Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: MFS-BOOST-01

Moog Minifooger MF Boost Pedál

46 900 Ft
Darab

Részletek

Az MF Boost egy expression pedállal vezérelhető, iker topológiájú boost pedál, mely a funkcióját választhatóan egy VCA jelút vagy egy színezett OTA jelút révén valósítja meg. A boost funkció teljesen új tervezés,  butik cuccokra jellemző hangzásra és reakciókra képes bármely gitárral / erősítővel kombinálva. Működése természetes kompresszor-hatással is jár, mely igen jótékony tud lenni ha ráérzel a zenei funkciójára.  Ha expression pedállal kapcsolod össze, az MF Boost (beállítástól függően) hangzás fokozónak vagy gain boost pedálnak is használható (erről majd lejjebb).

SZABÁLYZÓK

GAIN- A bemeneti gain kikapcsolása és maximum értéke között állítható. Ha a "BOOST" kapcsoló lenti állásában (VCA mód), ez a tekerőt maximumra kell állítani. Ebben az esetben feszesebb mélyeket, fókuszáltabb közepeket, és nyitottabb magasakat kapsz. Ugyanezen kapcsoló fenti állásában (túlvezérelt OTA mód) a hangzás krémes, enyhén komprimált kissé jobban megtolt közepekkel.

BOOST - alsó állásában a jelet egy VCA jelútra kapcsolja, mely jól artikulált hangzás javítást végez egy enyhe 6dB-es boost révén (12dB+ , ha expression pedállal is kényszeríted). Ez a beállítás olyan, mintha egy butik minőségű elrősítőt raktak volna a pedálba. A kapcsoló felső állásában a jel egy OTA jelúton keresztül 12dB boostot kap (18dB+ az expression pedál segítéségvel). Egy krémes, klasszikus hangszínt ad, mely a gitárt és az erősítőt enyhén "harapósra" kényszeríti, és "éneklő" szólókba hajtja. Mindkét beállítás természetes jellegű zenei kompressziót ad.

TONE- Magasabb értékeken nyitottságot, artikulációt ad, és a pengetési hangzás részleteit hangsúlyozza. Ebben a beállításban az erősítőd magasaira hat, miközben a hangkép sima, a közepek pedig fókuszáltak maradnak. Az alsó állásokban arra használható, hogy megvastagítsa az erősítő hangját és megfékezze az éles magasakat.

LEVEL- a kimenet csillapítható anélkül, hogy a boost színezésére hatással lenne. Nem lehet vele teljesen lehalkítani a bejövő jelet.

EXPRESSION PEDÁL BEMENET - Ez a "GAIN"-hez van kapcsolva. Ha a "GAIN" tekerő minimumon van, akkor sima hangerő pedálként tudod használni. Középállásban (OTA módban) a boost szinteket szabályozza (swell). Maximum állásban az expression pedál a "GAIN" tekerőt a határértéken felül tolja, mellyel túlvezérelheted az erősítőd.

JELLEMZŐK

  • Artikulált hangzásfokozó eszköz, ami fogva tartja az érdeklődésed 
  • Két választható jelút természetes kompresszióval 
  • Transzparens hangszínező áramkör, mellyel fokozható az artikuláció, a "Nashville-kotyogás", vagy az éles hangzás csökkenthető  
  • Tiszta és koszos boost pedálként ÉS hangerő pedálként egyaránt képes működni.
  • Az expression pedál képes tovább fokozni a gaint a maximális értéken túl is.
  • Valódi Bypass
  • Bármely gitár, basszus gitár és erősítő konfigurációval működik.  

SPECIFIKÁCIÓ

Jelút:100% Analóg

Bypass típusa: True bypass

Táp: +9VDC

Ház: Öntött alumínium. 

Méretek: 14.4cm x 8.3cm x 5.8cm (5.75” x 3.25” x 2.25”)

Gain: -65dB - +18dB

Tone szabályzó: 165 Hz - 20KHz aluláteresztő szűrő  6dB/Oktáv (csak effektezett (wet) állás) 

Expression: a "GAIN" paramétert szabályozza (Maximális bemenő szint +5VDC)

Bemeneti impedancia:1 MegaOhm

Kimeneti impedancia: 100 Ohm minimum

Áramfelvétel:8mA

Az MF-Boost 2:35-től látható ebben a videóban:  

További Információk

Garancia: 3 év
Megvalósított funkciók EQ / Filter, Torzító
Vintage / Modern Vintage
Kivitel Pedál
Felépítés Analóg
Aktív alkatrész típusa Félvezető
Csatornák száma 1
Csatornák összekapcsolhatók
Moog Minifooger MF Boost Pedál
Nem
M/S mód támogatás Nem
Multiband működés Nem
Tekerők fajtája Folyamatos
Távvezérelhető Nem
Total Recall Nem
Nettó súly 0.5kg
Bruttó súly 0.5kg
Rendezés: DESC
Minőségi booster aintitfun véleménye
Ár / érték
Minőség
Ez a booster megőrzi a hang vastagságát, részletességét és a még "kényes", nagyon karakteres erősítőkkel is igen jól viselkedik. Kisebb jelű pickuppal tiszta csatornát nem fog everdrive-ba vinni, viszont egy overdrive-os, crunch-os csatornát szépen dúsít és torzít tovább. Én Orange rv50-nel használom, semmi más booster nem működött ezelőtt vele. Érezhetően minőségi az elektronika benne, és külön öröm, hogy a tone potméter a hangot semmilyen állásban nem rontja el. A legjobb booster, amit próbáltam. (Elküldve 2015. szeptember 30.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!