand-by módba vált, de egy új bemeneti jel érkezésekor visszavált bekapcsolt üzemmódba.

További Információk

Garancia: 1 év
Aktív Igen
Doboz típusa Portolt
Frekvenciatartomány 50 - 20,000 Hz
Digitális bemenet Nincs
Méret (Szé x Ma x Mé) 197x262x301 mm
Nettó súly 6.5 kg
Bruttó súly 8 kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!