Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: MnWobbleBug

MakeNoise Wogglebug

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Normál Ár: 99 900 Ft

Akciós ár: 79 900 Ft

Darab

Részletek

Komplett véletlenszerű eseménygenerátor Eurorack formátumban. Nem egyszerűen véletlen/zaj generátorról van szó. Belső vagy külső órajelről hajtva képes "stepped" véletlenszerű feszültségszinteket létrehozni, melyeknek a értéktartománya nem csak beállítható, de akár CV-ről vezérelhető is. A "Stepped" kimeneten kívül egy "Smooth" kimenet is rendelkezésre áll, ami lényegében sz előbbi jel integráltja. Ezt kíválóan lehet használni lassabb modulációkhoz. A feszültségtartomány ebben az esetben is szabályozható, szintén CV lehetőséggel.

A "Woggle" rész nem más mint egy VCO, ahol a hangmagasság és a hangmagasság modulációja egy beállított órajeltől függ. A maximális frekvencia és moduláció mélysége 1-1 potméterrel beállítható. Külön érdekesség, hogy tartalmaz Ring modulátort is, így meglehetősen bonyolult és összetett véletlenszerű feszültségeket, függvény kapunk.

Az órajel lehet akár külső, akár belső. A véletlenszerű feszültség kiválasztásához külső bemenet is használható, ilyenkor a felhasznált órajeltől függően egy  Sample&Hold lép működésbe. Pl. az órajelet viszonylag magas frekvencián vezérelve, a bemenete audio jelet kötve bitcrusher jellegű effekt érhető el.

Az órajeleknek külön kimeneteik vannak, melyek közül az egyik véletlenszerű, ám szinkronban van a belső Clock-kal.

További Információk

Garancia: 1 év
Modul formátum Eurorack
Funkció(k) Függvény generátor, Random
Szélesség (HP) 14
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!