Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: NOVLPMmk2

Novation Launchpad Mini Mk2

Normál Ár: 30 900 Ft

Akciós ár: 29 900 Ft

Darab

Részletek

A Launchpad kompaktabb formában is napvilágot látott. A Launchpad Mk2-höz hasonló ez is kompatibilis Camera Connection Kit-en keresztül a iPad készülékünkkel, de természetesen továbbra is használhatjuk PC/Mac alatt futó Ableton Live programunkkal vagy tetszőleges MIDI-s szoftverünkkel. Immáron nem szükséges semmilyen driver a használatához.
Elérkezett az idő, amikor az Ableton Live-val végre úgy játszhatunk, mint egy igazi hardverrel: valós időben, gombnyomásra clipeket indíthatunk, állíthatunk meg és rögzíthetünk, scene-ek között ugrálhatunk, hangerőt és egyéb paramétereket állíthatunk, a változásokat vizuálisan is nyomon követve... mindezt egy kisméretű, olcsó eszközzel.

iPad kompatibilitása révén remekül használható a Novation Launchpad applikációjával, melybe az előre feltöltött loop-okon és hangmintákon kívül sajátokat is feltölthetünk és vihetjük rögtön színpadra.

A Novation Launchpad Mini a Novation és az Ableton közös fejlesztése: egy igazi célhardver, ami a Live-ot tényleg életre kelti. 8x8-as mátrix segítségével vezérelhetjük a clipeket, folyamatos visszajelzést kapva a clipek állapotáról (betöltve, lejátszás alatt, felvétel alatt). A clipeket scene-enként is kezelhetjük, a navigácós gombokkal pedig sorokat és oszlopokat ugrálhatunk a Session View-ban. A Novation Automap technológiájának köszönhetően folyamatos a kétirányú kapcsolat a kontroller és szoftver között, a változások mindkét felületeten megjelennek, de MIDI kapcsolatán keresztül tetszőleges DAW szoftverünk alatt használhatjuk.

A Launchpad Mini-vel nemcsak a clipeket vezérelhetjük: használhatjuk hangerő, panoráma és egyéb kontrollerek vezérlésére.

Természetesen továbbra is tartozék az Ableton Live Lite verziója, amivel azonnal munkára foghatjuk a kontrollerünket.

További Információk

Garancia: 3 év a Novation oldalán történő termékregisztrációval
Interfész típusa USB 2.0
Mátrix mérete 8x8
Transzport gombok Igen
Jog kerék Nem
Joystick Nem
Expression pedál bementek
Novation Launchpad Mini Mk2
Nincs
Méret (Szé x Ma x Mé) 185 x 185 x 16 [mm]
Nettó súly 500g
Bruttó súly 1kg
Rendezés: DESC
remek! NLI véleménye
Ár / érték
Minőség
Kicsit féltem tőle, mert a Launchkeyen elég kemények a padok. Kellemes meglepetésként ért, hogy mennyire kényelmes és kézre álló. Remekül teszi a dolgát. Lehet találni hozzá még kiegészítőket, így a clipindítgatás mellett komplett dobgépként is használható. (Elküldve 2019. február 2.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!