Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: LX61+

Nektar Impact LX61+

60 900 Ft
Darab

Részletek

Teljes kontroll DAW szoftverünk felett

Az Impact széria első ránézésre nem több, mint egy általános MIDI kontroller - azonban ott teljesít igazán kiemelkedően, amikor teljes integrációt kell biztosítani a legösszetettebb zeneszerkesztő szoftverekkel - legyen az Bitwig Studio, Cubase, Digital Performer, Garageband, Logic Pro, Nuendo, Reason, SONAR, Studio One, FL Studio, vagy Reaper. Intelligens mapping funkciója és gyári mapping presetei révén azonnal gyors és gördülékeny munkamenetet biztosít: gyors és kényelmes hozzáférést biztosítva a legtöbbet használt funkciókhoz, így minél kevesebbet kell az egér után nyúlnunk.

Az Impact LX61+ 61 félsúlyozott velocity-érzékeny billentyűzete szinten minden játékstílushoz ideális, de a még tökéletesebb használat érdekében választhatunk a 4 különböző velocity-ív közül, jelentős dinamikai különbségekkel felruházva kontrollerünket - vagy épp kikapcsolhatjuk a billentés érzékenységét, amennyiben a klasszikus szintetizátorok játékát kívánjuk felidézni.

Bőséges vezérlési lehetőségek

Az Impact széria szoros integrációt biztosít a legkülönbözőbb szoftverekkel - a kilenc 30mm-es fader, 9 MIDI gomb és 8 potméter a legkülönbözőbb paraméterek gyors és pontos vezérlésére képes.

A Mixer és Instrument gombok segítségével pedig azonnal betölti azokat a hozzárendelési információkat, melyekkel kontrollerünket egy konzolhoz hasonló keverőként használhatjuk, vagy azonnali hozzáférést biztosít a VST hangszínek váltásához és a paraméterek módosításához.

Bitwig 8-Track DAW szoftver - kezdj azonnal!

Az Impact LX61+ szinte bármely platformon gördülékeny munkamenetet biztosít, legyen az iOS/Mac/PC.

Amennyiben még nincs DAW szoftverünk, a mellékelt Bitwig 8-Track segítségével akkor is azonnal elkezdhetjük a produceri munkálatokat, legyen az felvétel, midi feljátszás, editálás vagy mixing.

További Információk

Garancia: 1 év
Billentyűk száma 61
Billentyűk mérete Teljes méretű
Billentyű mechanika Fél-súlyozott
Nektar Impact LX61+
Csatlakozási lehetőségek USB
Leütés érzékeny
Nektar Impact LX61+
Igen
Modulációs kerék Van
Hajlítókar Van
Zónák száma
Nektar Impact LX61+
3
Expression pedál bementek
Nektar Impact LX61+
1
Bus Powered
Nektar Impact LX61+
Igen
Nektar Impact LX61+
Elemes működés Nem
Méret (Szé x Ma x Mé) 965 x 267 x 76 mm
Nettó súly 4.08 kg
Bruttó súly 4.54 kg
Rendezés: DESC
Nektar Impact LX61+ Rnő véleménye
Ár / érték
Minőség
Ezen a midi kontrolleren a Cubase 10-el minden DAW funkció hibátlanul működik. Nem próbáltam, de biztos vagyok benne, hogy más stúdió szoftverrel is hiba nélkül dolgozik. Amit ígért a márka a leírásban azt hiánytalanul teljesíti. Logikus, praktikus, könnyen beállítható, azonnal működésre bírható. Maximálisan elégedett vagyok ezzel a billentyűzettel. Verhetetlen árban és tudásban a Nektar Impact LX61+. (Elküldve 2019. június 17.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem
(1 volt 1 közül aki hasznosnak találta ezt az értékelést)
Kiváló DAW vezérlő Reaper-hez is! B. Viktor véleménye
Ár / érték
Minőség
A Reaper DAW felhasználóknak sajnos nem sok választásuk van, ha valóban működő DAW vezérlő felületre vágynak. A Nektar termékein kívül más gyártó nem képes minden funkciót 100%-ban ellátni, amit maga a hardver elvileg tudna. Itt ellenben gyári Reaper Control Surface plugint kapunk, ami minden szempontból kiválóan működik! Minden plugint (effekt és hangszer) egyszerűen "betaníthatunk" az LX plus billentyűkbe, így akár egy Arturia vezérlőként is működik. Természetesen bármely pluginnel kompatibilis amit megtanítunk neki, és ezt el is menthetjük a HDD-re. A plugin következő megnyitásakor automatikusan ezt a kiosztást fogja használni (MIDI CC Mapping). A legismertebb pluginek már gyárilag kiosztásra kerültek, így könnyen lehet, hogy nekünk már nem is kell ezzel bajlódni! Persze nem csak a plugineket, de magát a DAW-ot is vezérli. Transzport funkciók, keverőpult hangerő/panoráma, stb. Gyakorlatilag úgy is lehet vele zenét írni, hogy nem kell a számítógép billentyűzethez, vagy az egérhez nyúlni.

Maga a zongora billentyűzet is kiváló! Nem véletlenül írtam zongorát, ugyanis a félsúlyozott billentyűknek köszönhetően kiválóan szabályozható a játék dinamika. Ha mégsem így lenne, 4 féle dinamika görbéből választhatunk az LX61+-on belül, valamint 4 előre programozott fix leütéserősségből. A fekete billentyűk szögletesek, ami szintén erősíti a zongora érzetet. Az egész nagyon jó minőségű, erős konstrukció. (Ne tévesszen meg senkit, ez nem egy kalapácsmechanikás billentyűzet!)

Minden bizonnyal más DAW-al is hasonlóan jól működik. Az ára talán a legalacsonyabb a kategóriájában, de ez egyáltalában nem érződik rajta. Sajnos valódi MIDI kimenettel nem rendelkezik, így elsősorban csak számítógéppel és/vagy okos eszközökkel lehet használni.

Aki több extrára vágyik, annak ajánlom a Panoráma P6-ot. (Elküldve 2018. január 26.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem
(7 volt 7 közül aki hasznosnak találta ezt az értékelést)

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!