Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: MOOSUBSEQ37

Moog Subsequent 37

Normál Ár: 519 900 Ft

Akciós ár: 479 900 Ft

Darab

Részletek

Kibővített képességek - szélesebb hangszínképzési lehetőségek

A fejlődés nem áll meg: a Moog Sub37 szintetizátor egyedülálló karriert futott be a modern Moog szintetizátorok között, erre dobtak rá most egy újabb lapáttal: ami jó volt az maradt, de az elérhető hangzások skálája jelentősen bővült, és az egyébként eddig is exklúzív minőségen tovább tudtak javítani. Az új billentyűzetmechanika mégjobb, a fellépő zenészek üdvözölni fogják a masszív teljesítménynövekedést a fejhallgató kimeneten.

Továbbfejlesztett analóg jelút - páratlan lehetőségek

A Subsequent 37 tervezésénél az elsődleges gondolat az volt, hogy a sikeres Sub 37-et további lehetőségekkel ruházzák fel - ennek okán a Mixer headroomját jelentősen megnövelték, így a tiszta hangok sokkal nagyobb tartományban érhetők el. Ez különösen hasznos lehet duofón módban, amikor két hang egyidejűleg megszólaltatva sem terheli túl a keverőt, tiszta és kivehető maradhat. Ugyanez hatványozottan hasznos külső forrás vagy zajgenerátor használatakor.

A fokozott headroom tisztaságával azonban nem veszítjük el a Moog zseniális túlhatjott hangzásait. A Mixer szekció kimenete viszont erősebben tudja  meghajtani a klasszikus Moog létra szűrőt - további harmonikus felhangokkal dúsítva a hangszínt, megidézve azt a masszív és ütős hangzást, mellyel a Moog az élvonalba került.

A Multidrive torzítás most jóval nagyobb értékre paraméterezhető - a szűrő túlvezérlésével együttesen rendkívül erőteljes, agresszív hangzásokat érhetünk el.

Mint régen

A hangkeltő rész is az ismert két oszcillátor +  négyszög szub-oszcillátor plusz zajgenerátor konfigurációból áll a végén a multidrive szűrővel. Minden amit a Moog szintetizátorokban imádnak a zenészek: a kövér basszusok, lágy, de karakteres lead-ek,  a harapós hangindítások, a “Moog-karakter” megvan a SUB 37-ben, de az összes régi és új funkció már fizikai vezérlőkkel is bír a kezelőfelületen, az eligazodást pedig immár egy fehér háttérvilágítású LCD kijelző is segíti. A 40 forgópoti, és 74 gomb a panelen a performerek álma, azonnal bele lehet nyúlni az összes paraméterbe. 

A Subsequent 37 több, mint egy hang “polifóniával” bír: DUO-parafónikus módban két hangot képes egyszerre megszólaltatni, de persze monofón módban is működik. A Subsequent 37 élő előadásokat támogató funkciói, továbbá a programozható arpeggiator/step sequencere, a 256 menthető, és azonnal előhívható preset lehetősége, 37 billentés-, és aftertouch érzékeny billentyűje átgondolt fejlesztés eredményei.  A hangszínek modulálását itt két busz is segíti, a két LFO pedig ezúttal tempó szinkronozható. A Mixer felületét is továbbgondolták, az egyes, kettes, és a szub-oszcillátor akár mute-olhatóak külön-külön erre szolgáló szép sárgán világító gombokkal, illetve újdonság a külső jel bekeverése és  Feedback paraméter megjelenése. A Feedback a klasszikus Minimoog-gerjedést hivatott előidézni, mikoris visszakeverhető a hangszer kimenete a saját bementére ezzel egyfajta túlvezérlést, szélső esetben gerjedést generálva.  

Természetesen a szűrőhöz itt is óriási Cutoff gomb dukál, a meredeksége választható 6/12/18/24 dB/oktáv értékekben, és itt is van MultiDrive torzító, mely a szűrőt vezérli túl (pre). A burkológörbéknél az összes funkciót kezelőfelületről vezérelhetjük, mindent, ami a korábbiakban csak menüből előcsalható extra volt a Sub Phatty-ben (ilyen a Delay, Hold, Velocity amount,  Multi-Trigger, Reset, Looping, MIDI Sync, Latch). A Subsequent 37-hez a legtöbb plugin formátumban és Standalone-módban is futtatható editor szoftver jár, aminek segítségével minden (!) paraméterét automatizálhatjuk.

