Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: NOVLPD07

Novation Launchpad S Control Pack

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

61 500 Ft
Darab

Részletek

Launchpad S

A Novation Launchpad S a Novation és az Ableton közös fejlesztése: egy igazi célhardver, ami a Live-ot tényleg életre kelti. 8x8-as mátrix segítségével vezérelhetjük a clipeket, folyamatos visszajelzést kapva a clipek állapotáról (betöltve, lejátszás alatt, felvétel alatt). A clipeket scene-enként is kezelhetjük, a navigácós gombokkal pedig sorokat és oszlopokat ugrálhatunk a Session View-ban. A Novation Automap technológiájának köszönhetően folyamatos a kétirányú kapcsolat a kontroller és szoftver között, a változások mindkét felületeten megjelennek, de MIDI kapcsolatán keresztül tetszőleges DAW szoftverünk alatt használhatjuk. A Launchpad S-sel nemcsak a clipeket vezérelhetjük: használhatjuk hangerő, panoráma és egyéb kontrollerek vezérlésére.

Launch Control

16 potméter és 8 (3 színű) nyomógomb kapott helyet a készüléken, melyek használhatóak akár Ableton Live-on belül klippek vezérlésre is. Használatához nincs szükség driverre, bármilyen MIDI kompatibilis szoftverrel használható legyen az Cubase, Logic, Ableton, Reason, Fruity Loops vagy ProTools. 8 különböző preset menhető el, így gyorsan válthatunk a kontrollerkiosztásainkon. Szélessége megegyezik a Launchpad méretével, így ergonómikus kiegészítője annak.

Kiegészítők

A csomag tartalmazza mindkét kontrollerhez a minőségi neoprén tokot, az Ableton Live Lite verzióját, valamint egy Loopmaster sample CD-t, hogy azonnal használatba vehessük az eszközöket.

iOS

A Novation iOS platformra írt applikációja, a LaunchPad App vezérlésére is használható, azonban ehhez az Apple Camera Connection Kit használata szükséges, ami nem tartozéka a csomagnak.

További Információk

Garancia: 3 év a Novation oldalán történő termékregisztrációval
Interfész típusa USB 2.0
Mátrix mérete 8x8
Transzport gombok Igen
Jog kerék Nem
Joystick Nem
Expression pedál bementek
Novation Launchpad S Control Pack
Nincs
Méret (Szé x Ma x Mé) -
Nettó súly -
Bruttó súly -
Megjelenés dátuma 2014.03.06.
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!