Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: LX25+

Nektar Impact LX25+

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Normál Ár: 35 900 Ft

Akciós ár: 35 500 Ft

Darab

Részletek

A kompakt LX+

Az Impact széria első ránézésre nem több, mint egy általános MIDI kontroller - azonban ott teljesít igazán kiemelkedően, amikor teljes integrációt kell biztosítani a legösszetettebb zeneszerkesztő szoftverekkel - legyen az Bitwig Studio, Cubase, Digital Performer, Garageband, Logic Pro, Nuendo, Reason, SONAR, Studio One, FL Studio, vagy Reaper. Intelligens mapping funkciója és gyári mapping presetei révén azonnal gyors és gördülékeny munkamenetet biztosít: gyors és kényelmes hozzáférést biztosítva a legtöbbet használt funkciókhoz, így minél kevesebbet kell az egér után nyúlnunk.

Amennyiben az LX+ széria előnyeit szeretnéd élvezni, de mégis hordozható kis méretben, az LX25+ ideális választás lehet számodra - képes ugyan arra az integrált munkamenetre, melyre a nagyobb modellek, csupán mellőzi a fadereket.

Az Impact LX25+ 25 velocity-érzékeny billentyűzete tökéletes szintetizátor témák feljátszásához, de a még ideálisabb használat érdekében választhatunk a 4 különböző velocity-ív közül, jelentős dinamikai különbségekkel felruházva kontrollerünket - vagy épp kikapcsolhatjuk a billentés érzékenységét, amennyiben a klasszikus szintetizátorok játékát kívánjuk felidézni.

Bőséges vezérlési lehetőségek

Az LX25+ széria szoros integrációt biztosít a legkülönbözőbb szoftverekkel - 8 potméter , dedikált funkció gombok és egy fader a legkülönbözőbb paraméterek gyors és pontos vezérlésére képes.

A Mixer és Instrument gombok segítségével pedig azonnal betölti azokat a hozzárendelési információkat, melyekkel kontrollerünket egy konzolhoz hasonló keverőként használhatjuk, vagy azonnali hozzáférést biztosít a VST hangszínek váltásához és a paraméterek módosításához.

Bitwig 8-Track DAW szoftver - kezdj azonnal!

Az Impact LX25+ szinte bármely platformon gördülékeny munkamenetet biztosít, legyen az iOS/Mac/PC.

Amennyiben még nincs DAW szoftverünk, a mellékelt Bitwig 8-Track segítségével akkor is azonnal elkezdhetjük a produceri munkálatokat, legyen az felvétel, midi feljátszás, editálás vagy mixing.

További Információk

Garancia: 1 év
Billentyűk száma 25
Billentyűk mérete Nincs (Hangmodul)
Billentyű mechanika Egyszerű
Nektar Impact LX25+
Csatlakozási lehetőségek USB
Leütés érzékeny
Nektar Impact LX25+
Igen
Modulációs kerék Van
Hajlítókar Van
Expression pedál bementek
Nektar Impact LX25+
1
Bus Powered
Nektar Impact LX25+
Igen
Nektar Impact LX25+
Elemes működés Nem
Méret (Szé x Ma x Mé) 476 x 267 x 70 mm
Nettó súly 1.81 kg
Bruttó súly 2.63 kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!