Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: 2044029-01

Mackie CR3

Normál Ár: 42 900 Ft / Pár

Akciós ár: 39 900 Ft / Pár

Pár

Részletek

A Mackie CR széria

Teljesen új koncepció a jól bevált Mackie MR széria után. Megfizethető árú multimédiás hangfal, amely minőségét tekintve magasabb szintet képviasel a kategóriájában található hasonló jellegű termékeknél. A szériában két modell elérhető: a kisebb CR-3 és a nagyobb CR-4-es modell. Mindkét hangfal a már jól bevált polipropilén mély és soft dóm magassugárzó kombinációt alkalmazza.

Igényes felépítés

Teljesítmény tekintetében nem lehet panasz, mert az 50 Watt teljesítményt nyújtó dobozok kiegyensúlyozott lesugárzásra képesek. A soft dóm magassugárzók hűtésére használt ferrofluid gondoskodik a hosszú élettartamról és a nagyobb tranziensek kezeléséért. A mélysugárzó teintetébe mindkét modellbe egy hosszúlöketű mélysugárzót építettek a kiemelkedő basszus lesugárzásért. A doboz anyaga fa ami egy műanyag laminálást kapott a nagyobb ellenállásért, így még ellenállóbb és kiküszöböli a doboz önrezonanciáját.

Mivel ezeket a hangfalakat főként az otthoni zenei produkcióban gondolkodó kreatív felhasználóknak fejlesztették, ezért nem maradhat el a már megszokott, az előlapról is könnyedén állítható hangerőszabályzási lehetőség, ami egy ledes indikátorcsíkkal jelzi az optimális jelszintet aminél a hangfal még nem torzít, illetve a csomagban található izolációs pad ami az asztalra helyezett hangfalak rezgésmentesítésére szolgálnak.

Hátoldalán megtalálhatóak a szimmetrikus Jack illetve a főként a hifi termékvonalról ismert RCA csatlakozások is. Az előlap két 3,5 jack aljazattal is rendelkezik amelyek közül az egyik a külső MP3, Ipod vagy más médialejátszók csatlakoztatására használhatóak, és mellette a füllhalgató kimenet ami lehetőséget ad a közvetlen csatlakoztatására, ezzel megspórolva egy további füleserősítő megvásárlását is.

A tervezők mindenre gondoltak ami fontos egy kompakt multimédiás monitornál, így új dimenziót nyithat ez a hangfalcsalád.

A dobozok úgy vannak kitalálva, hogy az egyik a fő hangfal tartalmazz a beépített erősítőrendszert ami egy pár kábellel csatlakozik a másik passzív hangdobozhoz. Ezzel a technikával leegyszerüsödnek a "kábeldzsungel" okozta kellemetlenségek és könnyedén összeszerelhető.

Ha számítógépes környetzetünk jobb illetve bal oldalára kívánjuk rakni a kezelőszervekkel felszerelt hangfalat, akkor sem kell aggódni a helyes sztereótér irány miatt, mert ha felcseréljük a hangfalpárat akkor a hátoldalon található jobb/bal oldal kapcsolóval ezt könnyedén korrigálhatjuk.Ideális minden zenész és zenét kedvelőnek aki nem elégszik meg egy átlagos számítógép vagy multimédia hangfallal, illetve esetenként használható project stúdióknban a közeltéri lehallgatáshoz egyaránt.

Fontos!

  • a hangfalpár tartozéka a 3.5 Jack - RCA (x2) kábel
  • a 6.3-as Jack bemenetei szimmetrikusak! (TRS)

Föbb jelllemzők: 

  • Izolációs pad 
  • Univerzális csatlakozás minden médiumhoz
  • Fa doboz műanyag laminálással a nagyobb ellenállásért
  • Kapcsolható jobb illetve bal pozícióba az ideális sztereótér elválasztásához
  • Ferrofluid hűtésü hangsugárzók
  • Kompakt kivitel

További Információk

Garancia: 1 év
Aktív Igen
Doboz típusa Portolt
Mélysugárzó mérete 3"
Magassugárzó mérete 0.75"
Mélysugárzó teljesítménye 35 Watt
Magassugárzó teljesítménye 15 Watt
Frekvenciatartomány 70 - 20Khz
Digitális bemenet Nincs
Méret (Szé x Ma x Mé) 208x158x140mm
Nettó súly 4.1Kg
Bruttó súly 5Kg
Rendezés: DESC
Nem a legjobb választás. BZL véleménye
Ár / érték
Minőség
Kis hangerőn egész szépen szól magasabbb hangerőn nagyon zeng. Számítottam arra, hogy buffogni fog, de arra nem, hogy ennyire. Nagyon akar dolgozni a mély tartományokban emiatt a 80hz alatti hangok zengenek benne. Egy appal megoldható a mély "vágás" és máris kellemesebb. (Elküldve 2020. március 15.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem
(1 volt 1 közül aki hasznosnak találta ezt az értékelést)
Jó ár/érték arány F. Gábor véleménye
Ár / érték
Minőség
Kellemes hangzás, jó kialakítás, szép dizájn. (Elküldve 2019. június 11.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem
(0 volt 1 közül aki hasznosnak találta ezt az értékelést)
Szépen szól betakrobi véleménye
Ár / érték
Minőség
A régi hangfalam egyik kimenete elszállt, javítás helyett kerestem egy újat, ami jobb. A Mackie CR3 megfelelőnek tűnt, eddig úgy tűnik jó választás volt. (Elküldve 2018. január 8.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem
(1 volt 2 közül aki hasznosnak találta ezt az értékelést)

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!