Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: NIMASJAM

Native Instruments Maschine Jam

Normál Ár: 129 900 Ft

Akciós ár: 91 900 Ft

Darab

Részletek

Maschine Jam : a legújabb szekvenszer, és performansz kontroller a Maschine szoftverekhez

  • Gyors, és intuitív platform szekvenciák és sávok létrehozására
  • Kiválóan alkalmas dob, dallam és harmónia programozásra
  • A MASCHINE szekvenszer szoftver, és a KOMPLETE 11 SELECT szoftverszintetizátor csomag ingyenesen jár hozzá


Teljesen új elgondolású kontrollere született a Native Instruments Maschine családnak, egyes elemek a Maschine kontrollerből, míg mások a Kontrol S-szériából kerültek át azzal a céllal, hogy teljeskörűen vezérelhető legyen a Maschine szoftver minden eleme. Az eredeti Maschine kontrollerhez képest ez már nem egy klasszikus MPC dobgép stílusú kontroller, hanem egy 64 gombos mátrix rendszerű hangszer, sztep szekvenszer, és arranger egyben.

A Maschine JAM középpontja a 64 (8x8) (több színű háttérvilágítással rendelkező) gomb, amelyek folyamatos visszajelzést adnak a padokról, az egyes pattern-ekről, és scene-kről. Több funkciót is ellátnak egyszerre.

“Keyboard”- módban billentyűs kontrollerként viselkedik a Jam, a kiválasztott skálákon, vagy akkordokon lehet játszani valós időben, az arpeggiator pedig az egyszerű dallamokból ritmikus pattern-eket hoz létre. A szofterben beállítható “Chord” funkció segítségével az egyes gombok adott hangnem nem megfelelő funkciójú akkordok megszólaltatására képesek.

“Step”
- módban ez a gomb-mátrix rendszer egy multi-track szekvenszer, ahol egyszerre akár nyolc hangot is megszólaltathatunk. Piano Roll nézetben egyből felvehetők dallamok a szekvenszerbe.

Intuitív kezelőfelület - kontrollerek

A komplett munkafolyamat vezérelhető a Jam-ről a felvétel elindítása, leállítása, a visszajátszás, a sávok kiválasztása, kvantálás, a sávok hangerejének beállítása,  effektek kezelése, tehát minden ami a felvételhez, és a performanszhoz kell. Egyszerű gombnyomással választhatók ki a pattern-ek, Scene-ek, ezek másolhatók, duplikálhatók, elindíthatók és leállíthatók.

Az élő előadáshoz 8 darab, két ponton érintésérzékeny Smart Strip került a kezelőfelületre, ezek segítségével egyszerre akár nyolc paramétert vezérelhetünk érintéssel egyszerre. Hangokat is játszhatunk velük strip-enként két ujjal, de a Perform FX (az egész performance-ra vonatkozó effektek) szekcióját is vezérelhetjük velük.
AD-Pad, és nyomásérzékeny enkóder segítségével lehet a Maschine szoftveren belül integrált hangszíneket keresni, és azokat paraméterezni.
A Maschine Jam-mel minden a Maschine szoftver nyújtotta lehetőség megvalósítható, egyéb kontroller, vagy akár egér, és billentyűzet használata nélkül.

Rendszerkövetelmény:

  • Mac OS X 10.10 vagy 10.11, Intel Core i5, 2 GB RAM
  • Windows 7, 8, vagy 10 (a legutolsó Service Pack, 32/64 bit), Intel Core 2 Duo vagyAMD Athlon 64 X2, 2 GB RAM
  • USB 2.0 Port, 29 GB szabad tárhely a teljes installáláshoz

Támogatott platdormok:

Stand-alone, VST, Audio Unit, AAX 32 és AAX 64, ASIO, CoreAudio, WASAPI

Szofverek:

  • MASCHINE software,
    MASCHINE Factory Library,és
  • KOMPLETE 11 SELECT ezek regisztráció után tölthetők le, installálás után nincs szükség internetkapcsolatra használatukhoz.

A csomagban található eszközök:  MASCHINE JAM hardver kontroller, USB kábel,  25,00 € e-voucher más letölthető KOMPLETE szoftverhangszerekhez, vagy effektekhez, vagy a MASCHINE bővítményekhez, ami az online shop-ban használható fel.

További Információk

Garancia: 3 év
Szoftver kategória Hangszer plug-in
Támogatott formátumok Audio Unit, Stand-Alone, VST
Támogatott platform Windows , Mac
Rendezés: DESC
A termék és a kiszolgálás Csillagos Ötös! :) Gin véleménye
Ár / érték
Minőség
A termék és a kiszolgálás Csillagos Ötös! :) (Elküldve 2018. április 14.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!