Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: PIODDJ-SR2

Pioneer DDJ-SR2

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Normál Ár: 255 900 Ft

Akciós ár: 229 900 Ft

Darab

Részletek

DDJ-SR2

HARMÓNIKUS VEZÉRLÉS

A DDJ-SR2 rengeteg dedikált Serato DJ kezelőszervvel rendelkezik, melyek segítségével gombnyomásra használhatók a szoftver legjobb funkciói.

A színes RGB performance pad-ek és az egyéb professzionális megoldások gondoskodnak arról, hogy a közönségnek a lehető legprofibb előadást mutathassuk be. A DDJ-SR2 18%-kal könnyebb mint elődje, ezért a szállítása is kényelmesebb.

A Pioneer DDJ-SR2-eshez jár a Serato DJ teljes csomagja, ami tartalmazza a Pitch’n’Time DJ kiegészítő csomagot is, amivel könnyedén rendszerezhetjük zenéinket hangnem, BPM, stb szerint.

Főbb jellemzői:

  • SERATO PITCH’N’TIME DJ KONTROLLER - A dedikált vezérlők segítségével megváltoztathatók a zenék hangnemei vagy szinkronizálhatók egy másik zenéhez anélkül, hogy a sebességszabályzót igénybe vennénk.
  • SZÍNES RGB PERFORMANCE PAD-EK - A nagy méretű színes performance pad-eket használhatjuk a CUE pontokhoz, a Roll effekt vezérléséhez vagy a Samplerbe töltött hangmintáink indításához/leállításához. A nyomásérzékeny pad-ek háttérvilágítása színt is tud váltani, így könnyű átlátni a működési módokat és a folyamatban lévő effektek aktuális állását. 
  • HORDOZHATÓSÁG ÉS DESIGN - Relatíve kis mérete és könnyített kivitele miatt hordozhatósági szempontból teljesen ideális dj kontroller. Külső tápról vagy USB-ről is használható.
  • SOKFÉLE CSATLAKOZÁSI LEHETŐSÉG - Szimmetrikus XLR kimenete lehetővé teszi, hogy a DDJ-SR2-est nagyobb helyeken, professzionális hangtechnikára csatlakoztatva használjuk. A monitorozáshoz egy úgynevezett “booth” kimenet került beépítésre és akár 2 cd vagy vinyl lejátszót is csatlakoztathatunk a kontrollerhez, keverőként használva az SR2-est. 
  • NAGYMÉRETŰ JOG TÁRCSÁK - Bár a készülék kompakt, a jog tárcsák méretüket tekintve nagynak minősülnek. Gyors és pontos reagálásuk miatt akár scratch-elésre is alkalmasak.
  • SERATO DJ INTEGRÁLT VEZÉRLÉS - A csatlakoztatást követően közvetlenül a kontrollerről vezérelhető a Serato DJ legtöbb funkciója, mint például a mixer és deck funkciók, effektek, hot cue pontok, slip mód, roll és slicer, stb. 

További Információk

Garancia: 1 év
Audio csatlakozás Támogatott
Pioneer DDJ-SR2
Támogatott platform Windows , Mac
Nettó súly 3,7 Kg
Bruttó súly 4,7 Kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!