Tel: +36 1 322 2519
Nyitva: hétfő-péntek 10:00-18:30

Nincsenek termékek a kosarában.

Akció Termékkód: KURPC3K

Kurzweil PC3 K8

Legyen az első aki véleményt ír a termékről!

Normál Ár: 999 900 Ft

Akciós ár: 989 900 Ft

Darab

Részletek

Új Kurzweil-legenda az örökkévalóságnak


 

A Kurzweil a PC3 szériával 2007-ben már megmutatta a világnak új generációs, úttörő technológiáját, ami minden korábbinál részletesebb, és rugalmasabb szintézis architektúrát tett lehetővé, kombinálva ezt a hangszer egyedülálló effekt-képességeivel. A PC3 hangkészlete világszerte elismert, magában foglal minden kiváló minőségű hangszínt, amire bármilyen stílusú zenében szükségünk lehet. 

Most a PC3 utódja megérkezett. A Kurzweil PC3K8 a PC3 sorozat csúcsa, hidat képez a Kurzweil múltbéli sikerei, és a jelen újításai között.


Kurzweil PC3K...


 

A PC3K - széria átfogja az elmúlt két évtized fejlesztéseit újdonságai mellett. Olyan, mintha a Kurzweil összefoglalta volna az elmúlt tizenöt-húsz év legsikeresebb fejlesztéseit, de mindeközben a jövő felé mutat. A PC3K ennek megfelelően visszamenően a legtöbb K2000/K2500/K2600 programmal, és setuppal kompatibilis (.KRZ 25/26 sample-file-ok, valamint *.wav, és *.aiff támogatás természetesen),és ezt már usb-meghajtóról, vagy közvetlenül a számítógépről is feltölthetjük! A PC3K emellett a legújabb, és legerősebb V.A.S.T verziót is megkapta.Minta nem vész el, csak átalakul...


 

Az egyik legnagyobb újítás a PC3X-hez képest, hogy a feltöltött felhasználói hangminták kikapcsoláskor sem tűnnek el a memóriából (ez nem csak *.wav fájlokra vonatkozik, hanem a K-sorozat mintáira is érvényes), és nem kell ezeket feltétlenül kártyára, vagy USB-stickre menteni, mert 128 megabájt flash memóriában tárolhatjuk ezeket. Ennek az előnye, hogy bekapcsoláskor betöltési idő nélkül a rendelkezésünkre állnak! Sebészi pontosságú szerkesztést végezhetünk a belső editor szoftverrel , tetszőlegesen rendelhetünk billentyűkhöz mintákat, akár layerezve, és használáhatjuk a megszokott sampler funkciókat (pitch, loop-poin, start/end point stb...).

 

Nincs lehetetlen!


 

A V.A.S.T szintézis ott folytatja, ahol a K-szériában véget ért. Egy program akár 32 (!) layerből is állhat, ezzel a a hangszerek utánzása rendkívül részletes és pontos, a szintetikus hangok pedig észveszejtően komplexek és organikusak. A V.A.S.T. egész egyszerűen a létező leghatékonyabb eszköz meglevő hangok, minták átalakítására.


Az eddigi gyári DSP algoritmusok mellé most a felhasználó sajátokat is szerkeszthet (!) és tárolhat el, a routing felett is szabadon rendelkezik. A lehetőségek valóban végtelenek. 
Újabb áttörés a PC3K esetében, hogy újjáélesztette a Kurzweil a VA1-es virtuál-analóg szintimotort, amit integráltak a hangszerbe (supersaw, triplesaw, and hard sync oszcillátorok), és ehhez a V.A.S.T-ből új szűrőket is kapott: (classic-style 4pole low pass w/resonance).


Hagyományok...


 

A Kurzweil PC3K 900 presettel érkezik, ezeken keresztül kiderül, mi mindenre is képes. A hagyományos, és egyben megkerülhetetlen zongora hangszínei, elektromos zongorái, a KB-3 hammond-emuláció ugyanúgy helyet kaptak ezek között, mint a legendás nagyzenekari hangzások, fúvósok, arpeggiok. Szekvenszere átlátható, 16 part multitimbrális a hangszer, ellenben végtelen számú sávot tud importálni.