A Subsequent 37 attól teljesen eltekintve, hogy az egyik legszebb szintetizátor a világon, alumínium házban, gyönyörű Phatty-s fa oldallappal, kötelező darab lesz nem csak a gyűjtők számára. Ennyire sokrétű modulációs, és az összes szükséges performance képességgel rendelkező Moog parafón (!) szintetizátor 256 preset memóriával, aftertouch-csal, arpeggiator-ral, step sequencer-rel(!), CV/GATE bemenetekkel, LCD kijelzővel, szoftveres editorral (stb.) AZ, amire szükség van stúdiókba és a színpadra azok számára, akik komolyan gondolják, hogy analóg szintivel egészítik ki az eddigi arzenált.

Főbb jellemzők:

  • 100% Analóg hangszer, Monofón, és Duo-parafón módban képes meszólalni
  • 37  teljes méretű félig súlyozott aftertouch-os billentyű
  • LCD kijelző: 128 X 64 pixel LCD fehér háttérvilágítással
  • 2 két modulációs busz, címezhető forrás, és cél paraméterekkel
  • DAHDSR burkológörbe (Delay, Attack, Hold, Decay, Sustain, Release) loop, és sync funkciókkal
  • 256 preset memória 16 bank-ban 16 patch
  • Standalone és Plugin editor 
  • szinkronozható arpeggiator és step sequencer
  • Klasszikus Moog létreszűrő resonance-szal, valamint MultiDrive, választható szűrőmeredekség


További Információk

Garancia: 3 év
Billentyűk száma 37
Billentyűk mérete Teljes méretű
Billentyű mechanika Fél-súlyozott
Moog Subsequent 37
Aftertouch érzékenység
Moog Subsequent 37
Igen, monofón
Moog Subsequent 37
Modulációs kerék Van
Hajlítókar Van
Csatlakozási lehetőségek CV / Gate, MIDI, USB
Szintézis típusok Subtractive
Polifónia
Moog Subsequent 37
2
Multitimbralitás
Moog Subsequent 37
Monotimbrális
Analóg kimenetek
Moog Subsequent 37
1
Szekvenszer MIDI
Audio továbbítása USB-n keresztül
Moog Subsequent 37
Nem
Expression pedál bementek
Moog Subsequent 37
1
Bus Powered
Moog Subsequent 37
Nem. Beépített tápegység
Moog Subsequent 37
Elemes működés Nem
Méret (Szé x Ma x Mé) 680 x 375 x 175 mm
Nettó súly 10 kg
Bruttó súly 11.61 kg
Rendezés: DESC
Brutális Floresz véleménye
Ár / érték
Minőség
Kezdeném azzal, hogy a CV verzióról sajnos sikerült lemaradnom, így kénytelen voltam beérni "ezzel"???!!!, és nem ám a legyintős "ezzel".
Hazaérkeztem, kicsomagoltam, bekötöttem és már indult is a - hogyan fogjak hozzá - időszak kb 14:00 körül.
Imádom, iszonyatosan vastag hangzás, tökéletes kezelőfelület, részletes leírás (angolul) és persze hihetetlen sound anomáliák, amiket nem is tudom hogyan csináltam, de Úr Isten hogyan szól??? Mire észbe kaptam magam már este 19 óra volt és közben a regisztrálás után plusz egy meglepetés, hogy szoftveresen lehet konkrétan belenyúlni a gépezetbe!!!
Hihetetlen részletesség, midizéshez hatalmas segítség, hogy a mappingnél kifejezetten oda van írva melyik knob melyik cc.
Hogy ajánlom e? Ne legyél házas vagy legyél, de vessz össze az asszonnyal vagy pasiddal és zárkózz be a szobádba! Megunhatatlan!
Köszönöm Hitspace, hogy megvehettem! ;) (Elküldve 2019. május 31.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!