Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: NI24797

Native Instruments KOMPLETE KONTROL S61 MK2

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Normál Ár: 228 900 Ft

Akciós ár: 195 900 Ft

Darab

Részletek

Aknázd ki a Komplete teljes potenciálját!

Native Instruments Komplete Kontrol S61 Mk2 MIDI és DAW vezérlő segítségével az eddiginél gyorsabb, közvetlenebb és intuitívabb módon kezelhetjük NI Komplete hangszereinket - villámgyorsan kiválaszthatjuk a megfelelő hangzást, módosíthatjuk a paramétereket valós időben, vezérelhetjük DAW-unk főbb funkciót, mindezt egy 61 félsúlyozott Fatar mechanikával ötvözve, mely egyedülálló játszhatóságot biztosít.

Komplete, Maschine - tökéletes integráció

A Native Instruments a Maschine-nál használta először az univerzális cimke-alapú preset rendszerét, mely jelentősen gyorsulást eredményezett a munkamenetben. A Komplete Kontrol S61 Mk2 billentyűzetek szintén ezen a rendszeren alapulnak - a 4-irányú nyomásérzékeny potméter segítségével egy kézzel is navigálhatunk hangszereink között, valamint azonnali belehallgatási lehetőséget is biztosít számunkra.

Miután kiválasztottuk a megfelelő hangzást, az érintés-érzékeny potméterek segítségével bármilyen paramétert módosíthatunk, melyekhez a két nagyfelbontású színes kijelző ad vizuális támogatást.

Fatar mechanika - utolérhetetlen billentés

A Komplete Kontrol S61 Mk2 a Fatar félsúyozott billentyűzetét kapta, mely nem csupán szintetizátor-témák esetében állja meg a helyét - akusztikus hangszerek emulációjánál is páratlan dinamikát érhetünk el vele. A további expresszív játéklehetőségekért az új Mk2 verzó klasszikus modulációs és hajlító kerekkel rendelkezik, mely mellett egy érintőcsík is helyet kapott.

A Komplete 11 szoftverrel való teljes integráció jegyében a billentyűzet fölött RGB Light Guide került elhelyezésre - egy LED-sor jelzi vissza előadásunkat, valamint mutatja a további lehetőségeket. A Smart Play funckióval kedvünk szerint egész akkordokat, arpeggiokat játszhatunk le egyetlen billentyűzet leütésével, vagy akár az egész billentyűzetet egy tetszőleges skála szerint hangolhatjuk be - ezéltal egészen új oldalát mutatva a szokásos billentyűs hangszereknek. 

Komplete 11 Select szoftver csomag

Komplete Kontrol S Mk2 billentyűzetek tartalmazzák a Komplete 11 Select csomagot — 11 kiváló minőségű hangszer és effekt: Massive, Monark, Reaktor Prism, Retro Machines, Drumlab, West Africa, The Gentleman, Scarbee Mark I, Vintage Organs, Replika és a Solid Bus Comp. Komplete 11 Select az eszköz online regisztrációja után érhető el.

Nem csupán Komplete Kontrol

A NI Komplete Kontrol S Mk2 billentyűzetei egy egyedi NKS formátumot használnak (Native Kontrol Standard), mely azonban kompatibilis a széles körben elterjedt VST eszközökkel - így kihasználhatjuk a kibővített vezérlési lehetőségeket, legyen az Native Map, Light Guide, Smart Play funkció.

A szoftveres integráció mellett az S61 Mk2 MIDI be-és kimenetekkel is rendelkezik, ezáltal könnyedén válhat stúdiónk központi elemévé, külső eszközöket vezérelve.

Emellett a Kontrol S61 Mk2 teljes vezérlést nyújt Logic Pro X, Ableton Live és GarageBand fölött - Cubase és Nuendo integráció röviddel a bemutatás után várható.


További Információk

Garancia: 3 év
Billentyűk száma 61
Billentyűk mérete Teljes méretű
Billentyű mechanika Fél-súlyozott
Native Instruments KOMPLETE KONTROL S61 MK2
Csatlakozási lehetőségek MIDI, USB
Leütés érzékeny
Native Instruments KOMPLETE KONTROL S61 MK2
Igen
Modulációs kerék Van
Hajlítókar Van
Expression pedál bementek
Native Instruments KOMPLETE KONTROL S61 MK2
2
Bus Powered
Native Instruments KOMPLETE KONTROL S61 MK2
Igen
Native Instruments KOMPLETE KONTROL S61 MK2
Elemes működés Nem
Méret (Szé x Ma x Mé) 1006 x 297 x 84 mm
Nettó súly 6.55 kg
Bruttó súly 8.55 kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!