Összegezve tehát a PC3K valóban a Kurzweil zászlóshajója, és történetének legkitűnőbb alkotása.

 

Kiknek ajánljuk?

  • Azoknak a profiknak, akiknek első és utolsó szempont a hangminőség. Ebben a kérdésben a Kurzweil nem ismer ellenfelet. Ez a hang garantáltan működik a mixben, vagy színpadon. Mindennél hangosabb és dinamikusabb.
  • Azoknak a zenészeknek, akik szeretik a hangzást saját maguk alakítani: nincs még egy olyan hangmintával dolgozó szintetizátor, ami képes ilyen drámai mértékű valós idejű elváltoztatására a hangnak (még akár az effektezés előtt!). A hangszer felbontása és számítási teljesítménye messze maga mögé utasít minden más konkurrens terméket: ezt nem boltban kapható DSP-kből építették, hanem saját chipet fejlesztettek direkt a célra.

Főbb jellemzők:

 

Billentyűzet:

76 billentyűs, súlyozott mechanikás billentésérzékeny, és egyben aftertouch-os Fatar TP8 típusú mechanika, egyaránt jól játszhatóak rajta a zongorák, az orgona típusú hangszínek, és a szintetizátorhangok

Kijelző:

240 x 64 -es háttérvilágításos kijelző, a hátlapon dedikált fényerő, és kontraszt gombokkal

Polifónia:

128 hang, dinamikus kiosztású

Multitimbralitás: 16 part, MIDI csatornánként egy
A szintézis architektúra:

"Dynamic VAST": hihetetlenül erős szintézis-motor a felhasználó által programozható DSP algoritmusokkal, amik szabadon köthetők egymásba. A DSP teljesítmény sokkal erősebb, mint a korábbi K-szériás hangszereknél.

VA1  - : az oszcillátorok, és DSP funkciók a Kurzweil VA1-es virtuál analóg szintetizátor koncepciójából, autentikus analóg hullámforma generálással

"Cascade Mode": a 32 layer-es architektúra (tehát egy program 32 rétegből állhat, ezek bármelyike lehet hangminta, vagy oszcillátorok) lehetővé teszi, hogy bármely layer hangja átvezethatő legyen egy másik layer hangján, effektjein, algoritmusain 

Editor szoftver: Mac, és PC platformra egyaránt (letöltés)
Gyári hangszínek: 1074  
Gyári MIDI Setup-ok: 150 gyári előre programozorr MIDI setup - 16 független zóna saját arpeggiátorral, RIFF- funkcióval, effekt-tel, kontrollerkiosztással
Sample Flash Memória:

128MB felülírható, és bekapcsoláskor egyből betöltődő felhasználói Flash memória

(kikapcsoláskor a flash memóriában megmaradnak a minták).

*a minták egyaránt tölthetők USB - számítógép kapcsolattal, és USB thumb-drive-ról is

File kompatibilitás:

Betölthetők:

-a PC3 szériából: minden "object" tölthető (object=a memóriában tárolható file formátumú összetevő, a mintától az elmentett effekt beállításokon át a szekvenszerben elmentett dalokig minden)

-PC3LE széria : összes "object"

-K2 széria: a legtöbb Setup, Program, és Keymap, az összes RAM sample-t tartalmazza a PC3K.

