Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: NOVLPMmk2

Novation Launchpad Mini Mk2

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

30 500 Ft
Darab

Részletek

A Launchpad kompaktabb formában is napvilágot látott. A Launchpad Mk2-höz hasonló ez is kompatibilis Camera Connection Kit-en keresztül a iPad készülékünkkel, de természetesen továbbra is használhatjuk PC/Mac alatt futó Ableton Live programunkkal vagy tetszőleges MIDI-s szoftverünkkel. Immáron nem szükséges semmilyen driver a használatához.

Elérkezett az idő, amikor az Ableton Live-val végre úgy játszhatunk, mint egy igazi hardverrel: valós időben, gombnyomásra clipeket indíthatunk, állíthatunk meg és rögzíthetünk, scene-ek között ugrálhatunk, hangerőt és egyéb paramétereket állíthatunk, a változásokat vizuálisan is nyomon követve... mindezt egy kisméretű, olcsó eszközzel. 

iPad kompatibilitása révén remekül használható a Novation Launchpad applikációjával, melybe az előre feltöltött loop-okon és hangmintákon kívül sajátokat is feltölthetünk és vihetjük rögtön színpadra. 

A Novation Launchpad Mini a Novation és az Ableton közös fejlesztése: egy igazi célhardver, ami a Live-ot tényleg életre kelti. 8x8-as mátrix segítségével vezérelhetjük a clipeket, folyamatos visszajelzést kapva a clipek állapotáról (betöltve, lejátszás alatt, felvétel alatt). A clipeket scene-enként is kezelhetjük, a navigácós gombokkal pedig sorokat és oszlopokat ugrálhatunk a Session View-ban. A Novation Automap technológiájának köszönhetően folyamatos a kétirányú kapcsolat a kontroller és szoftver között, a változások mindkét felületeten megjelennek, de MIDI kapcsolatán keresztül tetszőleges DAW szoftverünk alatt használhatjuk.

A Launchpad Mini-vel nemcsak a clipeket vezérelhetjük: használhatjuk hangerő, panoráma és egyéb kontrollerek vezérlésére.

Természetesen továbbra is tartozék az Ableton Live Lite verziója, amivel azonnal munkára foghatjuk a kontrollerünket.

További Információk

Garancia: 3 év a Novation oldalán történő termékregisztrációval
Interfész típusa USB 2.0
Mátrix mérete 8x8
Transzport gombok Igen
Jog kerék Nem
Joystick Nem
Expression pedál bementek
Novation Launchpad Mini Mk2
Nincs
Méret (Szé x Ma x Mé) 185 x 185 x 16 [mm]
Nettó súly 500g
Bruttó súly 1kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!