Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). JELENLEG ZÁRVA TART!
Ügyfélszolgálat: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: PIODJM-450

Pioneer DJM-450

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Normál Ár: 238 900 Ft

Akciós ár: 219 900 Ft

Darab

Részletek

DJM-450

A DJM-900NXS2 modellt idéző design és a tőle örökölt szolgáltatások révén ez a 2-csatornás keverő ideális partneri viszonyt kínál a multiplayerek és lemezjátszók kezeléséhez. A gördülékeny EQ-t biztosító Magvel fader és a csatornafader görbék magabiztosságot nyújtanak a mixeléshez. A paraméterezhető Sound Colour és Beat FX-ek új utakat nyitnak a kreatív előadáshoz. A 64 bites jelfeldolgozó processzor jóvoltából analóg és digitális forráseszközzel egyaránt garantált a meleg hangzású, kiváló minőségű audió.

A DJM-450 csomagja licensz-kulcsot tartalmaz a rekordbox dj és a rekordbox dvs alkalmazáshoz, ezáltal lehetőség nyílik a PC/Mac gépeken tárolt trackek DJ-zésére lemezjátszó vagy a külön megvásárolható Control Vinyl használatával.

Főbb jellemzői:

 • PROFI ELRENDEZÉS - A DJM-450 modell kezelését megkönnyíti, hogy a professzionális DJM-900NXS2 keverőn megszokott elrendezést örökölte.
 • GÖRDÜLÉKENYEBB MIXELÉS - Az EQ segítségével csatornánként balanszozhatod a felső, középső és alsó frekvenciákat. Válaszd ki a preferált EQ szintet, vagy használd az izolátort az egyes EQ sávok teljes kizárásához a tökéletes mix érdekében.
 • ROBUSZTUS FADEREK - A masszív kialakítású Magvel faderek hosszú időkig garantálják a gördülékeny kontrollt. A fadergombok stabilitását kettős fémtengelyek biztosítják, miközben a kontaktmentes mágneses rendszer milliós nagyságrendű igénybevételre van tervezve.
 • PROFESSZIONÁLIS FX - Fedezd fel a 8 különböző Beat FX-et, név szerint a Delay, Echo, Spiral, Reverb, Trans, Flanger és a Pitch and Roll effektet - szinkronban a bpm-mel. Használd fel a 4 stúdió minőségű Sound Colour FX-et, a Dub Echo-t, a Sweep-et, a Noise-ot és a Filtert, és színezd kreativitással az előadást a paramétergombbal.
 • REKORDBOX DJ MELLÉKELVE - A keverő tartozéka az ingyenes rekordbox licenszkulcs. Mindössze annyi a teendőd, hogy aktiválod a licenszkulcsot a DJ szoftverünkhöz, majd USB kapcsolaton keresztül csatlakozol a számítógéphez, és máris kezdheted a DJ-zést.
 • REKORDBOX DVS MELLÉKELVE - A csomagban található rekordbox dvs alkalmazáshoz is tartozik licenszkulcs, az alacsony látenciájú CDJ és XDJ scratchinghez. Lejátszhatod és scratchelheted a trackeket a rekordbox könyvtárból analóg lemezjátszóval és a (külön megvásárolható) Control Vinyl-lel.
 • KIVÁLÓ HANGMINŐSÉG - Digitális vagy analóg hangforrások lejátszásakor kellemesen meleg, minőségi hangot állít elő a dzsitter-csökkentő technológiát alkalmazó 64 bites digitális jelfeldolgozó processzor.
 • Független Send/Return funkció
 • Használd a beépített vagy a mobil alkalmazásból származó külső FX effekteket, akár egyszerre. Csatlakoztasd az okostelefonod vagy a tableted USB csatlakozón keresztül az eszköz és az FX alkalmazások eléréséhez.
 • Rugalmas csatlakozási képességek
 • Az XLR terminál és az aranyozott RCA csatlakozók bármilyen típusú bekötésnél garantálják a prémium hangminőséget. A jelföldelő kivezetéshez könnyedén csatlakoztathatod a lemezjátszó testkábelét.
 • Önálló mikrofon szekció
 • Használd egyszerre a mikrofont és az AUX bemenetre kapcsolt forrást.

További Információk

Garancia: 1 év
Csatornák száma 2
Mikrofon bemenetek
Pioneer DJM-450
1
Mono bemenetek száma 0
Sztereó bemenetek száma 5
Beépített effektprocesszor Igen
Nettó súly 3,2 Kg
Bruttó súly 4 Kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!