Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). JELENLEG ZÁRVA TART!
Ügyfélszolgálat: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: PIODDJ-XP1

Pioneer DDJ-XP1

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Normál Ár: 88 900 Ft

Akciós ár: 85 900 Ft

Darab

Részletek

DDJ-XP1

Rekordbox a kéz alatt

Legyen szó lemezjátszók, multi playerek vagy külső eszközök használatáról, a DDJ-XP1 a lehetőségek egy teljesen új gyűjteményét biztosítja számodra DJ performanszaid során.

Ezt a kiegészítő kontrollert intuitív kialakításával, beleértve a 32 performance pad-ot arra tervezték, hogy a lehető legtöbbet hozhasd ki a rekordbox dj-ből és a rekordbox dvs-ből. Ezáltal minden gond nélkül vezérelhetők a Hot Cues-, a Pad FX-, a Beat Jump-, a Sampler-, a Beat Loop funkciók vagy a Key Shift és Keyboard módok egyaránt.

Főbb jellemzők:

  • INTUITÍV KIALAKÍTÁS - Az eszköz két részre van felosztva, az egyik a fenti szekció, amely a key és a beat sync státuszt kontrollálja, míg az alsó szekción található a 32 Performance Pad. Az effekteket a Slide FX Strip-en (érintősáv) keresztül befolyásolhatjuk.
  • PERFORMANCE PAD-EK - A 32 sokszínű pad lehetővé teszi, hogy egyedi szetteket állítsunk össze és a lehető legtöbbet hozhassuk ki a rekordbox dj-ből és a rekordbox dvs-ből. Ezek a padek a hasonló kontrollerek közül a legkisebb látenciával büszkélkednek és elég jól bírják a strapát is.
  • SLIDE FX - dinamikusan vezérelheted a kiválasztott effektkombinációt a Slide FX sávok segítségével, az ujjad fel-le mozgatásával.
  • REKORDBOX DJ - Az eszközhöz jár egy rekordbox dj licensz, amely az eszköz dogozában található. Aktiválás után azonnal használható.
  • REKORDBOX DVS - Szintén a doboz tartalmaként kapunk egy licenszt a rekordbox dvs-hez is.

További Információk

Garancia: 1 év
Támogatott platform Windows , Mac
Nettó súly 1,5 Kg
Bruttó súly 2,5 Kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!