Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: LPS-SUB-001

Moog Sub Phatty - Ex-Demo

Archív termék, nem rendelhető!

Részletek

Volt bemutatótermi darab - esztétikai hibákkal, hibátlan műszaki állapotban, teljes garanciával!


Új Moog klasszikus producereknek és billentyűsöknek!

A Sub Phatty egy új kezdet a Moog számára, az analóg szintetizátorok családja egy 25 billentyűs szubtraktív analóg szintetizátorral bővült, mely egy teljesen új karaktert, színvilágot reprezentál, szintézis képességeiben pedig továbblép az elődökön: kifejezetten szeretne kedvezni a producer gondolkodású felhasználóknak.

Az új szintetizátor két teljesen új tervezésű oszcillátort kapott: nagyon stabilak, és nincs a bemelegedéshez szükséges várakozási idő, az új kialakítás mégsem megy a hangzás rovására. A sound rendkívül meleg, felharmónikus dús. Az egyik oszcillátornak van ezúttal egy négyszög szub-oszcillátor kimenete is, és rendkívül jó minőségű, zenei hangzású zajgenerátorral bővült még a szokásos tartalom.

A filter a szokásos létraszűrő -melnyél jobbat ember még nem gyártott-, de itt a filter kapott egy úgynevezett "Multidrive" áramkört, mely egy teljesen új elgondolású valami: harapós indításokat, szaturált, túlvezérelt hangszíneket, asszimetrikus torzítzó ez, mely átvágja magát a legsűrűbb mixeken is.

A 31 tekerőjével, 13 kapcsolójával visszatértek a hagyományokhoz, így a hangszer rendkívül könnyen kezelhető, a hangszínek elkészítése felhőtlen,  szórakozás.

Természetesen a körítés szokásos: más hangszerkben nem tapasztalható minőségű mixer, szűrő, rendkívül gyors, 4 fázisú burkológörbe.

A hangokat 16 helyen tudja tárolni a memóriájában.

Specifikáció:

 • 25 teljes méretű félig súlyozott billentyű,
 • Hajlítókar és modkerék
 • Monofón
 • Hangforrások: két változtatható hullámformájú oszcillátor, 1 négyszög szub-oszcillátor, 1 zajgenerátor
 • Modulációs források: háromszög, négyszög, fűrészfog, ramp, sample & hold, filter burkológörbe
 • Szűrő: Moog létraszűrő, 20Hz-20kHz
 • Audio bemenet: 1x TS
 • Audio kimenet: 1x TS, 1x TRS fejhallgatónak
 • Presetek: 4 bank, 4 patch-csel bankonként
 • MIDI I/O: DIN In, Out és MIDI USB-n keresztül
 • CV / Gate bemenetek: Filter CV, Pitch CV, Volume VC, KB GATE
 • Transzpomnálás +/- 2 oktáv
 • LFO: 0.1Hz-100Hz
 • Méterek: 17.1 cm x 51.4 cm x 37.5 cm
 • Súly: 7.36 kg
 • Táp: 110-240 VAC 50/60Hz
 

