Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: NEKabc

Nektar Aura Beat Composer

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Ára bejelentésre vár

Részletek

Komplett kontroll megoldás

A Nektar AURA egy erőteljes kontroller, mely nem csupán szoftverek vezérlésére alkalmas, hanem önálló eszközként is képes meghajtani külső MIDI-s eszközeinket. Rugalmas kialakításával, páratlan vezérlési lehetőségével gyors és hatékony workflow-t és előadási lehetőségeket biztosít.

Amennyiben szoftvereket szeretnénk vezérelni, abban az esetben a tartozék Nektarine 2.0 szoftver áll rendelkezésünkre, mellyel bármely VST, VST3 és AU plug-in felett átvehetjük az irányítást. Nem csupán egy plug-int vezérelhetünk, hanem egyszerre akár 16 különálló szoftvert foglalhatunk egy kit-be.

Az AURA "plugin" módban azonnali vezérlést biztosít a host-olt plug-in paraméterei fölött. Amennyiben dobokat programozunk, azonnal hozzáférünk a pitch, decay, level paraméterekhez. A Nektarine szoftver automatikusan választja ki a leglényegibb 8 paramétert, melyeket a 8 potméterre osztja ki.

Minden plug-inhoz 4 insert FX slot-ot, valamint 4 global FX slot-ot biztosít, melyeket könnyedén szabályozhatunk az AURA mixer felületéről, így effektezés esetén sem kell visszanyúlnunk az egérhez.

Teljeskörű DAW integráció

A dedikált DAW gomb révén azonnal tökéletes integrációt valósíthatunk meg a legkülönbözőbb szoftverekkel: Ableton Live Suite, Bitwig, Cubase, Digital Performer, Garageband, Logic, Nuendo, Reaper, Reason, Studio One, Sonar/Cakewalk.

Hardware step sequencer

Amint megnyomjuk az AURA "SEQ" gombot, az eszköz egy klasszikus 16 lépéses step sequencer-ként kezd el funkcionálni. Összesen 64 lépést programozgatunk fel, és akár különböző hosszokkal rendelkező patterneket is bevihetünk, poliritmikát létrehozva. Editálás során lehetősgünk van megadni a nélkülözhetetlen funkciókat: play rate, velocity, accent, gate és swing. Használhatjuk a belső clock-ot is, de kívülről is megadhatjuk a szinkront MIDI-n keresztül.

Komplex repeat

Az önálló szekvencerek egyik kihagyhatatlan eleme a Pad Repeat funkció - villámgyorsan hozhatunk létre perkusszív témákat. Ráadásul az AURA beépített szekvencere egészen komplex témákat tesz lehetővé: változtathatjuk feljátszás közben a velocity-t, rate-et, továbbá megadhatjuk a gate, accent interval, accent velocity offset, swing paramétereket.

MIDI programozhatóság

Az AURA legjobb oldalát a Nektarine-nal együtt mutatja meg - de amennyiben magunk szeretnénk setup-olni, telje mértékben lehetőségünk van: 16 presetet alkothatunk meg, melyben mind a 16 pad, 8 potméter, 7 kapcsoló és két lábkapcsoló teljeskörű programozásával.

 

További Információk

Garancia: 1 év
Interfész típusa USB 2.0
Mátrix mérete 4x4
Transzport gombok Igen
Jog kerék Nem
Joystick Nem
Expression pedál bementek
Nektar Aura Beat Composer
Nincs
Méret (Szé x Ma x Mé) -
Nettó súly -
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!