Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: NI24221

Native Instruments Komplete 11 Select

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

64 900 Ft
Darab

Részletek

KOMPLETE 11: KÉSZEN ÁLL A HASZNÁLATRA

Amikor a kreativitást megtalálod, szükséged lesz egy segítségre, amivel az ötleteidet gyorsan hanggá tudod alakítani. Szoftverek telepítgetése és frissítése, hardverek szinkronizálása és hang adatbázis kezelése sok odafigyelést igényelhet, ami elveszi az időt a produkciótól, és közben eltűnhet az inspiráció. A KOMPLETE  segítségével nem kell tovább ezekre ekkora figyelmet fordítani – drámaian leegyszerűsített hangszer kezelésével, és azonnali hardver integrációjával mindig készen áll a használatra.

KÖNNYŰ HOZZÁFÉRHETŐSÉG

A Native Access egy szimpla, könnyen kezelhető alkalmazás, ő végzi a NI szoftverek letöltését, telepítését és frissítését. Akár a dobozos, vagy a letöltős változatot vetted meg, könnyű lesz a terepet átlátni. Elég mindig azt feltelepíteni amire szükséged van, és akkor amikor szeretnéd. Az új szoftverek automatikusan frissíthetőek, és gyorsan hozzáadhatod az új hardwerek szériaszámát. Amint mindent feltelepítettél, a frissítések mindig csak egy kattintásra lesznek. A Native Access hagyja, hogy a számodra legfontosabbra – a zenére – koncentrálj.

KOMPLETE KONTROL

A csomag tartalmazza a KOMPLETE KONTROL szoftvert, amivel kényelmesen böngészhetes a hangjaidat. Böngészd és töltsd be bármelyik KOMPLETE, NKS vagy VST hangszert egy szimpla puginből. Az adatbázis tagekkel ellátott, hogy gyorsan megtalálhasd később a megfelelő hangot.

DIREKT VEZÉRLÉS – AZONNAL JÁTSZHATSZ RAJTA

Egy KOMPLETE KONTROL S-Series billentyűvel vagy egy MASCHINE-t a rendszerhez adva még több lehetőség nyílik meg számodra. A gombok funkiciói előre vannak már mappolva ezekre a kontrollerekre, úgyhogy már nem kell konfigurálnod. AKOMPLETE és NKS pluginokat egyenesen a hardver segítségével is tudod böngészni. Használhatod a Light Guide funkciót az S szériás billentyűdön, hogy gyorsan vizualizálhasd a hngminta kiosztást, billentyűzet felosztást, vagy akár skálákat-harmóniákat. Ezzel a szintű integrűcióval a hardvered azzá a hangszerré változik, amit betöltesz szoftveresen.

NKS – EGY STANDARD AZ INTEGRÁCIÓRA

Az integráció a KOMPLETE kollekciód mögé is kiterjed. Az NKS plugin formátumnak köszönhetően átfogó szinű integráció jön létre a NI hangszerek között.

A formátum megnyitja a lehetőséget minden plugin fejlesztőnek arra, hogy a KOMPLETE KONTROL S-szériával vagy a MASCHINE eszközzel integrálható plugint írjanak. Már sok fejlesztő élt a lehetőséggel, és a lista csak növekszik.

 

ENGINES

KOMPLETE KONTROL SOFTWARE
REAKTOR 6 (+ BLOCKS) PLAYER
KONTAKT 5 PLAYER

SYNTHESIZERS

MASSIVE
MONARK
REAKTOR PRISM
RETRO MACHINES MK2

SAMPLED INSTRUMENTS

THE GENTLEMAN

DRUMLAB

DISCOVERY SERIES: WEST AFRICA

SCARBEE MM BASS 

EFFECTS

SOLID BUS COMP

REPLIKA

New for Komplete 10 users:

REAKTOR 6 PLAYER

REPLIKA

 

RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

 Mac OS X 10.10 or 10.11 (legutóbbi frissítés), Intel Core 2 Duo

 Windows 7, Windows 8, or Windows 10 (legutóbbi Service Pack, 32/64-bit) Intel Core 2 Duo vagy AMD Athlon 64 X2

4 GB RAM (6 GB ajánlott a nagyobb KONTAKT hangszerekhez)

10 GB szabad hely (122 GB a teljes telepítés).

Szükség lesz internet elérhetőségre, hogy fel lehessen telepíteni és aktiválni a termékeket. Ha egyszer fel lett telepítve, onnantól már működnek offline is. Néhány termékhez kell még letölteni adatot, ami ingyenes. Más alkalmazásokkal/hardverekkel való kompatibilitás változhat, amit a NI nem tud befolyásolni.

 

További Információk

Garancia: 3 év
Szoftver kategória Effekt plug-in, Hangszer plug-in
Támogatott formátumok AAX Native, Audio Unit, Stand-Alone, VST
Összehasonlító táblázat https://www.native-instruments.com/en/products/komplete/bundles/komplete-11/compare/
Támogatott platform Windows , Mac
Megjelenés dátuma 2016.09.01.
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!