Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: PIODJM-250MK2

Pioneer DJM-250MK2

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

130 900 Ft
Darab

Részletek

DJM-250MK2

KEVERJ ÖSZTÖNÖSEN, PROFESSZIONÁLIS LEHETŐSÉGEKKEL
 
A DJM-250MK2 professzionális Magvel crossfaderét és Sound Color FX filtereit a népszerű DJM-900NXS2-től örökölte. Egyértelmű kezelés, letisztult kialakítás és egy különállló, 3 sávos izolátor segít az intuitív scratchelésben.

Árnyalásos technológiájával csúcsminőségű, meleg hangzást sugároz mind analóg, mind digitális jelforrásokból. Ráadásul beépített hangkártyájával PC/Mac számítógépekhez is csatlakoztatható, így a rekordbox dj segítségével CDJ-ken keresztül is játszhatsz. Vagy köss lemezjátszókat a DJM-250MK2-re, és használd a rekordbox dvs-t a control vinyllel, hogy számítógépedről keverhess és scratchelhess zenéket!

Főbb tulajdonságok:

  • LETISZTULT FELÜLET ÉS MAGVEL FÉDEREK - A DJM-250MK2 alsó részének akadálymentes kialakítása miatt bonyolult scratch technikák is szabadon végezhetők. Masszív Magvel fédereink garantálják a hosszútávú és finom vezérlést. 2 fémszár támasztja alá a fédersapkákat, míg az érintkezésmentes mágneses rendszer kialakítása miatt több millió ciklusnyi hibátlan működést biztosít a szerkezet.
  • LÁGYABB KEVERÉS - A precíz, fluidikus keverés gyerekjáték a mixer csatorna-fédereivel;a 3 sávos izolátor pontos állíthatóságot ad a magas, közép és mély frekvenciákon. Egy egész frekvenciasávot elnémíthatsz velük teljesen, csak tekerd balra!
  • CSÚCSKATEGÓRIÁS FILTER FX - Mindkét csatorna saját Sound Color FX szűrővel rendelkezik, amit a készülék a DJM-900NXS2 keverőtől örökölt. Ha tekered a gombot, akkor az effekt erőssége állítható, de ha nyomod és csavarod, akkor a zene textúráját állíthatod.
  •  BEÉPÍTETT USB HANGKÁRTYA - Csak csatlakoztasd a DJM-250MK2-t egy számítógéphez egy USB kábellel! Az USB csatlakozás hang ki és bemenetet is támogat, így felveheted a mixeidet a számítógépen.
  • REKORDBOX DJ MELLÉKELVE - A keverő mellé ingyen adunk egy rekordbox dj szoftver licenckulcsot. Csak aktiváld a DJ szoftvert a kulccsal, csatlakoztasd a keverőt, és nekiállhatsz DJ-zni!
  • REKORDBOX DVS MELLÉKELVE - De még a rekordbox dvs szoftverhez is mellékeltünk egy kulcsot, amivel alacsony késleltetéssel lehet scratch-elni CDJ-kről és XDJ-kről. De a rekordbox zenetáradból is keverhetsz zenéket lemezjátszókon, a külön kapaható Control Vinyl segítségével.

További Információk

Garancia: 1 év
Csatornák száma 2
Mikrofon bemenetek
Pioneer DJM-250MK2
1
Mono bemenetek száma 3
Sztereó bemenetek száma 1
Beépített effektprocesszor Igen
Beépített hangkártya Támogatott
Pioneer DJM-250MK2
Nettó súly 3 Kg
Bruttó súly 4 Kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!