Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: MACMR524

Mackie MR524

Normál Ár: 54 900 Ft

Akciós ár: 46 900 Ft

Darab

Részletek

Az MR széria továbbélése

Az MR524 5" aktív stúdió monitor a már korábbi modellektől megszokott színvonalat képviseli - a hifiknél lényegesen teljesebb és megbízhatóbb hangzás, mely nagy segítség zenei döntések esetében.

Az elődök eredményei alapján továbbfejlesztett modell az új kialakításnak köszönhetően még kiválóbb tulajdonságokkal rendelkezik - az új frontkialakítás révén tengelyen kívül is pontos lehallgatást biztosít, kiemelkedő sztereókép mellett.

Az akusztikai környezethez való alkalmazkodást a hátsó panelon található kapcsolók segítségével valósíthatjuk meg - a magastartományokat emelhetjük vagy vághatjuk a lehallgatási tér tulajdonságainak megfelelően.

Kétutas, kettős erősítésű kialakítás

A Mackie MR524 aktív monitort 5.25" mélysugárzóval és egy 1" tweeterrel látták el, melyet egy 30W(mély) és egy 20W(magas) teljesítményű erősítő szólaltat meg, hogy megfelelő hangzást biztosítson 45 Hz – 20 kHz között.

További Információk

Garancia: 1 év
Aktív Igen
Doboz típusa Portolt
Mélysugárzó mérete 5.25"
Magassugárzó mérete 1"
Mélysugárzó teljesítménye 30W
Magassugárzó teljesítménye 20W
Frekvenciatartomány 45 Hz – 20 kHz
Digitális bemenet Nincs
Méret (Szé x Ma x Mé) 180 x 221 x 282 mm
Nettó súly 4.6 kg
Bruttó súly 5.2 kg
Rendezés: DESC
A kategória egyik legjobb hangfala P. Tamás véleménye
Ár / érték
Minőség
Több hangfalat összehasonlítva a kategóriában (5" 60-120e/pár közötti árkategóriában) ez a hangfal hozza a legjobban és legmegbízhatóbban a szélesebb hallgatási spektrumon keresztül is azt a hangzást, amit elvárok tőle. A hangfalak, amiket kipróbáltam (akár a boltban, akár másoknál), referenciaként: JBL LSR 308 (mk1 és 2 is), Focal Alpha 50 és 65, Adam Audio T5V, Tannoy Reveal 502 és Yamaha HS5. Az előbb felsorolt hangszóróknak mind volt olyan karakterisztikájuk, ami nagyon kiemelt valamit, általában vagy túl sok méllyel rendelkeznek, vagy pont a magas van eltúlozva, míg a Mackie mind közül többé-kevésbé lineáris tud maradni. Természetesen az alkalmazás helyétől is függően, de ennek a hangfalnak van tapasztalásom szerint a legpontosabb sztereoképe is. Személy szerint elektronikus zenét csinálok rajta, alkalmanként komolyzenét és hip-hop-ot keverek, masterelek és tökéletesen kielégíti minden igényemet, csak ajánlani tudom mindenkinek! (Elküldve 2019. október 24.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem
Remek hangfal maximálisan meg vagyok elégedve vele. Joco véleménye
Ár / érték
Minőség
Tannoy 502 hangfalakat néztem ki először de jóval drágább lett volna és csak minimálisan alig hallhatóan szóltak szebben a Macki-nél. Sok stúdió monitornál szebben szól. Kristálytiszta hangokat produkál bármely tartományban. Mindenképpen élőben érdemes meghallgatni őket és úgy dönteni. (Elküldve 2019. február 19.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem
(1 volt 1 közül aki hasznosnak találta ezt az értékelést)
fantasztikus Jano véleménye
Ár / érték
Minőség
Eredetileg Krk Rokit-ot akartam, de a boltban a Mackie-t és egy adam-ot hasonlítottam össze. az MR524 nyiltabban szólt és a doboz is szebb. De igazán otthon tudtam kiértékelni. Semmi susogás, semmi búgás a hangja pedig kristálytiszta ( PC-> Roland Edirol UA 25 hangkártya -> XLR -> mackie a setupom).

Szóval elégedett vagyok a minőséggel, a kidolgozottsággal. Egy kicsit zavaró a zöld led az elején főleg ha sötétben hallgatom.. de mégegyszer: a hangja kárpótol mindenért.
(Elküldve 2018. november 5.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem
(25 volt 28 közül aki hasznosnak találta ezt az értékelést)

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!