-AIFF és WAVE audio file-ok

 

General MIDI: Sztenderd
Felhasználói memória  16,000 tárhely user object-ek számára
Bővítőkártyahely 1
Szekvenszer: Végtelen sávmennyiség (importáláskor); 960 PPQ felbontás. Dalszerkesztési funkciók sávonkénti felbontásban, olyanok, mint kvantálás, swing, törlés, stb... Kontroller skálázás, kontrollerek változásainak felvétele, lejátszása...stb
Effektek: 16 insert effekt, 11 buszra kiosztva, két aux send és két master effekt (ezek az egyes dalokban, és setup-okban elmenthető); több, mint 500 kiváló minőségű effekt - zengető, delay,  flange, phaser, EQ-k, torzítók, Leslie-emulációk, kompresszorok, stb
Master FX szekció: A felhasználó által vezérelhető teljeskörű maszter EQ és maszter kompresszor, ami akár élő előadás közben is könnyen állítható (ezek nem használják az insert effektek erőforrásait!)
Kontrollerek: Pitch , és modulációs kerék, 9 sliders/drawbar az előlapon, 10 kapcsoló (pillanatkapcsoló, vagy váltókapcsoló, ez szoftveresen állítható), 3 switch pedál bemenet, 2 folyamatos kontrol pedál bemenet, aftertouch (monofón), Super Ribbon bemenet, breath kontroller bemenet. a kontrollerek pozíciói leolvastathatók, és elmenthetők.
Arpeggiator: 16 teljeskörűen szerkeszthető, és mindent tudó független arpeggiator, többféle latch móddal - változtatható "play order",velocity, hanghossz, tempo, és sync funkciókkal, step szekvenszerrel, és előre rögzített dallamokkal, frázisokkal.
Riff-ek: 16 különálló "Riff"generátor, akár egy billentyűlenyomással indítható komplett többsávos dalrészlet a szekvenszerből (természetesen bármelyik kontroller lehet trigger)
Analóg kimenetek: Négy szimmetrikus 1/4" TRS analóg kimenet (24-bit DACs).
Fejhallgató kimenet: 1 a hátsó panelen 1/4" 
Digitális kimenetek 

24-bit, stereo S/PDIF 44.1, 48, 88.2, 96, 176.4, és 192-kHz 

 

MIDI: In, Out, Thru 
USB Computer Port: MIDI USB-n kereszztül, adat betöltés, mentés, és OS frissítés egyaránt
USB Storage Port: Támogat USB pendriveot adat betöltésre, mentésre, és OS frissítésre egyaránt
   
Magasság: (4.33") (11.00 cm)
Mélység: (13.98") (35.50 cm)
Hossz: (47.75") (121.29 cm)
Súly: (37.35 lb.) (16.94 kg)
 

 

További Információk

Garancia: 1 év
Billentyűk száma 88
Billentyűk mérete Teljes méretű
Billentyű mechanika Kalapácsmechanika
Kurzweil PC3 K8
Aftertouch érzékenység
Kurzweil PC3 K8
Igen, monofón
Kurzweil PC3 K8
Modulációs kerék Van
Hajlítókar Van
Csatlakozási lehetőségek MIDI, USB 1.0
Szintézis típusok Wavetable, PCM (ROM), Sampling, Subtractive, Grain, FM
Polifónia
Kurzweil PC3 K8
128
Multitimbralitás
Kurzweil PC3 K8
16 part
Analóg kimenetek
Kurzweil PC3 K8
4
Zónák száma
Kurzweil PC3 K8
16
Audio továbbítása USB-n keresztül
Kurzweil PC3 K8
Nem
iPhone / iPad távvezérlés Nincs
Expression pedál bementek
Kurzweil PC3 K8
2
Kapcsoló pedál bemenetek 3
Bus Powered
Kurzweil PC3 K8
Nem. Beépített tápegység
Kurzweil PC3 K8
Elemes működés Nem
Digitális Kimenet S/PDIF (RCA)
Kurzweil PC3 K8
Tartozékok Tápkábel, Kitartó pedál
Méret (Szé x Ma x Mé) 54.33") (138 cm) X (13.98") (35.50 cm) X (4.33") (11.00 cm)
Nettó súly 24.5 kg
Bruttó súly 26.00 kg
Nem érkezett még értékelés a termékről.

Az értékelés írásához belépés szükséges.


Az értékelés írásának feltétele a termék megvásárlása.

Termékekkel kapcsolatos kérdések

Még nem érkezett kérdés. Legyél te az első aki kérdez!