Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: MOOSUBSEQ37

Moog Subsequent 37

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Normál Ár: 519 900 Ft

Akciós ár: 479 900 Ft

Darab

Részletek

Kibővített képességek - szélesebb hangszínképzési lehetőségek

A fejlődés nem áll meg: a Moog Sub37 szintetizátor egyedülálló karriert futott be a modern Moog szintetizátorok között, erre dobtak rá most egy újabb lapáttal: ami jó volt az maradt, de az elérhető hangzások skálája jelentősen bővült, és az egyébként eddig is exklúzív minőségen tovább tudtak javítani. Az új billentyűzetmechanika mégjobb, a fellépő zenészek üdvözölni fogják a masszív teljesítménynövekedést a fejhallgató kimeneten.

Továbbfejlesztett analóg jelút - páratlan lehetőségek

A Subsequent 37 tervezésénél az elsődleges gondolat az volt, hogy a sikeres Sub 37-et további lehetőségekkel ruházzák fel - ennek okán a Mixer headroomját jelentősen megnövelték, így a tiszta hangok sokkal nagyobb tartományban érhetők el. Ez különösen hasznos lehet duofón módban, amikor két hang egyidejűleg megszólaltatva sem terheli túl a keverőt, tiszta és kivehető maradhat. Ugyanez hatványozottan hasznos külső forrás vagy zajgenerátor használatakor.

A fokozott headroom tisztaságával azonban nem veszítjük el a Moog zseniális túlhatjott hangzásait. A Mixer szekció kimenete viszont erősebben tudja  meghajtani a klasszikus Moog létra szűrőt - további harmonikus felhangokkal dúsítva a hangszínt, megidézve azt a masszív és ütős hangzást, mellyel a Moog az élvonalba került.

A Multidrive torzítás most jóval nagyobb értékre paraméterezhető - a szűrő túlvezérlésével együttesen rendkívül erőteljes, agresszív hangzásokat érhetünk el.

Mint régen

A hangkeltő rész is az ismert két oszcillátor +  négyszög szub-oszcillátor plusz zajgenerátor konfigurációból áll a végén a multidrive szűrővel. Minden amit a Moog szintetizátorokban imádnak a zenészek: a kövér basszusok, lágy, de karakteres lead-ek,  a harapós hangindítások, a “Moog-karakter” megvan a SUB 37-ben, de az összes régi és új funkció már fizikai vezérlőkkel is bír a kezelőfelületen, az eligazodást pedig immár egy fehér háttérvilágítású LCD kijelző is segíti. A 40 forgópoti, és 74 gomb a panelen a performerek álma, azonnal bele lehet nyúlni az összes paraméterbe. 

A Subsequent 37 több, mint egy hang “polifóniával” bír: DUO-parafónikus módban két hangot képes egyszerre megszólaltatni, de persze monofón módban is működik. A Subsequent 37 élő előadásokat támogató funkciói, továbbá a programozható arpeggiator/step sequencere, a 256 menthető, és azonnal előhívható preset lehetősége, 37 billentés-, és aftertouch érzékeny billentyűje átgondolt fejlesztés eredményei.  A hangszínek modulálását itt két busz is segíti, a két LFO pedig ezúttal tempó szinkronozható. A Mixer felületét is továbbgondolták, az egyes, kettes, és a szub-oszcillátor akár mute-olhatóak külön-külön erre szolgáló szép sárgán világító gombokkal, illetve újdonság a külső jel bekeverése és  Feedback paraméter megjelenése. A Feedback a klasszikus Minimoog-gerjedést hivatott előidézni, mikoris visszakeverhető a hangszer kimenete a saját bementére ezzel egyfajta túlvezérlést, szélső esetben gerjedést generálva.  

Természetesen a szűrőhöz itt is óriási Cutoff gomb dukál, a meredeksége választható 6/12/18/24 dB/oktáv értékekben, és itt is van MultiDrive torzító, mely a szűrőt vezérli túl (pre). A burkológörbéknél az összes funkciót kezelőfelületről vezérelhetjük, mindent, ami a korábbiakban csak menüből előcsalható extra volt a Sub Phatty-ben (ilyen a Delay, Hold, Velocity amount,  Multi-Trigger, Reset, Looping, MIDI Sync, Latch). A Subsequent 37-hez a legtöbb plugin formátumban és Standalone-módban is futtatható editor szoftver jár, aminek segítségével minden (!) paraméterét automatizálhatjuk.

A Subsequent 37 attól teljesen eltekintve, hogy az egyik legszebb szintetizátor a világon, alumínium házban, gyönyörű Phatty-s fa oldallappal, kötelező darab lesz nem csak a gyűjtők számára. Ennyire sokrétű modulációs, és az összes szükséges performance képességgel rendelkező Moog parafón (!) szintetizátor 256 preset memóriával, aftertouch-csal, arpeggiator-ral, step sequencer-rel(!), CV/GATE bemenetekkel, LCD kijelzővel, szoftveres editorral (stb.) AZ, amire szükség van stúdiókba és a színpadra azok számára, akik komolyan gondolják, hogy analóg szintivel egészítik ki az eddigi arzenált.

Főbb jellemzők:

  • 100% Analóg hangszer, Monofón, és Duo-parafón módban képes meszólalni
  • 37  teljes méretű félig súlyozott aftertouch-os billentyű
  • LCD kijelző: 128 X 64 pixel LCD fehér háttérvilágítással
  • 2 két modulációs busz, címezhető forrás, és cél paraméterekkel
  • DAHDSR burkológörbe (Delay, Attack, Hold, Decay, Sustain, Release) loop, és sync funkciókkal
  • 256 preset memória 16 bank-ban 16 patch
  • Standalone és Plugin editor 
  • szinkronozható arpeggiator és step sequencer
  • Klasszikus Moog létreszűrő resonance-szal, valamint MultiDrive, választható szűrőmeredekség


További Információk

Garancia: 3 év
Billentyűk száma 37
Billentyűk mérete Teljes méretű
Billentyű mechanika Fél-súlyozott
Moog Subsequent 37
Aftertouch érzékenység
Moog Subsequent 37
Igen, monofón
Moog Subsequent 37
Modulációs kerék Van
Hajlítókar Van
Csatlakozási lehetőségek CV / Gate, MIDI, USB
Szintézis típusok Subtractive
Polifónia
Moog Subsequent 37
2
Multitimbralitás
Moog Subsequent 37
Monotimbrális
Analóg kimenetek
Moog Subsequent 37
1
Szekvenszer MIDI
Audio továbbítása USB-n keresztül
Moog Subsequent 37
Nem
Expression pedál bementek
Moog Subsequent 37
1
Bus Powered
Moog Subsequent 37
Nem. Beépített tápegység
Moog Subsequent 37
Elemes működés Nem
Méret (Szé x Ma x Mé) 680 x 375 x 175 mm
Nettó súly 10 kg
Bruttó súly 11.61 kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!