Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). JELENLEG ZÁRVA TART!
Ügyfélszolgálat: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: PIODDJ-RR

Pioneer DDJ-RR

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Ára bejelentésre vár

Részletek

DDJ-RR

DEDIKÁLT KEZELŐSZERVEK

A DDJ-RR modell a professzionális kategóriába tartozó és a szintén a rekordbox dj szoftverhez tervezett DDJ-RZ és DDJ-RX keverő kistestvére. A kompakt kivitelű és intuitív elrendezésű kontrollert nagyméretű és jelzőlámpás jog-tárcsák, valamint érintős Performance padek ékesítik.

A 2-csatornás kontroller a rekordbox dj-hez dedikált gombokkal van felszerelve, melyek közül a Slip Mode, a Release FX, a Sequence Load vagy a Deck Select gomb megnyomásával azonnal átkapcsolhatsz a 4 rekordbox dj deck között.

ALAPVETŐ FUNKCIÓK

 • REKORDBOX DJ - A kontroller tartozéka az ingyenes rekordbox dj licenszkulcs. Mindössze annyi a teendőd, hogy aktiválod a licenszkulcsot a DJ szoftverhez.
 • JOG-KIJELZŐ - Az On-Jog kijelzéssel ellátott nagyméretű jog-tárcsák - a reszponzív scratchelés biztosítása mellett - egyetlen pillantásra tájékoztatnak az egyes deckek státuszáról. A DDJ-RR modell elegáns, csiszolt alumínium fedlapját a mai napig csak a top kontrollerek és az NXS2 szett viselhették.
 • PERFORMANCE PADEK - Állítsd be a Hot Cue pontokat a rekordboxban, majd triggereld a minőségi gumipadekkel. Esetleg vidd be a mixbe a Pad FX, Beat Jump és Slicer effektet a a Performance padekkel.
 • SORRENDVEZÉRLŐ - Hozz létre sample-szekvenciákat menet közben a Sorrendvezérlővel, vagy válaszd ki lejátszásra a számítógépen tárolt szekvenciákat közvetlenül a hardverről a Sequence Call gomb segítségével. A Sequence Load gombbal betölthetsz mintát a deckre és indíthatod a lejátszást.
 • DEDIKÁLT KEZELŐSZERVEK - A Slip mód funkció folyamatos és halk lejátszást produkál a loop, reverse és a scratch funkció közben, majd visszaáll a zene a megfelelő pontra. A Release FX funkcióval elhagyhatod a komplex FX mintákat a vinyl brake, az echo vagy a back spin kiválasztásával, és a tárcsa elforgatásával.
 • MINŐSÉGI AUDIÓ - A DDJ-RR ugyanazokat az áramköri elemeket használja a master és booth kimenetekhez, mint a pro-standard DDJ-RZ modell, ezáltal biztosított az audioforrások élethű reprodukciója, valamint a tiszta és erőteljes megszólalás.
 • HORDOZHATÓ DESIGN - Vidd magaddal az utadon ezt a kontrollert, köszönhetően a kézreálló fogantyúnak és a pehelykönnyű kialakításnak. Az egyszerű plug-and-play csatlakoztatás jegyében választhatsz a USB csatolású és az AC tápellátás között.
 • RUGALMAS CSATLAKOZTATHATÓSÁG - A szimmetrikus XLR kimenetek jóvoltából professzionális PA rendszer csatlakoztatható a kontrollerhez, miközben a booth és a 2 fejhallgató-kimenetről monitorozhatod a mixet. Keverőként is használhatod a DDJ-RR modellt a vonalbemenetre kapcsolt multiplayerrel vagy a phonóra csatlakoztatott lemezjátszóval.
 • PC MASTER KIMENET - A rugalmasság jegyében tetszőlegesen kiválaszthatod, hogy a számítógép belső hangszórója közvetítse a programot, vagy a csatlakoztatott asztali hangsugárzók vagy pedig a vezeték nélküli kapcsolaton keresztül csatlakoztatott hangsugárzók. Mindeközben fejhallgatón is monitorozhatod a master kimenetet.
 • NEEDLE SEARCH - A Needle Search funkció elősegíti az intuitív és gyors keresések végrehajtását. Egyetlen érintéssel a track bármelyik pontjára ugorhatsz.
 • KETTŐS SZINTMÉRŐ - Mindig láthatod a mesterkimeneti és csatornakimeneti jelszinteket.
 • REKORDBOX DVS - A rekordbox DJ szoftver használata során lehetőség van a rekordbox dvs Plus csomag beszerzésére a rekordbox library-ban tárolt zenei anyagok alacsony látenciájú scratcheléséhez.

További Információk

Garancia: 1 év
Beépített hangkártya Támogatott
Pioneer DDJ-RR
Támogatott platform Windows , Mac
Nettó súly 3,7 Kg
Bruttó súly 4,5 Kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!