Tel: +36 1 322 2519
Bemutatóterem: 1076 Bp. Péterfy S. 9 (Térkép). Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30 + szombat 10:00-16:00

Nincsenek termékek a kosarában.

Termékkód: MAUAIR1924VSP

M-Audio Air 192|4 Vocal Studio Pro

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

73 400 Ft
Szett

Részletek

Minden ami a felvételkészítéshez szükséges lehet

Az M-Audio AIR 192|4 Vocal Studio Pro mindent tartalmaz, ami a felvételkezdéshez szükséges lehet első körben: egy M-Audio AIR 192|4 hangkártya, HDH40 fejhallgató, Noval Black kondenzátor mikrofon valamint egy XLR kábel. A tartozék szoftverekkel pedig felvehetjük, editálhatjuk, mixelhetjük és kész formába önthetjük.

A csomag központi elemét az M-Audio AIR 192|4 képezi - egy kézreálló desktop kivitelű 2-be/2-kimenetes hangkártya, melyet 192kHz/24-bit konverekkel láttak el. Egyszerre két csatornán rögzíthetünk: az első csatorna kombinált XLR-Jack bemetével képes mikrofonokat és vonaljelet fogadni, míg a második csatorna DI-bemenettel rendelkezik, hogy közvetlenül csatlakoztathassuk gitárunkat. A külön szabályozható fejhallgató-hangerőn túl crossfade-jellegűen szabályozható, így könnyedén beállíthatjuk az ideális monitorozást a tökéletes felvételhez.

A Nova Black nagymembrános kondenzátor mikrofon szinte minden önálló forrás rögzítéséhez ideális, csaknem lineáris hangképpel rendelkezik 20Hz - 20kHz között.

A HDH40 zárt fejhallgató pedig idális a felvétel közbeni monitorozáshoz, meggátolja, hogy a visszahallgatott alap a mikrofonba is beleszóljon.

Szoftverek minden stílushoz!

Az AIR 192│4 Vocal Studio Pro teljes körű szoftvercsomaggal érkezik, amely mindent tartalmaz a kezdéshez. Kétnépszerű DAW szoftver belépő verzióját is tartalmazza a csomag – ezek a Pro Tools│First M-Audio Edition és az Ableton Live Lite. Ezen felül egy egész sor effekt plugin, virtuális hangszer és loop gyűjtemény gondoskodik a produkciód minden igényéről. Akár gitárerősítőt szeretnél emulálni, esetleg reverb vagy delay effektre van szükséged, a megoldást megtalálod az Eleven Lite és az AIR Creative FX Collection lehetőségei között. Az AIR virtuális hangszerek között dobgép, szintetizátor, perkussziós hangszerek, elektromos orgona és zongora modellek találhatók.

További Információk

Garancia: 1 év
Támogatott platform Windows , Mac
Interfész típusa USB C, USB 2.0
Analóg bemenetek
M-Audio Air 192|4 Vocal Studio Pro
2
Analóg kimenetek
M-Audio Air 192|4 Vocal Studio Pro
2
Mikrofon bemenetek
M-Audio Air 192|4 Vocal Studio Pro
1
Fejhallgató kimenetek 1
DSP effektek Nincsenek
Digitális bemenet Nincs
Digitális Kimenet Nincs
Max. Mintavételi frekvencia 192kHz
Max. Mintavételi bitmélység 24 bit
Bus Powered
M-Audio Air 192|4 Vocal Studio Pro
Igen
M-Audio Air 192|4 Vocal Studio Pro
Word Clock Nem
Nettó súly n/a
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!