Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: NOVRMTZSL

Novation Remote Zero SL mkII

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

74 889 Ft
Darab

Részletek

A Novation Remote SL mkII széria az egyik legsokoldalúbb MIDI kontroller. Egyedülálló módon képes kiírni az adott paraméter nevét és értékét az LCD kijelzőre, és mindezt teljesen automatikusan teszi. Nem szükséges egyesével elnevezni és értéktartományt megadni a különböző kontrollereknek, a plugin vagy DAW segítségével mindezt önállóan végzi el.

Automap szoftverével azonban tetszőlegesen felprogramozhatjuk, nem csupán MIDI CC és Note üzenetet, de tetszőleges SYSEX üzentetet is generálhatunk vele. MIDI ki- és bejáratainak köszönhetően fizikai hangszereinkhez, eszközeinkhez is remekül lehet használni, ha azon kevés a kontroller, vagy egyszerűen csak nehézkes a menükben való programozás. 

A Zero a széria billentyű nélküli verziója. Telepítés után azonnal működik a legnépszerűbb DAW szoftverekkel, legyen az ProTools, Live, Logic, Cubase, Reason vagy akár a GarageBand. Tolópotméterei jellemzően a mixert, bal oldali kontrollerei a plugineket vezérlik. Amennyiben az "automata" paraméter kiosztás nem megfelelő, Automap szoftverében villámgyorsan át tudjuk konfigurálni a potmétereket, nyomógombokat vagy az encodereket. Az encoderek aktuális értékéről a körülötte elhelyezkedő LED gyűrű ad tájékoztatást.

További Információk

Garancia: 3 év a Novation oldalán történő termékregisztrációval
Interfész típusa USB 1.0, USB 2.0
Transzport gombok Igen
Jog kerék Nem
Joystick Nem
Expression pedál bementek
Novation Remote Zero SL mkII
1
Kapcsoló pedál bemenetek 1
Méret (Szé x Ma x Mé) 445mm x 200mm x 68mm
Nettó súly 1.48Kg
Bruttó súly 2Kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!