További Információk

Garancia: 3 év
Billentyűk száma 25
Billentyűk mérete Teljes méretű
Billentyű mechanika Egyszerű
Moog Sub Phatty - Ex-Demo
Aftertouch érzékenység
Moog Sub Phatty - Ex-Demo
Nem
Modulációs kerék Van
Hajlítókar Van
Csatlakozási lehetőségek CV / Gate, MIDI, USB 1.0
Szintézis típusok Subtractive
Polifónia
Moog Sub Phatty - Ex-Demo
1
Multitimbralitás
Moog Sub Phatty - Ex-Demo
Monotimbrális
Analóg kimenetek
Moog Sub Phatty - Ex-Demo
1
Mikrofon bemenet Nincs
Szekvenszer Nincs
Audio továbbítása USB-n keresztül
Moog Sub Phatty - Ex-Demo
Nem
Beépített hangszóró Nincs
iPhone / iPad távvezérlés Nincs
Expression pedál bementek
Moog Sub Phatty - Ex-Demo
Nincs
Bus Powered
Moog Sub Phatty - Ex-Demo
Nem. Beépített tápegység
Moog Sub Phatty - Ex-Demo
Elemes működés Nem
Digitális Kimenet Nincs
Méret (Szé x Ma x Mé) Height 6.75" 17.1 cm, Width 20.25" 51.4 cm , Depth 14.75" 37.5 cm
Nettó súly 9.07kg
Bruttó súly 12kg
Rendezés: DESC
Tökéletes Laszlo véleménye
Ár / érték
Minőség
Tökéletes hangzás, super minőség. Nem is értem korábban miért nem Moog szintetizátort használtam.
Speciális hangok képzésére is tökéletes, mindent el lehet menteni szoftveresen, szóval ez minden forinját megérte. (Elküldve 2019. június 30.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem
tökéletes hangzás S. Botond véleménye
Ár / érték
Minőség
Valamikor álmodni sem mert róla, hogy ilyen hangszert megvásárolhatok. De örülök, hogy tulajdonosa lehetek egy Moog-nak. Ezt persze a hitspace-nek is köszönhetem.
A moog hangzása tökéletes számomra, szeretem az e fajta komoly basszus hangzásokat. Már az első hangszín elkészítése is nagy örömet szerzet nekem és kihívást jelentett számomra. .Igen komoly hangszíneket lehet vele készíteni amit csak Moog tud: varázslatos, jellegzetesen sajátságos, utánozhatatlan! (Elküldve 2016. február 28.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem
Soha nem adom el.. Bios véleménye
Ár / érték
Minőség
..de tényleg. Ez, amellett, hogy a Phatty-k nuschool harapós jellegét is hozza, ráadásul az elődökhöz képest szofisztikáltabban, két rétegben (szűrő előtti oszci szoft clip + szűrő utáni aszimmetrikus torzítás hello), megidézi (ha nem is éri el - nyilván) a klasszikus, jólfésült, nagyon zenei, lírai Moog hangzást is, amit eddig csak a két és félszer ennyibe kerülő Voyager rack tudott. Azért fontos előrelépés ez, mert a Phatty széria eddig csak a karcos mocsokban volt jó igazán, itt pedig, ha van az embernek lehetősége emelni a végén a jelszintet (nálam egy ISA One), az oszcik középállásban 24 dB / oktávval vágva tudnak olyan krémesen finomak, lágyak is lenni, hogy az embernek könnybe lábad a szeme. Ez pedig nem jelent mást, mint hogy sokkal szélesebb spektrumról dolgozik az ember, jobb alapanyag, többmindenre jó. Előrelépés, mert van egy szuboszcillátor és egy zajgenerátor, aminél meg is állnék kicsit, ez ugyanis az egyetlen eleme ennek a gépnek, ami nem tetszik maradéktalanul, én sokkal jobban örültem volna egy klasszik fehérzajnak, de analóg dobokat csinálni ez talán még jobb is, úgyhogy annyira nem nagy tragédia. :) A Little Phatty-nél zavaró (a szűrőnél ráadásul egyszerre csak egy paramétert állító - live helyzetben ez elég gány) digit potikat lecserélték a klasszikusakra, az egész elképesztően masszív, egyben van, a kontroller appal kiegészítve végtelen mennyiségű preset áll rendelkezésre, színpadon pedig egy live act-hez bőven elég 16 véleményem szerint. Mindent egybevéve ez a szinti az utolsó ezrest is megéri, ebben az árkategóriában egyéb megfontolandó eszköz talán csak a Boomstar 4075 van. Azt majd legközelebb, de kizárólag emellett és nem helyett! :) (Elküldve 2013. december 20.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.A SUB PHATTY-n a hangszíneket ezekkel a gombokkal váltjuk: a bal oszlopban a 4 bank gomb, mellette a 4 program gomb. (Ha bankot akarunk váltani, akkor ahhoz nyomnunk kell egy program gombot is). Minden bankban tehát 4 program van, ez összesen 16 hangszín eltárolását és visszahívását teszi lehetővé.Két nagyon jó hangú, teljes értékű burkológörbe: a felső a szűrőt vezérli, bipoláris és dinamikus, az alsó az erősítőt, szintén dinamikus. Mindkét burkoló loopolható, triggerei kondícionálhatók, legato/monó módot tud, és titkos kombinációval az attack előtti delay fázis is előcsalogatható!

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!