Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: HDH50

M-Audio HDH 50

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

48 900 Ft
Darab

Részletek

Halld a zenét, élesítsd az érzékeidet

Az M-Audio stúdió monitorok technológiájára építve, a HDH50 jó minőségű fejhallgatók a hangmérnöki felhasználás és a privát zenehallgatás közötti lyukat hivatottak betölteni. Prémium összetevők lettek egy tartós vázba helyezve,és a környezettől való izoláció miatt ajánlható professzionális felvételezési célokhoz, és monitorozásra. A fül fölé simuló dizájn segít, hogy kevesebb fáradtsággal végezhessünk hosszú stúdiómunkálatokat, és a plüss párnák biztonságos viseletet nyújtanak. Zenekészítésre és hallgatásra célirányosan készített fejhallgató, és nagy felbontású hangot szolgáltat.

Kiemelkedő frekvenciaátvitel

Hozzáértők által hangolt és optimizált tisztasággal szólal meg, erőteljes 50mm átmérőjű neodímium membránnal a teljes audió spektrum leadására képes. Az extra nagyméretű membránok autentikus basszus hangzást adnak, ezzel biztosítva a pontos mély tartománybeli hangzást a producerek számára. Alumínium és acél vázba lett építve, hogy a használónak jó minőségű hangzást és hosszú élettartamot biztosítson.

Fáradásnélküli hallgatás

A HDH50 zenészek és hangmérnökök számára lett kifejlesztve, hogy ne fáradjon el hamar a fülük mixelés, felvételezés, vagy lehallgatás alkalmával. A zárt kialakításkedvez a hosszú stúdiómunkálatoknak, és csükkenti a jelek terjedését a közeli mikrofonok felé a tisztább felvétel érdekében. Kitömött párnák és fejpánt biztosítják a komfortot,  és a fülpárnák teljesen körbeveszik a fület az izoláció érdekében.

Teljes frekvenciaspektrum

Kiterjedt. 12Hz-től 24 kHz-ig tartó frekvenciaspektrumot adnak le, így több mint elég teret biztosítanak a felvételezésthez, monitorozáshoz. Ehhez hozzá jön a széles sztereo tér, amivel pontosan állítható a hangtér és a hangszerek elhelyezése. A HDH50-el egy kényelmes, komfortos közeltéri monitorozási technológiát tudhatsz magadénak.

További Információk

Garancia: 1 év
Nyitott / Zárt Nyitott
Impedancia 16 Ohm
Csatlakozó mérete 1/8" + 1/4" adapter
Nettó súly 0.5 kg
Bruttó súly 1 kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!