Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: MUTelements

Mutable Instruments Elements

Normál Ár: 183 900 Ft

Akciós ár: 136 100 Ft

Darab

Részletek

Elements is a full-blown synthesis voice based on modal synthesis – an under-appreciated flavour of physical modelling synthesis with a strange and abstract feel.

Elements combines an exciter synthesis section generating raw, noisy sounds characteristic of bowing (filtered friction noise), blowing (pitch-controlled granular noise), or striking (stick, mallet, hammer or brush sample playback… or bursts of synthetic impulsions). These sources, or external audio signals, are processed by a modal filter bank – an ensemble of 64 tuned band-pass filters simulating the response of various resonant structures (plates, strings, tubes…) with adjustable brightness and damping. A stereo ambience reverberator adds depth and presence to the sound.

All parameters have a very meaningful and well-delimited impact on the sound. When designing Elements, great care has been taken in selecting parameter ranges and control curves, producing a large palette of sounds – often beyond physical realism – but always well controlled and stable. The “dark spots” of noise and feedback are reached gradually, and they do still react to controls. The module is deliberately menu- and switch-free – what you dial/patch is what you hear!

További Információk

Garancia: 1 év
Modul formátum Eurorack
Funkció(k) Oszcillátor
Szélesség (HP) 34
Rendezés: DESC
Az elmetágítás magasiskolája V.B. véleménye
Ár / érték
Minőség
Ez a modul (pontosabban ez a komplett hangszer) olyan hangokat képes előállítani, amely mind-mind elképesztő, kifejező, és hihető, vagy épp túlvilági és szürreális. A modulációs lehetőségek, és a külső jelek feldolgozási lehetőségei pedig a végtelenbe emelik az amúgy is bő lehetőségek tárházát. A vonós, fúvós, és ütős hangok szabadon egymásba keverhetőek, és ezekből furcsa fizikai tárgyak által magszólaltatott, bizarr hangok tudnak keletkezni.

A külső CV-t pontosan követi, bár egy ponton megáll, és attól magasabb hangokat már nem állít elő. A CV a lecsengésben lévő hangokat is befolyásolja, ha már megszűnt a gate signal.

Összességében egy nagyon mélyen "zenei", tökéletesen vezérelhető, és kifejező játékmódot tökéletesen támogató, profin megépített modulról van szó, ami nem mellesleg kinézetre is gyönyörű. (Elküldve 2015. június 4.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem
(1 volt 1 közül aki hasznosnak találta ezt az értékelést)

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!