Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: MTRACK22M

M-Audio M-Track 2x2M

Archív termék, nem rendelhető!

Részletek

Az M-Audio M-Track 2x2M elegáns, minőségi fémből készült ház és a nagy központi hangerőszabályozó mellet teljesen új, átlátszó, alacsony zajszintű előerősítővel, A/D konverterrekkel van felszerelve. Az eszköz egyszerre 2 csatornát is tud rögzíteni a 6,3 mm-es combo XLR szimmetrikus bemenetekkel, és a 6,3 mm-es hangszerbemenettel, aminek speciálisan kialakított gain-je és impedencia szakaszai a biztosítják a legmegfelelőbb hangot. 5 pólusú MIDI be- és kimenet szintetizátoroknak, sequencereknek és más külső MIDI eszközöknek. Az eszköz a Mac-hez vagy PC-hez egy szabványos USB csatlakozóval vagy USB-C porttal csatlakoztatható a dobozban található kábelekkel. Ez a nagy sebességű USB csatlakozás kombinálva az USB/Direct szimmetria-gombbal, lehetővé teszi a bemenetek késleltetés nélküli figyelését, ezzel még könnyebbé téve a rögzítés folyamatát. A professzionális audio teljesítmény, a könnyű kezelhetőség és a mellékelt szoftver csomag biztosítja mindazt, amire szükséged van a felvétel elkészítéséhez. Ez teszi ezt a hangkáryát hihetetlenül sokoldalúvá és nagy teljesítményű interfésszé. Az M-Audio C-Szériás interfészekkel, magas minőségű jel rőgzítés sosem volt egyszerűbb, az új pro "Crystal"előerősítővel.

Az M-Audio - M-Track 2x2 elegáns, minőségi, fémből készült ház, és a nagy központi hangerőszabályozó mellet teljesen új, átlátszó, alacsony zajszintű előerősítővel, A/D konverterrekkel van felszerelve. Az eszköz egyszerre 2 csatornát is tud rögzíteni, a 6.3mm-es kombinált XLR szimmetrikus bemenetekkel, és a 6.3mm-es hangszer bemenettel. Az eszköz a Mac-hez vagy PC-hez egy szabványos USB csatlakozóval, vagy egy USB-C porttal csatlakoztatható, a dobozban található kábelekkel. Ez a nagy sebességű USB csatlakozás kombinálva a az USB/Direct egyensúly gombbal lehetővé teszi a bemenetek késleltetés nélküli figyelését, ezzel még könnyebbé téve a rögzítés folyamatát. A professzionális audio teljesítmény, a könnyű kezelhetőség, és a mellékelt szoftver csomag biztosítja mindazt, amire szükséged van, hogy elkezd a felvételt. Ez teszi ezt a hangkáryát hihetetlenül sokoldalúvá, és nagy teljesítményű interfésszé, amely meghatározza a szabványt a kategóriájában.

Kristálytiszta hangzás
Az M-Audio C-Szériás interfészekkel jó minőségű jelet rögzíthetünk, az új pro "Crystal" előerősítőnek köszönhetően. Tervezése során külön figyelmet fordítottak a Crystal előerősítőkre, ami zenészek és producerek számára transzparens, alacsony zajú megoldás ami garantálja hogy mikrofonjaid legjobban hangozzanak, és elképesztő teljesítményt nyújtson, a +48v-os Phantom tápjával minden mikrofon típus megfelelő legyen, még a legjobb minőségű kondenzátor mikrofonok is.

Hordozható, Stúdió minőségű rögzítő
Az M-Track 2x2 A/D konverterekkel van felszerelve a 24 bites felbontásért, a legapróbb dinamikus tartomány észleléséhez, ami rögzít minden hangot. Amikor 192kHz-nél magasabb sample aránnyal van kombinálva, biztos lehetsz benne, hogy a felvételek kristály tiszták, és az eredeti forrástól nem eltérőek. 

Nagy-sebességű felvétel nulla késéssel

Az eszköz csatlakoztatása nem is lehetne egyszerűbb, csak telepítsd a drivert, csatlakoztasd Mac-edhez vagy PC-dhez hagyományos USB vagy USB-C porton keresztül. Az M-Track 2x2-vel az USB-C nagy-sebessége, kombinálva a USB/Direct forgatógombbal, késleltetés néküli rögzítést és lehallgatást tesz lehetővé.

Azonnali használat

Bármi legyen is a hanganyag, az M-Track 2x2 világszínvonalú szoftvere biztosítja az eszközöket amik szükségesek ahhoz hogy egy ötleteidből mestermű váljon. Rögzíts, mixelj, Steinberg Cubase LE-segítségével. Terjeszd ki az eszközeid készletét a C-Szériás Virtual Instrument Suite-tal, az AIR Music Technologies-tól (Plusz Strike, Xpand!2, és Mini-Grand szoftverekkel). Adj hozzá egy tökéletes befejezést a 20 ikonikus AU/VST effektel, és processzorral, az AIR Cretive FX Collection segítségével.

Jellemzők:

*Nagyméretű központi vezérlő az egyszerű hangerőszabályzáshoz
*24bit/192kHz-es(HIFI) felbontás professzionális felvételkészítéshez
*Új, alacsony zajszintű Crystal előerősítők és A/átalakítók
*Késleltetés nélküli figyelés(monitoring)
*Gyors USB kapcsolat USB/Direct forgatógombbal késleltetés nélküli lehallgatáshoz
*2 x XLR/6.3mm-es TRS kombinált bemenet mikrofon vagy billentyűzet csatlakoztatására
*Kapcsolható 48V fantomtáp
*2 x 6.3mm-es dedikált TS hangszerbemenet(gitár,basszusgitár)
*5-pólusú MIDI bemenet/kimenet (bármilyen külső MIDI eszköz ráköthető)
*Sztereó 6.3mm-es kimenet
*6.3mm-es fejhallgató kimenet független hangerőszabályzóval
*Tartozék USB kábel
*Mellékelt szoftverek: AIRCreative FX Collection(20világszínvonalú FXAU/VSTplugin),C-Szériás Virtual Instrument Suite(Strike,Xpand!2,  MiniGrand),SteinbergCubaseLE

További Információk

Garancia: 1 év
Támogatott platform Windows , Mac
Interfész típusa USB 2.0
Analóg bemenetek
M-Audio M-Track 2x2M
2
Analóg kimenetek
M-Audio M-Track 2x2M
2
Mikrofon bemenetek
M-Audio M-Track 2x2M
2
Fejhallgató kimenetek 1
DSP effektek Nincsenek
Digitális bemenet Nincs
Digitális Kimenet Nincs
Max. Mintavételi frekvencia 192kHz
Max. Mintavételi bitmélység 24 bit
Bus Powered
M-Audio M-Track 2x2M
Igen
M-Audio M-Track 2x2M
Word Clock Nem
Nettó súly 1 kg
Bruttó súly 1.5 kg
Rendezés: DESC
A várakozásaimnak megfelelt. K. Géza véleménye
Ár / érték
Minőség
Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!Ének rögzítésére tökéletesen alkalmas, könnyen kezelhető és gazdag szoftver csomag jár hozzá. A felvétel minősége valóban kristály tiszta. (Elküldve 2019. március 8.)
Osszd meg ezt az értékelést másokkal!
Hasznosnak találod ezt az értékelést?  Igen Nem
(1 volt 1 közül aki hasznosnak találta ezt az értékelést)

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!